SAMSUNG 226BW VYpaleny Pixel
Ale nam poslalo mail asi BGS , ale tym som si neni tak isty, alebo iny velkosklad/y, ze tato akcia plati. Vsetky monitory Samsung zakupene po urcitom datume je mozne vymenit do 3 dni od kupy, ak sa tam objavi vadny pixel. Nemam z domu pristup k mailom, tak ti sem neviem dat presne znenie a od koho to prislo.KoCi napísal:....samsung toto ma, ale v CR, u nas to nie je zdaleka samozrejmost....
pato83 nj nam s tym dodavatel zo zaciatku robil problemy, ze je tato akcia platna pre cesku republiku a nie slovensko, ale ze mame dobre vztahy celkom tak sa to poriesilo. Ale aj tak je to velmi pekny marketingovy tah zo strany samsungu ze vobec nieco taketo umoznuje 
bgs je uz vlastne ED'system, ktory je cesky, tak je mozne ze to nejak vpohode vykryvaju - a ani sa im nedivim, urcite to podpori predaj
bgs je uz vlastne ED'system, ktory je cesky, tak je mozne ze to nejak vpohode vykryvaju - a ani sa im nedivim, urcite to podpori predaj
zatazenie monitora z elektrickeho hladiska je stale rovnake, pretoze aj ked mas zobrazenu ciernu farbu tak monitor ju stale zobrazuje, cize monitor sa sprava rovnako pocas celej doby toho ako je zapnuty2Pacaveli napísal:chcel by som sa opytat, ze ak kupim nejaky monitor, treba ho dat na nejaku dobu nejak zatazit, ci sa nevypali pixel? alebo nieco take...? ci nie?
mozno blba otazka, ja len orientacne.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sheep to co pises nie je pravda, vies ako vobec LCD zobrazuje farby?
Ked sa ti to znova vypali tak sa mozes akurat smutne pozerat, pretoze to nie su tri dni od vypalenia pixelu, ale od kupy monitoru (lol)->slavo<- napísal:dnes u vsetkych predajcov platia tie 3 dni pri samsungoch takze si to važim že mito vymenili ale ked sa mi to znova vypali ver ze tam do 3 dni budem. zo zaručnym listom
Re: SAMSUNG 226BW VYpaleny Pixel
sorry ze ozivujem taku staru temu ale prave som sa aj ja stretol s "vypalenym" pixelom, ktory bol vlastne len zaseknuty na modrej. ked som pustil video alebo pozeral obrazky alebo hocico tak bol stale na modro.
pomohlo menenie rozlisenia monitora, dvakrat som ho zmenil a zly pixel sa fixol
mam monitor HP V241a ale mozno to funguje aj na inych
pomohlo menenie rozlisenia monitora, dvakrat som ho zmenil a zly pixel sa fixol
mam monitor HP V241a ale mozno to funguje aj na inych