Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
najrychlejsie sa Ti dostane do krvneho obehu v tekutom mnozstve ale nie cez sumive tablety ! id do hocijakeho fitnes obchodu a pytaj L-carnitine a poopytuj sa predavaca na to on by Ti mal vsetko povedat... aaa este jedna vec ze to naco ja myslim je daco take ako sirup myslimMasaker napísal:ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji!
Jednoznacne tekuta forma. Mal som ju niekolkokrat a bol som maximalne spokojny. Teraz som si kupil tabletky a vobec sa mi to nepozdava. O sumivych tabletach som nepocul, aj to moze byt celkom fajn, ale cena bude asi vyssia.Masaker napísal:ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji!
15 min.zial nestaci, lebo az od 20.minuty metabolizmus prechadza na aerobny spalovaci rezim. Tepovy rezim treba udrziavat v pasme 60-70% maxima - kontrolu robime pomocou sportovych hodiniek, napr. http://www.sigmasport.de/en/produkte/pu ... t=featuresTomasito napísal: Teraz vazne... stacionar, uplne staci 15 min. + brusaky- ja doma predkopavam na hrazde. Toto staci praktizovat kazdy 2. den. Momentalne to sice dost fuckujem, ale v ako-takej forme sa drzim.
Takze odbornici vravia o 40-60 minutach.
A kto sa chce vela dozvediet, musi vela citat:
http://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
Sarnik, na brucho pomaha cvik s rebrinami. Sadnes si k nim, nohy si daj medzi 3-4 tyc a ruky daj za hlavu. Rob kmity - pritahuj sa smerom k rebrinam a hned spet, na podlahu nie je dolezite si lahat, vlastne je to lepsie ak sa chrbtom podlahy nedotknes vobec. Tento cvik treba robit v seriach a vzdy do palivej bolesti brusneho svalstva. Uvidis, ze to pomoze. Pohybove aktivity dopln este s aerobnym treningom (vid vyssie).
L- Carnitine neni ucinny ...ani mne nepomohol neviem jak to tu niekto moze aj odporucat niekomu...Uz po precitani niekolkych vedeckych studii budete vediet ze L-Carnitine je iba zapalka...
1) Intenzívne cvičenie nevedie k stratám karnitínu, ani nevedie k jeho zvýšenej potrebe (ako je to napríklad pri glutamíne).
2) Podávanie karnitínu nevedie k zlepšeniu spaľovania tuku alebo rýchlejšiemu alebo lepšiemu chudnutiu. Nie je žiadny teoretický základ na tieto tvrdenia a už vôbec nie klinický výskum.
3) Karnitín neprispieva k zlepšeniu využitia kyseliny mliečnej, čím by mohol znížiť jej úroveň v krvi.
4) Karnitín nezlepšuje spaľovanie tukov, ani neprispieva k „ochrane“ svalového glykogénu a nezlepšuje fyzický výkon.
Tieto údaje sú známe už celkom dlhú dobu, preto by ste sa mali spýtať, kto a prečo ešte stále presadzuje karnitín. Keď mi niekto povie, že mám použiť karnitín na spaľovanie tuku, tak hneď si dám pozor, pretože dotyčná osoba je buď v danej problematike nesčítaná, alebo tým chce dosiahnuť niečo iné (keď už klame o karnitíne, o čom inom ešte mi môže klamať?). Tak či tak, integrita danej osoby alebo organizácie je už pre mňa narušená.
1) Intenzívne cvičenie nevedie k stratám karnitínu, ani nevedie k jeho zvýšenej potrebe (ako je to napríklad pri glutamíne).
2) Podávanie karnitínu nevedie k zlepšeniu spaľovania tuku alebo rýchlejšiemu alebo lepšiemu chudnutiu. Nie je žiadny teoretický základ na tieto tvrdenia a už vôbec nie klinický výskum.
3) Karnitín neprispieva k zlepšeniu využitia kyseliny mliečnej, čím by mohol znížiť jej úroveň v krvi.
4) Karnitín nezlepšuje spaľovanie tukov, ani neprispieva k „ochrane“ svalového glykogénu a nezlepšuje fyzický výkon.
Tieto údaje sú známe už celkom dlhú dobu, preto by ste sa mali spýtať, kto a prečo ešte stále presadzuje karnitín. Keď mi niekto povie, že mám použiť karnitín na spaľovanie tuku, tak hneď si dám pozor, pretože dotyčná osoba je buď v danej problematike nesčítaná, alebo tým chce dosiahnuť niečo iné (keď už klame o karnitíne, o čom inom ešte mi môže klamať?). Tak či tak, integrita danej osoby alebo organizácie je už pre mňa narušená.
-
mackousko007
Expert
Základom pre CKD je viac ako 20 rokov stará diéta vytvorená Dr. Atkinsom, ktorý sa zaoberal liečbou obezity a počas svojej kariéry svoj systém aplikoval na viac ako 10.000 pacientov. Svoju diétu nazýval rôznymi menami - vysoko kalorická, proteínová alebo bezsacharidová. Všetky tieto názvy vystihujú jej podstatu, ktorá tkvela v obmedzení príjmu sacharidov v strave.Saq.utd napísal:čo to je?
napiš viac o tom,ja bych tiež vyšťal tuk, načo mi je...
Oproti klasickej vyváženej diéte obsahujúcej makronutrienty v pomere 50% sacharidov, 30% bielkovín a 20% tukov Dr. Atkins u svojich pacientov najprv znížil príjem sacharidov na nulu. Po 2 až 3 dňoch, keď telo spotrebovalo svoje zásoby sacharidov, sa metabolizmus preorientoval a ako primárny zdroj energie slúžili tuky a nie cukry. Tento stav sa nazýva ketóza, pretože dôležitým zdrojom energie pre telo sú ketóny vznikajúce pri spaľovaní tukov. Po dosiahnutí ketózy je možné postupne pridávať do stravy sacharidy, až kým nie je dosiahnutá hraničná hodnota (v priemere asi 40g denne), ktorej prekročenie znamená prechod na normálny metabolizmus založený na spaľovaní sacharidov.
Riešením sa ukázalo byť tzv. cyklovanie, z čoho vyplýva aj všeobecný názov diét tohto typu Cyklická ketogénna diéta. Čo to znamená v praxi? Príjem sacharidov je obmedzený na 20g denne po určitú dobu (spravidla 5 dní, od pondelka do piatku), v piatok po tréningu začína fáza dopĺňania (nazvime ju obžerstvo), kedy je dôležité prijať veľké množstvo sacharidov. Tieto sa použijú na doplnenie (a preplnenie) zásob glykogénu vo svaloch. Po 1 až 2 dňoch sa znova začína bezsacharidová fáza.
Výhodou tejto diéty je to, že po víkende (dopĺňacej fáze) obsahujú svaly veľké množstvo glykogénu a sú pripravené na záťaž. Preto sa ťažké tréningy zaraďujú na pondelok a utorok. Dlhodobá ketogénna diéta bez dopĺňacej fázy znamená zníženie výkonnosti a teda aj stratu svalovej hmoty z dôvodu nižšej intenzity tréningu.
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=44
-
The Calvin
Star
-
satelitik11
Medium Professional
kokso ja som tiez skusal dietu brusaky cvicim veelmi dlho brucho silne chrbat tiez ale dieta tak to sa mi nechce skusal som delenu stravu tak to vaha sla okamzite dole ... ale furt jest tu zeleninu
fuj ja som na maaso a maso toho sa neviem zbavit ... cize odporucam miernu dietu hlavne sladke vody caje kavu , urcite behanie alebo byciklovanie a brusaky. a vysledok zaruceny u mna niektore veci nepripustne
na dlhsiu dobu
-
ledenaster
Medium Professional
-
jasan21
Light Star
doktor: a kolko ich denne zjete
pacientka: 8 po kazdom jedle jednu....
to je len zlomok
ako zas si musite vziat ze bez aktivneho pohybu neschudnete aj keby ste nejedli vobec nic inak to je jojo efekt.
ked som este aktivne spotroval tak mi nasi vraveli ze som len ako vesiak na saty alebo ze domna chodi spat duch...a zrazu bum odisiel som zo skoly vozim sa na aute zlenivel som sialene velmi....a vysledok...mam 90 kg a len tak tak si vahu udrziavam...no brusko mam ako zena v 5 mesiaci tehotenstva alebo nejake somalske dieta....no zas ked sa pozriem na bike tak ma spotrovanie hned prejde...
ale ak chce niekto schudnut obmedzovanie jedla nieje liek....pohyb spotr to je vysledok...a prospieva to aj krase:)
Kto tu hovori nieco o zelenine?satelitik11 napísal:kokso ja som tiez skusal dietu brusaky cvicim veelmi dlho brucho silne chrbat tiez ale dieta tak to sa mi nechce skusal som delenu stravu tak to vaha sla okamzite dole ... ale furt jest tu zeleninufuj ja som na maaso a maso toho sa neviem zbavit ... cize odporucam miernu dietu hlavne sladke vody caje kavu , urcite behanie alebo byciklovanie a brusaky. a vysledok zaruceny u mna niektore veci nepripustne
na dlhsiu dobu
Poviem ti asi co ti este nikto nikdy nepovedal, schudol som ked som slopal olej a zral klobasi.
CKD predpokladam...kali520 napísal:Kto tu hovori nieco o zelenine?
Poviem ti asi co ti este nikto nikdy nepovedal, schudol som ked som slopal olej a zral klobasi.