Ako nieco a kde vymazem z registra v PC?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Ako nieco a kde vymazem z registra v PC?

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Caute. Chcem sa opytat ze kde najdem registem v PC a kde mam zmazat neake veci? mam nod32 v skusobnej verzii a chcem nainstalovat este raz skusobnu verziu a chcem aby to islo tak ako predtym. pocul som ze treba nejaky subor zmazat z registra. Ale neide mi len o nod32 mam aj ine sharewere programy na ktore neviem najst crack. Dik :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To hadam nemyslis vazne, ze to budes hladat v registroch. Cakas, ze to bude mat oznacenie DELETE_ME??? Nod funguje tak, ze ho odinstalujes, nainstalujes a mal by ist dalej. O ostatnych programoch mozes len snivat.
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

hojko napísal:To hadam nemyslis vazne, ze to budes hladat v registroch. Cakas, ze to bude mat oznacenie DELETE_ME??? Nod funguje tak, ze ho odinstalujes, nainstalujes a mal by ist dalej. O ostatnych programoch mozes len snivat.
Oki ja len pytam asi tam bude dost vela suborov v registroch nie? :) ja som taky novacik v tom. ucim sa. ale nas ucitel povedal ze vie kde sa take veci mazu tak ja sa len pytam ale dik za odpoved :)
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

daj Start->Spustit->napíš "regedit"...a potom sa len kochaj a nič tam nemaž pokial sa v tom nevyznáš :D
Napísať odpoveď