Drivery na 8800GT

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Drivery na 8800GT

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Mam takyto problem. Ked chcem nainstalovat nove drivery pre tuto grafiku tak mi pise chybu. Ze sa nedaju nainstalovat. Kamarat mi nieco spominal, ze je nejaky taky subor ktory sa da do instalacky a pojdu najnovsi forceware rovnako ako keby bol pre moju kartu. Len ja nemam tento subor. Prosim vas pomozte nejako. Ak sa da tam ak naozaj existuje tento subor tak by som bol rad keby ste mi na neho dali link. Dakujem krasne za snahu. Idem akurat reinstalovat windows tak ak sa vam to podari kym ho nedoinstalujem tak ste super a budem srdecne vdacny. Dakujem :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kamos je divny... :roll:
odinstaluj si najprv predosle drivery...
a potom si nahod tieto
su na XP32 bit kedze si nenapisal svoj op system
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a novsie niesu? Videl som ze su aj 174. a ano mam XP 32 bit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

xXPAINKILLERXx napísal:a novsie niesu? Videl som ze su aj 174. a ano mam XP 32 bit
tie su na guru3D.. nechapem na co chces silou mocou drivere ktore su neni ani na of. stranke nvidie ?

BTW tie nove 174.74 su na XP (32 bit)
mozno preto ti nejdu ak mas vistu alebo 64 bit XP alebo 64 bit vistu
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takzo to znamena, ze tie ktore niesu na oficialnej stranke niesu oficialne drivery?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

up..
neviem.. asi su v testovacke alebo co... su ti tak ci tak zbytocne.. to mi ver
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak dakujem krasne. Ale takto isto to bolo aj s ATI ktore som mal. Nemali na stranke, ale mali na guru3d. A boli funcne a oficialne. Tak uz budem kukat len na nvidii. Dakujem krasne. Ale este posledna otazocka: Este budu vychadzat drivery na tuto graficku kartu? 8800GT? a este na jednu vec reagujem. Mam WINDOWS XP PROFESSIONAL 32-bit.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ano budu samozrejme vychadzat.. ak to bude nutne.. ale urcite jo... a to ze mas WIN XP 32bit.. a nejdu ti tie drivere.. je divne... mali by ist.. no ale co uz.. daj si tie z nvidie :wink:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dakujem a este jedna vec (ja viem ze tie drivery boli moja posledna otazka:D) Ale: mam takyto problem s tou kartou. Ta karta ma napisane priamo na skatuli ze: v testoch mala okolo 11 800 bodov v 3dmark 2006 v 1.02 professional. Pri konfiguracii zrovnatelnej s mojou. Ja mam taketo :

CPU: AMD ATHLON X2 64BIT 3800+ (2GHz)
VGA: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT (JADRO: 700MHz MEMORY 1840MHz+ Je tam paradny zallman chladic. medeny a ma 2 heatpipe trubice. A v zatazi ma asi talkycz 50°C.)
RAM: A-DATA VITESTA EXTREME EDITION 800MHz CL4 2x1GB
MB: MSI MS-7250
ATX: 450W
ZVUKOVA : NA DOSKE REALTEK HD AUDIO.
HDD: WD 250GB ATA 7200RPM. 16MB CACHE.

A ja som mal okolo 7700 bodov!!! A ja uz neviem co stym urobit. Rozmyslal som aj nad tym, ze by som si dal novy video bios, ale neviem ci to pomoze. A este nejaka moja moznost je taka ze drivery celkom. Ale ja neviem. Ja som z toho uz zufali. Ved tam je doslova o 4000 bodov menej!! A to je doslova 1/3!!!! A co mam stym robit?! Este som si myslel ze to bude tym ze karta ma PCI-E 2.0 a ja mam 1.1. Ale to nemali ano oni na skatuli pisane, ze by mali 2.0 oni mali ako ja 1.1 :( A je to takto grafika http://graficke-karty.alza.sk/graficka- ... d85542.htm PLS HEEELP!!!
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

btw tie drivery 174.xx su oficialne ale su to BETA drivery cize niesu este uplne otestovane a certifikovane WHQL

ja pouzivam uz vyse roka stale najnovsie beta drivery (ktore su pristupne aj na stranke nvidie..nie iba guru3D atd..) a doteraz som nemal ziadny problem...avsak to neznamena ze niekto s nimi problem mat nemoze...

napr. ja mam XP a s novymi 174.74 driverami nemam problem...kamos co ma vistu 64bit hovoril ze mu s nimi zacal padat assassin...takze asi tak...

btw tie 174.xx su na vsetky winy...ako XP 32 64 tak aj visty..len treba hladat ;)

na oficialnej stranke ich najdete napr tu: http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us staci si vybrat svoj OS, radu karty a ci chcete recommended alebo aj beta drivery ;)

a podpory sa bat nemusis najnovsie drivery podporuju serie GF kariet od serie 5 (tj GF 5200 atd.. co su uz riadne stare grafiky) az po 9 (GF 9800 ...)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ked si pozries toto video
alebo tento clanok (pozri si prispevok toho posledneho...)
zistis ze je to oka asi.. a aj by malo.. nemas taku silnu zostavu ako si myslis.. konkretne to CPU
novy 3D mark 06 je uz stavany aj na test CPU

na googly je toho pozehnane
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja viem ze nemam silnu zostavu, ale ked si kupim ako mienim nejaky procak, a maticnu tak sa to dufam spravi. Este planujem kupu fyziky. Ach jaj tento rok bude nabity :o .
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ramka ti nepomoze v 3D marku
jedine to CPU:.. pretoze je tam CPU test.. pri ktorom asi nemas dobre vysledky s takym CPU
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja som nepisal ze si kupim ramku. Ja som pisal, ze si kupim procak, a este maticnu, + fyziku. Ramku mi netreba mne stacia moje 2GB :)a este odpoved na to ze kolko mam bodov za CPU. Tam mam 1500 tusim. Ked idu tie 2 CPU testy, tak mi to trva asi 5 minut kym tie testy prejdu !!! :( Ked tam mam 1 FPS tak som frajer :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A preco ti tak velmi zalezi na bodoch z 3D Mark? Ved pokial ti hry idu v pohode, tak nevidim dovod na to, aby si sa tym zaoberal.
Ked investovat do hw, tak len kvoli tomu, ze ti tvoja oblubena aplikacia/hra nejde tak ako ma a nie kvoli tomu, aby si mal viac bodikov.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Presne ked som precital prispevok tak sa mi doinstaloval CRYSIS!! A idem to na nom vyskusat ze ci to pojde lepsie ako na tej 2600XT!! Za nejakych 15 minut napisem ci to ide lepsie. :!:
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

ja co mam vistu tak sa mi ovladace na grafiku instaluju ak si to povolim..
pozrem ze VOLITELNE AKTUALIZACIE..
pozrem co to je je to NVIDIA GeForce 8500GT tak ich dam nainstalovat..
ale som prekvapeny ze ked sa vyhladaju aktualizacie tak tim sa najdu aj volitelne aktualizacie ktore su ze na grafiku...(bohvie ci Xp ma taketo moznosti)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

takze. Ide mi to na strednych detailoch presne ako vtedy na 2600XT!! Akurat v tom je rozdiel, ze si dam textury na vysoke!!! A inac to ide ako predtym!!! KUWA NEVIETE CO MAM STYM UZ ROBIT?! :cry: :cry: :cry: :(
Napísať odpoveď