Poradte s uverom

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Ujo
Novice
Novice

Poradte s uverom

Príspevok od používateľa Ujo »

Dobry den, chcem si kupit auto ale potrebujem uver respektive pozicku a na internete som nasiel spolocnost Cofidis - pozicky poznate? ak ano co na to hovorite ci by to bola dobra volba, dakujem.
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

Tak podľa mna toto si poriadne rozmysli. Provident, pôžičkáreň, ... všetko na jedno kopyto, obyčajné úžernícke firmy. Skúsil by som radšej cez nejakú banku..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak tak..cez takéto podradné firmy by som požičku fakt nebral..nikdy nemožeš vedeť čo to je zač...požičáš si 50K a budeš im musieť vrátiť 150K...ani si nevšimneš a *ebnú si tam taký úrok že dovi..najlepšie ísť cez osvečené firmy-banky..majú teraz veľky vyber či už Tatra banka,ČSOB a mnoho dalších...napríklad VUB banka má teraz ale je to hypotéka :? ...Flexihypotéka ale máš tam istotu,malý úrok a Do konca apríla 2008 získate výhody navyše, a to 50% zľavu z poplatku za poskytnutie Flexihypotéky a ešte aj o 0,5% zníženú úrokovú sadzbu...takže nad takými firmamy ktoré ti požičajú za 24H ani neuvažuj :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nielenze by to nebola dobra volba, ono je to priamo zla volba. RPSN 20% a vyssie, cize za 5 rokov zaplatis auto dvakrat. V rozumnej banke by si mohol dostat RPSN okolo 13% pri pozicke zhruba na 5rokov.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

v živote nikdy si to neber- čo nepozeráš správy koľko ľudí prišlo o byty a domy :!: vieš koľko takýchto úžerníkov je -vedia prečo to robia!
ja som si prednedávnom chcel požičať z banky a cca pri sume 400 000 by som musel vrátiť 480 000, musí tam byť zápis do katastra (založiť dom) teda ak nemáš dosť veľký príjem a chcel som odložiť splácanie na pol roka že potom to splatím celé ale oni mi povedali že to sa dá ale aj tak budem musieť počas toho pol roka niečo splácať atď no proste je to na hovno ale stále lepšie ako požičať si od hentých zlodejov

ja som to nakoniec vyriešil že som si požičal od dlhoročného kamoša -a to radím aj tebe ak máš takú šancu ale nezabudni si pekne spísať zmluvu, chod za právnikom a presne si dohodni úroky (teraz prijali zákon o úrokoch, aby torcha obmedzili tých hajzlov) :!: pri takýchto operáciach treba byť maximálne opatrný :!: :!: :!:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ujo.. a čo leasing? ;)

Ale ak je Tvoj život nuda a potrebuješ trochu osvieženia, trochu adrenalínu, môžeš skúsiť aj Cofidis.. veď čo sa Ti môže stať, prinajhoršom môžeš skončiť iba na ulici..

:D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dal som si na tom cofidise simulaciu pôžičky. Ta mi vysimulovala mesačnu splatku (bez udania dlžky splacania) a hneď ďalši krok bola už objednavka. Bol tam checkbox "Akceptujem všeobec. podmienky". Keď som si ich dal zobraziť, vyskočilo na mňa 404 not found.

To hovori snaď za všetko.
LordMixal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LordMixal »

Tak toto by ta teda vyslo pekne draho..

Z ich obchodnych podmienok...
mesacna urokova sadzba.. 2,14%
mesacne poistne.. 0,65%
Spolu - 2,78% p.m. (per mensum)

Rocna nom. ur. miera = 12x Mesacna ur. miera = 12x2,78 = 33,48% !!!
(Teoreticka) Pozicka 300.000 SKK na 5 rokov... 300TxUmorovatel = 10.357 SKK = mesacna anuitna platba => rocna anuitna platba = 124.284 SKK (po dobu 5 rokov)
Spolu za 5 rokov = 5x Rocna anuitna platba = 621.420 SKK !!!

(+ netreba zabudat na nebezpecenstvo omeskania so splacanim uveru, ktore je penalizovane az sadzbou 8% p.m.!! = 96% p.a.!!)

Auto si radsej pekne krasne zober na leasing, to je najlepsia volba. Bankovy uver je s leasingom na rovnakej urovni, tu nie je o com...
Napísať odpoveď