ICQ - Nema ma autorizovaneho

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

ICQ - Nema ma autorizovaneho

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Caute. chcem sa opytat ci je taky program cez ktory by som videl kedy sa osoba ktora ma nema autorizovaneho prihlasi alebo odhlasi. Dik za odpoved. 8)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

nexistuje
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Asi nie, aj ked mozno dake scripty existuju. Nech ti chrono naprogramuje nieco take, ze za pomoci stranky http://kanicq.ru/invisible/en/ sa v pravidelnych invervaloch (cron) bude zistovat status a bude to niekde ukladat a zobrazovat.
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Asi nie, aj ked mozno dake scripty existuju. Nech ti chrono naprogramuje nieco take, ze za pomoci stranky http://kanicq.ru/invisible/en/ sa v pravidelnych invervaloch (cron) bude zistovat status a bude to niekde ukladat a zobrazovat.
no viem o tej stranke. no skusim mu napisat ci by vedel nieco take urobit ako si mi napisal
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hojko napísal:Asi nie, aj ked mozno dake scripty existuju. Nech ti chrono naprogramuje nieco take, ze za pomoci stranky http://kanicq.ru/invisible/en/ sa v pravidelnych invervaloch (cron) bude zistovat status a bude to niekde ukladat a zobrazovat.
no a sledovanej osobe bude v pravidelných intervaloch hlásiť že si číta jeho status :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

audiotrack napísal:no a sledovanej osobe bude v pravidelných intervaloch hlásiť že si číta jeho status :)
pokial ma ta osoba qip, mozno mirandu.. pokial ma ICQ tak nebude ukazovat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A dovod, preco by to hlasilo??? Cakas, ze vsetci pouzivaju QIP alebo Mirandu a maju zapnute popupy a upozornovanie???
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

myslim, ze QIP ukazuje status, aj ked ta ma ta osoba neautorizovaneho..aspon mne to tak robilo - pri mene som mal vykricnik "Autorization required" a normalne som videl ked sa ten kontakt prihlasil aj odhlasil..
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ešte nedávno fungovalo na mirande úplne bežne že si videl xstatus/status kontaktu kt. ťa nemal autoriazovaný [ nezáležalo aký ma ten kontakt client ] - lenže ICQ nedávno niečo menili na TOC serveroch [ alebo tak neako sa volajú ] a od vtedy už aj na mirande potrebuješ autorizáciu aby si videl status / xstatus. Možno neakým novým ICQ modom pre miranadu sa to vyrieši.
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:myslim, ze QIP ukazuje status, aj ked ta ma ta osoba neautorizovaneho..aspon mne to tak robilo - pri mene som mal vykricnik "Autorization required" a normalne som videl ked sa ten kontakt prihlasil aj odhlasil..
no myslel som si ze by to mohlo ist cez qip ale zistil som ze mne to neide :)

// A este sa chcem opytat ze ako zistim ci ma ma dana osoba ulozeneho alebo nie?

// Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D: Doslo k zmene protokolu, bolo to tusmi niekedy pocas decembra ci kedy a vtedy bolo potrebne authorizovat opatovne ludi, pretoze ich vyhodilo zo zoznamu. Prislo aj k vypnutiu starsich serverov a podpore starsich klientov, bolo o tom pisane na viacerych strankach...
Napísať odpoveď