Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

vendo napísal:originalka wow do 1000Sk originalka TBC okolo 1000Sk +mesacne platby (ak si das na pol roka dopredu vyde ta to na cca 350Sk tusim ak 3mesiace tak okolo 400 atd atd +game kupony su ale tie su kur*a drahe)
alebo kup acc od niekoho lenze vzdy ked kupujes acc trvaj na tom ze dostanes origos krabicu + orig kod pouzity pre ten acc + secret otazku +vsetky ine nalezitosti a ihned po kupe si ich vsetky pozmen pretoze je velmi lahke pre povodneho vlastnika (vychcanca) predat ti acc a potom nahlasit blizzu ze ho niekto hackol a dostat ho s5 :wink:
ku kazdemu WoWku mas mesiac zadara ak si ho kupis teda WoW - mesiac + TBC - mesiac gamekarta okolo 1000sk - vsade tj inak. A da sa hrat 10 dni zadara ale cez taky kupon ked ti ho niekto da tak mozes hrat a potom si kupis uz len game kartu a mozes hrat. Dalsia vec je milion webow na predaj / kupu WoW acc. Aj ja s kamosom by som rad predal, ale neboj nie za par SK 2x70 lvl a cekni kolko stoja na zahranicnych weboch
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vendo napísal:papierovo ano ale na ofiku musi tvoj pc nacitat viac objektov viac hracov tzn ti to bude viac sekat
inac aj ja hram na medium tusim (bola na dramamw migracia ale neviem ako dopadla) a urcite tam v meste nieje 1000ludi
ok, no ja mam komp starsi ako WoWko a hra mi ide plynule vsade, ano pamatam niekedy na DT bolo v meste preplnene hlavne ked bol nejaky event tak mi hra zacala trochu sekat ale stale to bolo hratelne, takze opravdu v tom ci hras na ofi alebo free nevidim problem z hladiska poziadaviek a vobec v hre ako takej nikdy nemas nakope tak vela hracov aby ti to brutalne strhlo FPS, akurat tie mesta, a v nich sa v podstate priame boje nerobia(neratam tie pomstichtive raidy) a tak ci to aj seka alebo nie az tak nezalezi... :wink:
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

mam na vas taku otazku,ako to chodi u vas v raide?myslim to tak ze kto je best dmg a tak :) rozmyslam ze si spravim locka,maga alebo rogue,tych vidievam najcastejsie medzi prvymi,Locka mam na 46 lvl rogue na 31,maga nemam :D...ale ani ho nechcem spamovat jeden spell by ma moc nebavilo,takze mi poradte z ktorej classy vytlacim viac dmgu za rogue ci za locka? :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:mam na vas taku otazku,ako to chodi u vas v raide?myslim to tak ze kto je best dmg a tak :) rozmyslam ze si spravim locka,maga alebo rogue,tych vidievam najcastejsie medzi prvymi,Locka mam na 46 lvl rogue na 31,maga nemam :D...ale ani ho nechcem spamovat jeden spell by ma moc nebavilo,takze mi poradte z ktorej classy vytlacim viac dmgu za rogue ci za locka? :D
tj uplne jedno ja som s mojim shamim spravil vacsi dmg ako hunt ci lock...zalezi na sete a zaco sa ti dobre hra.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

JJj, presne, urob si classu podla toho co ta bavi, to je zaklad, lebo ja som takto siel priesta lebo som si myslel ze je ich malo a tak, a skoncil som tak ze ma to vobec nebavilo a expim dalsie classy atm :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

chces dmg chod roguna ak to vies tak ta nepredbehne nikto nikdy
bohuzial ale rogue nemoze raidu nic ine okrem dps dat tak sa priprav ze malokedy sa vobec do raidu dostanes
ak chces univerzal classu mag/lock
Sheep
Addict
Addict

Diablo napísal:mam na vas taku otazku,ako to chodi u vas v raide?myslim to tak ze kto je best dmg a tak :) rozmyslam ze si spravim locka,maga alebo rogue,tych vidievam najcastejsie medzi prvymi,Locka mam na 46 lvl rogue na 31,maga nemam :D...ale ani ho nechcem spamovat jeden spell by ma moc nebavilo,takze mi poradte z ktorej classy vytlacim viac dmgu za rogue ci za locka? :D
podla mna vobec najvacsia dmg je shadow priest :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:chces dmg chod roguna ak to vies tak ta nepredbehne nikto nikdy
bohuzial ale rogue nemoze raidu nic ine okrem dps dat tak sa priprav ze malokedy sa vobec do raidu dostanes
ak chces univerzal classu mag/lock
presne tak rogua sice beru do raidov ale ako povedal kolega malokedy lebo nieje ranged dps ale mele a tym padom je blizsko bossa a moze dostat plosak a pod...btw: neni zle hrat aj za healera teda raidy/heroic instancei napr. shami moze heal aj dps staci respec a mat gear...
Jake
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:podla mna vobec najvacsia dmg je shadow priest :D
Nazor dobry, ale imho ak sa vsetci snazia naplno a shadowprist outdpskuje maga alebo locka tak to ti dvaja flakaju, uloha shadowprista nieje uplne primarne damage ale vraciat manu, :D dobry equipnuty holy prist s dobrym buildom dava vacsi dmg ako shadowprist, cize to nieje len o dmgi
Dexter_Two
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

healer

Príspevok od používateľa Dexter_Two »

Ahoj chalani. Poradte ktora rasa je naj holy priest za hordu a preco? A teiz ci holy paladin ma na priesta. Chcem si zahrat za dobreho healera.
Jake
Light Professional
Light Professional

Takto, rasu si vyber imho taku ktora sa ti paci... odporucam Blood Elfky :D a nahodou maju aj super racialku, a zalezi od toho ako chces healovat, paladin ma dokopy 2-3 healing kuzla, ktore pouziva dookola, na druhu stranu ma svoje bubliny a stit, cize ma o dost lepsiu surviablity proti melee classam.

Priest ako holy je viac PVE healer, ako stvoreny na vsetko, nema take silne hotky ako druid, alebo aoe healy ako shaman (chain heal ftw), ale je velmi univerzalny co je jeho dost velka vyhoda. Ako disc priest ktory casti hlavne instanty a je super na PVP sa tiez da skvelo zahrat, Pain Suppresion FTW, a velmi casto maju aj roguni a warrovia dost velke problemy :)
Snad som pomohol :)

Ako diskusia ze co dava najvacsie dps, alebo best classa alebo best heal neni relevantna takze je to len vec nazoru a skillu, ale keby duelovali holy paladin a holy priest tak imho by priest vyhral lebo manaburn je niekedy strasne nechutna vec.

Takze ti odporucim asi tak, ze ak chces healovat tak si rollni hocico z Shaman/Paladin/Druid/Priest a zozen si na to schopny equip a bues super healer v hocicom :) Ide o to ze aj napr druidi, maju neskutocne velke vyhody v shapeshiftoch a podobne v arenach (skiller druida nevysajes :) )

Tod vse, ak budes mat otazky napis :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ST1 napísal: A da sa hrat 10 dni zadara ale cez taky kupon ked ti ho niekto da tak mozes hrat a potom si kupis uz len game kartu a mozes hrat.
pockat, toto je pravda? Chapem ta spravne?
ak mi teraz kamos da svoj guoest account, ja s nim zacnem hrat na mojom nelegalnom wowku a po tých 10 dnoch uz nemusim kupovat originál hru, iba platiť mesačné poplatky?
Dexter_Two
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dexter_Two »

Storm Keeper napísal:Takto, rasu si vyber imho taku ktora sa ti paci... odporucam Blood Elfky :D a nahodou maju aj super racialku, a zalezi od toho ako chces healovat, paladin ma dokopy 2-3 healing kuzla, ktore pouziva dookola, na druhu stranu ma svoje bubliny a stit, cize ma o dost lepsiu surviablity proti melee classam.

Priest ako holy je viac PVE healer, ako stvoreny na vsetko, nema take silne hotky ako druid, alebo aoe healy ako shaman (chain heal ftw), ale je velmi univerzalny co je jeho dost velka vyhoda. Ako disc priest ktory casti hlavne instanty a je super na PVP sa tiez da skvelo zahrat, Pain Suppresion FTW, a velmi casto maju aj roguni a warrovia dost velke problemy :)

Ako diskusia ze co dava najvacsie dps, alebo best classa alebo best heal neni relevantna takze je to len vec nazoru a skillu, ale keby duelovali holy paladin a holy priest tak imho by priest vyhral lebo manaburn je niekedy strasne nechutna vec.

Takze ti odporucim asi tak, ze ak chces healovat tak si rollni hocico z Shaman/Paladin/Druid/Priest a zozen si na to schopny equip a bues super healer v hocicom :) Ide o to ze aj napr druidi, maju neskutocne velke vyhody v shapeshiftoch a podobne v arenach (skiller druida nevysajes :) )

hej jednu, co je to equip ?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Dexter_Two napísal:hej jednu, co je to equip ?
veci, ktopre máš na sebe+zbrane
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:Takto, rasu si vyber imho taku ktora sa ti paci... odporucam Blood Elfky :D a nahodou maju aj super racialku, a zalezi od toho ako chces healovat, paladin ma dokopy 2-3 healing kuzla, ktore pouziva dookola, na druhu stranu ma svoje bubliny a stit, cize ma o dost lepsiu surviablity proti melee classam.

no musim ta zabrzdit ja mam paliho healera na ofi a do raidov uz vacsinou iba palachov beru pretoze jeho mini heal stoji velmi malo a ma fakt good kuzla ktore v raide potrebuju okrem bublin aj redukovanie MP o 50% na 15sec crit heal a pod...ale zase do pvp tj uz ine podla toho aka kombinacia....takze je to vlastne na kazdom...napr shami + hunt je good a pod....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

oh LOL skus ist s 5x palat +2/3x random healer napr RoS v BT a wipnes ako male decko
a cim dalej tym viac su potrebny group healeri a hotteri a nie palati :wink:
a btw ak nejaky healer nedokaze ustat nejaky encounter s manou tak bohuzial ten healer suxx
Sheep
Addict
Addict

Sepiroth napísal:pockat, toto je pravda? Chapem ta spravne?
ak mi teraz kamos da svoj guoest account, ja s nim zacnem hrat na mojom nelegalnom wowku a po tých 10 dnoch uz nemusim kupovat originál hru, iba platiť mesačné poplatky?
nelegalne wowko neexistuje, to ci hrajes na ofiku alebo free je jedno, z hladiska hry ako takej, cize ak si mal instalovane wowko a zacal rovno hrat na free tak ked mas konto na ofik tak iba prepis realmlist a mozes hrat na ofiku
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Sepiroth napísal:pockat, toto je pravda? Chapem ta spravne?
nie musis si kupit krabice iba si ten tvoj trial acc upgradnes na full
Sheep napísal:ok, no ja mam komp starsi ako WoWko a hra mi ide plynule vsade, ano pamatam niekedy na DT bolo v meste preplnene hlavne ked bol nejaky event tak mi hra zacala trochu sekat ale stale to bolo hratelne, takze opravdu v tom ci hras na ofi alebo free nevidim problem z hladiska poziadaviek a vobec v hre ako takej nikdy nemas nakope tak vela hracov aby ti to brutalne strhlo FPS, akurat tie mesta, a v nich sa v podstate priame boje nerobia(neratam tie pomstichtive raidy) a tak ci to aj seka alebo nie az tak nezalezi... :wink:
tak to si potom stastny clovek mne to na neviem presne ktory mam niaky dvoj jadro od AMD 2Ghz 2GB ram, a ati ax2600 512mb co mam na booku v mount hyjale 1680x1050 vsetko low ako len slo plus postenych zopar addonov co zrali cca 50Mb pamate som bolvelice rad ze mam 15fps

na stolnom kde mam amd 3200+ 2Gb ram x1950pro 256mb tam to je podobne ...coskoro bude nova masina tak potom porovnam ale tiez necakam niake zazraky
Sheep
Addict
Addict

Mrk napísal:tak to si potom stastny clovek mne to na neviem presne ktory mam niaky dvoj jadro od AMD 2Ghz 2GB ram, a ati ax2600 512mb co mam na booku v mount hyjale 1680x1050 vsetko low ako len slo plus postenych zopar addonov co zrali cca 50Mb pamate som bolvelice rad ze mam 15fps

na stolnom kde mam amd 3200+ 2Gb ram x1950pro 256mb tam to je podobne ...coskoro bude nova masina tak potom porovnam ale tiez necakam niake zazraky
tak ja zase bavim na 1280x1024 ale tam nie je az tak razantny rozdiel, no v hyjali mi to nesekali, ale ked popravde klidne mozu zato tie addony...ja mam GB ramky, Athlon 2500 procak, v skratke komp bol vyrobeny v januari 2004(resp. uz bol na slovensku) a wowko na nom slape bez problemov, kartu mam ATi 9550
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

som si isty ze tie addony maju na to celkom slusny podiel...pocuj Sheep si sa niako pocestil abo sa mi to zda? :D
Napísať odpoveď