TV Markíza - čo sa stalo?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TV Markíza - čo sa stalo?

Príspevok od používateľa Kosh »

V poslednom čase som si všimol na tejto tv veľmi zaujímavý, aj keď nechutný element.

Ide o to, že človek niečo pozerá (dnes som si to pri susedoch všimol tretí krát), a cca nejakých 5 minút pred koncom pustia reklamu, tá ide dosť dlho, a po reklame ide buď pár sekúnd s toho čo išlo pred reklamou a titulky, alebo rovno titulky - proste nič s deja toho čo bežalo - čo si o tom myslíte?

p.s. a nepíšte že si všímam blbosti, pretože áno, všímam si blbosti :twisted:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hej, tiež som dnes pozerala Susedov a nechápala som, čo to spravili na konci. Najprv som si myslela, že nebude reklama, ale nakoniec dali a hneď potom koniec. Možno je to nejaký ťah na zvýšenie sledovanosti, ja tým TV už vôbec nerozumiem. :roll:
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

vsimol som si to aj ja a dost ma to stve, mozna je to tym, ze konkuruju JOJ-ke, asi ked ide panelak tak to tak pustaju...no ale neviem presne
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to vies, peniaze hybu svetom. je to sice svinstvo, ale tak pre prachy vsetko :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to je v pohode.. ked davali teraz pred mesiacom asi terminatora 3...
tak ked boli uz v podzemi... ked zistili ze je to atomovy ukryt.. bum reklama.. potom z filmu boli len 3 minuty zvysok titulky.. reklama samozrejme cez 10 minut.. akoze kkti... ale ja si vzdy prepnem nech nemaju taku sledovanost reklam :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Prave som sa stazoval Kibovi, ze 8 minut ide Mesto tienov a na to 10 minut reklamy, je to uz chore. Vsade v meste obrovske bilboardy, na kazdom volnom kusku miesta je nejaka reklama, v radiach kopa reklamy, v tv, na internete... ja som proti tomu nastastie imunny, casto si nejaku reklamu pamatam naspamat, ale vobec netusim aky vyrobok prezentuje :) Som zvedavy kedy to agenturam dojde a zistia, ze sa neoplati vrazat take peniaze do reklamy, to by mohlo znizit aj jej objem...
//kym bolo kazdych 30 minut z filmu 5 minut reklamy, tak som to toleroval, ved musia z niecoho zit, ale z pomeru 1:1 je mi zle, asi sa na cele mesto tienov vykaslem a stiahnem to zajtra :x
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak si pamätam ze pred 6-7 rokmi ked som pozeraval DSF tak tam chodili reklamy v takomto style... 10 min relacia.. a 20 (naozaj 20) min reklama...
a hovoril som ze to tak bude aj na nasich TV ... stalo sa.. a stoji to za hovno :? nastastie telku moc nekukam.. teda slovenske programy.. mozno tak discovery alebo reality TV.. a to aj kvoli tym reklamam..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby sa toľko nevrážalo do reklamy, tak dnes nesledujete Mesto tieňov, ale nejakú 68. reprízu C-čkového filmu z roku 1977..

btw.. pamätám pred niekoľkými rokmi SAT1.. niektoré seriály majú úvodnú zápletku ešte pred titulkami.. nuž oni pustili tú časť pred úvodnými titulkami, potom titulky a hneď nato reklamu.. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm napísal:Keby sa toľko nevrážalo do reklamy, tak dnes nesledujete Mesto tieňov, ale nejakú 68. reprízu C-čkového filmu z roku 1977..

btw.. pamätám pred niekoľkými rokmi SAT1.. niektoré seriály majú úvodnú zápletku ešte pred titulkami.. nuž oni pustili tú časť pred úvodnými titulkami, potom titulky a hneď nato reklamu.. :)
Jasne, to chapem, ale vsetko treba s mierou, lebo tymto uz divakov odradzaju.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mozno je to tak, ze si myslia ze ten serial je dych vyrazajuci, preto pustia reklamu castejsie aby to ludia rozdychali a dopozerali az do konca :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som si kedysi myslela, že TV majú povinnosť dať reklamu až po určitom odvysielanom čase (20-30 min.), ale ako zisťujem, asi to tak nie je. :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Amerika prichadza, toto je tam bezne uz niekolko rokov, ze po poslednej reklame nasleduje max. 2 minuty relacie/filmu/serialu. Holt Markiza, Joj, Nova - grc!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

sukromne urcite nie. a kedze vedia ze serialy maju vysoku sledovanost je iste ze reklamne agentury im zaplatia ovela viac za reklamu pocas zapletky v deji,ako po skonceni daneho programu ked kazdy prepina a chce vediet co bude dalej
sukormne televizie ziju len z tohto, je skoda ze tym kazia dojem z pozeraneho
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ďalší dôvod prečo stojí pozeranie filmu v televízii za hovno. Akože sorry, ale radšej budem film sťahovať týždeň, ako keď ho mám pozerať s debilným dabingom, reklamou pred každou významnejšou situáciou alebo rozdelením na niekoľko častí /viď Godfather na Jojke/.
Neraz sa mi stalo, že reklama išla tak dlho, že som zabudol čo to vlastne pozerám. Bez srandy.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ja som si nieoc take vsimol aj ked uz davnejsie kedze teraz vlemi cas na tv nemam na JOJ-ke kde tak isto zvikli davat chvilu pred koncom reklamu napr v CSi volakej :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ale musim sa zastat JOJky, ta uz endava ziadnu reklamu pocas relacie Pali Vam to ?! s tym som nadmerne spokojny :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tomase ma pravdu amerika prichadza. Mozme byt este radi, ze tie reklamynedavaju tak casto ako v amerike. Vsimnite si ked pozerate PB, alebo Smallville alebo nejaky iny serial nahravany z americkej televizie. Tam ide reklama kazdu chvilu.
A aj ked pred par rokmi STV davala American Idol, tak tam siel jingel kazdu chvilu :?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Aj mňa to dosť štve. Skoro vždy keď kukám dáky dlhší film tak cez takú tretiu štvrtú reklamu zaspím :sleeping:
alic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alic »

Viete mi poradiť,že cez ktorý program by som vedel nahrávať na hardisk relácie z TV archívu , prípadne aj vysielanie naživo na stránkach JOJ a Markízy ? Ďakujem ! :?:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Šu-Do napísal:reklama samozrejme cez 10 minut.. akoze kkti... ale ja si vzdy prepnem nech nemaju taku sledovanost reklam :lol:
Ja tiež just hned prepnem reklamu, no čo ma ešte viac nasere je to že reklami JOJ-ky a Markizy sa prelínajú :evil:
Napísať odpoveď