problem je v tom ze mam film.. je po EN a titulky su tiez po EN.. no a chcel by som si tam nejak "vlozit" slovenske alebo ceske.. slo by to?
DVD titulky
DVD titulky
mozno blba otazka.. ale daju sa vlozit napriklad slovenske titulky do DVD filmu ktory tie titulky nema..
problem je v tom ze mam film.. je po EN a titulky su tiez po EN.. no a chcel by som si tam nejak "vlozit" slovenske alebo ceske.. slo by to?
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: DVD titulky
VSO ConvertXtoDVD 3.0.0.9tomek00 napísal:mozno blba otazka.. ale daju sa vlozit napriklad slovenske titulky do DVD filmu ktory tie titulky nema..
Re: DVD titulky
bud sa v tom programe neviem orientovat, ale sa to s tym programom neda.. ono je to converter.. a ja nepotrebujem convertovat, lebo ten film uz JE v dvd formate.. len mi tam chybaju svk titulky tak si ich tam chcem vlozit..Padawan napísal:VSO ConvertXtoDVD 3.0.0.9
nejaky iny napad?