konecne mam aspon trochu volna spravila som test z histoly dnes je super den skvely film
isla som domov sama a mala som fakt stastie na spolucestujucich... dvaja ozrati dedovia za 1 cestu nehoda na ceste, akurat som videla ako niesli truhlu
asi jedine za dnes- nebol som v skole a este ide vikend hadka a nasledny rozchod s holkou myslel som ze ma prijmu na školu bez prijmacok, ale ako vidim tak nie...
kedze som sa nic neucil tak som dojekazil fyziku spoluziak mi nakoniec nemohol pozicat vodarko nejaky mam nostalgicky vecer - spominam na byvalu
kedze som sa neucil tak som napisal informu s prstom v zadku na 2 zmieril som sa s dokazenymi prijimackami a so spoluziakom sme dali vodarko na odreagovanie dosla sestra s rodinkou neter ma skoro rok, zacina chodit a je nehorazne zlata dostal som 2 esprit tricka a peeling gel dal som si 3 pivka a pojdem spat - rano soferujem
vcerajsi vecer, aj ked osm nechcel ist von tak sato nakoniec oplatilo kus malatny po vcerajsku konecen taham volaku normalnu verziu Asassins Creed dost tazky tyzden predomnou v piatok ideme na chatu oslavovat meniny a narodky z triedy tak bude riadne
Vcera od 20:00 do dnes 16:00: super vecera s laskou pri svieckach , super noc, super rano , ranajky do postele, spolocne varenie obeda - super obed, autosalon. uvidime sa az zajtra vecer ...
vcera som si narazil palec na nohe nevem ci neni zlomeny som optimista a stale dufam a hovorim si ze to bude v pohodee ze to nic nieje Cely den som presedel doma a uz si tu od nervov trham vlasy ze nikam nemozem ist
polku dňa som dnes strávila pri kompe nič som neporobila, ani do školy ani nič iné je mi zle od žalúdka polka apríla a ja som už mysľou dva týždne na prázdninách.. ach
cely den lialo - nemohol som nikam vypadnut nic sa mi nechcelo
neterinka sa zasa viac osmelila a prve krocky sledovat je fakt sranda poobede som si 2 hodky pospal rano som nakoniec nesoferoval TSP 2007 varianta 03 - 42b(kiez by to tak bolo aj naostro) 3 pivka... BSG 4 diely..