socket 478-aka je na doske zvukovka?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

socket 478-aka je na doske zvukovka?

Príspevok od používateľa Pajtaš »

No zohnal som si dosku socket 478 oznacenie dosky P4X333 (malo by to byt ono)...no a problem je ten ze ja aj kamos co sa celkom dobre vyzna do compov nevie to spustit..
a problem je ten ze neni tam pisane kde mam zapojit PWR,PWR LED,RESET,HDD LED ...som z toho fakt puk
Nebude niekto vediet ako zapojit tieto konektory PWR,PWR LED,HDD LED,RESET ..uz neviem fakt ako dalej ..
Prílohy
Socket 478.jpg
P4180211.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Doska je to Matsonic MS 9107C+, ale ma cipset P4X266 a nie ako si ty tvrdil. Bude treba najst k tomu manual. Inak nemusi to byt priamo pri pinoch, moze to by kdekolvek na doske, kde sa naslo miesto a vidim tam dake shcemy, ale to sa neda precitat. Odfotil si to sice vo vysokom rozliseni, ale je to roztrasene, takze......
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

pato83 napísal:Doska je to Matsonic MS 9107C+, ale ma cipset P4X266 a nie ako si ty tvrdil. Bude treba najst k tomu manual. Inak nemusi to byt priamo pri pinoch, moze to by kdekolvek na doske, kde sa naslo miesto a vidim tam dake shcemy, ale to sa neda precitat. Odfotil si to sice vo vysokom rozliseni, ale je to roztrasene, takze......
jaaj takze to bolo oznacenie....
no uz som to dal celkom zaostrene...
pato83
Addict
Addict

Takze v cervenom mas v prilohe schemu zapojenia PWR,RST a HDD. Treba sa pozriet poriadne na tie piny v pravom hornom rohu a popozera tie napisy, lebo su tam, ale neviem to precitat. Pri tej scheme je napis PANEL, tak hladaj aj pri pinoch alebo podla tej schemy, ako su rozlozene. Skus sa na to pozriet trocha lepsie.....
Prílohy
P4180211.JPG
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Ludia prosimvas neviete aka je ZVUKOVA KARTA NA TEJTO DOSKE??
potrebujem to zistit...uz som to spojazdil...problemom boli "cvice" ci ako sa to pise neviem presne...musel som ich zapojit...
TAK prosimvas aka je na toto zvukovka...
diki moc
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Realtek AC'97-2
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

dobre diki moc....
takze ked mam doma cd a tam ovladace na zvukovku AC 97 pojdu mi??
a ak sa mozem spytat, kde by som mohol stiahnut najnovsie ovladace?na akej stranke?
dik
pato83
Addict
Addict

Co ti brani to vyskusat? Inak, ked sa uz pytas, kde stiahnes najnovsie ovladace. Vsimni si cip hned pod vystupmi na zadnu stranu skrinky. Mas tam cip s takym ráčikom. To je logo realteku. Takze na stranke http://www.realtek.com.tw/ Inak trocha sa mi zda z tvojich prispevkov, ze ti chyba nejaka ta vlastna iniciativa .... :)
Napísať odpoveď