Yep, trafili ste mi klinec po hlavicke Tento styl (psy-trance) vcelku mozem a ak mate moznost odporucam slovenskeho DJ-a Y-psylon a DJ MP... A inak srdcovky su 1200 micrograms (to je GMS+raja ram+niekto) dalej GMS, Raja Ram, Laughing Buddha, a este plno inych Uz sa tesim na Chvatimech...juchu..
//Tak ma napadlo, pojde niekto stadeto na chvatimech? Mozeme spravit dalsie hojko stretko..
Konecne som objavil nieco nove, co by ma aspon trochu oslovilo
Zatial som si pozrel iba Infected Mushroom a je to celkom zaujimave, no stale ostavam v srdci verny progressive tranceu a jeho pribuznym
Psychedelic som v urcitej miere zazil na Transmission, kde nieco podobne hral nejaku chvilu Christopher Lawrence.
btw Royksopp - What else is there ( Thin White Duke Remix ) mi az tak psychedelicky nepripada, ale kedze je to moja oblubena pesnicka, tak sa mi to tiez zapacilo, idem zhanat dalsie veci od Infected mushrrom
//tak Infected Mushroom mi tu hra uz hodinu v kuse
No infected by som si isto nepustil (lebo to ani nemam, a som hrdy ze to nemam) Infected mi pripadaju (a to nielen mne teda) v psy scene, asi ako Helico v slovenskom Hip Hop-e.
mirinko napísal:No infected by som si isto nepustil (lebo to ani nemam, a som hrdy ze to nemam) Infected mi pripadaju (a to nielen mne teda) v psy scene, asi ako Helico v slovenskom Hip Hop-e.
No a mne je uplne jedno, ze vam tak pripadaju, podla mna je to fajn hudba. U Helica je na prvy posluch jasne, ze on nie je skutocny raper.
GothaR napísal:No a mne je uplne jedno, ze vam tak pripadaju, podla mna je to fajn hudba. U Helica je na prvy posluch jasne, ze on nie je skutocny raper.
A mne je uplne jedno ze tebe to pirpada ako "fajn hudba", moj nazor je iny
mirinko napísal:No infected by som si isto nepustil (lebo to ani nemam, a som hrdy ze to nemam) Infected mi pripadaju (a to nielen mne teda) v psy scene, asi ako Helico v slovenskom Hip Hop-e.
Možem vedeť prečo je infected v psy scene ako helico v sk hiphope?
Digital napísal:Možem vedeť prečo je infected v psy scene ako helico v sk hiphope?
Lebo robia vsetko len preto aby mali vyssiu predajnost, a to na ukor kvality trackou. Ked pocujem tie ich "krasne" melodie a "spev" v ich trackoch je mi do grcu, pokazili co sa dalo. Vsak ked vam rezu tak nech, u mna je to hnoj!
.
to si hadam robite srandu s tymto
.
mirinko napísal:Lebo robia vsetko len preto aby mali vyssiu predajnost, a to na ukor kvality trackou. Ked pocujem tie ich "krasne" melodie a "spev" v ich trackoch je mi do grcu, pokazili co sa dalo. Vsak ked vam rezu tak nech, u mna je to hnoj!
.
to si hadam robite srandu s tymto
.
K tvojmu nazoru sa priklanam a to video ,uff, no ak toto mam pokladat za psy...hmm iba ak rofl
hmmm aká milá téma..
Len tak mimochodom, ja milujem Gavrilu a v celku by ma potešilo keby niekto z vás vedel, kde to stiahnuť, prípadne ak to niekto má tak nech to niekde upne a pošle link... bolo by to skutočne milé.... pretože som to nejak sama nevedela zohnať //ty si precitaj pravidla. kinjeril
no tak toto je teda hudba vyborne...hlavne ked idem autom alebo na biku tak stale pocuvam..odporucam uz spominanych 1200 Micrograms hlavne song Ayahuasca
Curuj napísal:nepaci sa mi to. pre mna moc pomale a este cosi tomu chyba
To aj má byť pomalé. Psybient nie je Psytrance. Ale takéto skladby sa bežne hrávajú v nočných kluboch. Škoda, že taký u nás niet.
Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Psybient