SAMSUNG 226BW VYpaleny Pixel

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

dnes u vsetkych predajcov platia tie 3 dni pri samsungoch takze si to važim že mito vymenili ale ked sa mi to znova vypali ver ze tam do 3 dni budem. zo zaručnym listom :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

KoCi napísal:....samsung toto ma, ale v CR, u nas to nie je zdaleka samozrejmost....
Ale nam poslalo mail asi BGS , ale tym som si neni tak isty, alebo iny velkosklad/y, ze tato akcia plati. Vsetky monitory Samsung zakupene po urcitom datume je mozne vymenit do 3 dni od kupy, ak sa tam objavi vadny pixel. Nemam z domu pristup k mailom, tak ti sem neviem dat presne znenie a od koho to prislo.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pato83 nj nam s tym dodavatel zo zaciatku robil problemy, ze je tato akcia platna pre cesku republiku a nie slovensko, ale ze mame dobre vztahy celkom tak sa to poriesilo. Ale aj tak je to velmi pekny marketingovy tah zo strany samsungu ze vobec nieco taketo umoznuje ;)

bgs je uz vlastne ED'system, ktory je cesky, tak je mozne ze to nejak vpohode vykryvaju - a ani sa im nedivim, urcite to podpori predaj ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

chcel by som sa opytat, ze ak kupim nejaky monitor, treba ho dat na nejaku dobu nejak zatazit, ci sa nevypali pixel? alebo nieco take...? ci nie?

mozno blba otazka, ja len orientacne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

2Pacaveli napísal:chcel by som sa opytat, ze ak kupim nejaky monitor, treba ho dat na nejaku dobu nejak zatazit, ci sa nevypali pixel? alebo nieco take...? ci nie?

mozno blba otazka, ja len orientacne.
zatazenie monitora z elektrickeho hladiska je stale rovnake, pretoze aj ked mas zobrazenu ciernu farbu tak monitor ju stale zobrazuje, cize monitor sa sprava rovnako pocas celej doby toho ako je zapnuty
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep to co pises nie je pravda, vies ako vobec LCD zobrazuje farby?
->slavo<- napísal:dnes u vsetkych predajcov platia tie 3 dni pri samsungoch takze si to važim že mito vymenili ale ked sa mi to znova vypali ver ze tam do 3 dni budem. zo zaručnym listom :roll:
Ked sa ti to znova vypali tak sa mozes akurat smutne pozerat, pretoze to nie su tri dni od vypalenia pixelu, ale od kupy monitoru (lol)
Loomy
Light Star
Light Star

Re: SAMSUNG 226BW VYpaleny Pixel

Príspevok od používateľa Loomy »

sorry ze ozivujem taku staru temu ale prave som sa aj ja stretol s "vypalenym" pixelom, ktory bol vlastne len zaseknuty na modrej. ked som pustil video alebo pozeral obrazky alebo hocico tak bol stale na modro.
pomohlo menenie rozlisenia monitora, dvakrat som ho zmenil a zly pixel sa fixol
mam monitor HP V241a ale mozno to funguje aj na inych
Napísať odpoveď