Chlastanie v škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ked som bol na gympli tak pravidelne ked niekto nieco oslavoval tak doniespl flasku a v satni sa pilo... neboli sme z toho nejak opiti, kedze nas bolo stale dost dobrovolnikov :-)
Vo stvrtom rocniku spoluziak stale rozpraval ake je super cuco s tang-om tak smesa raz dohodli ze to osusame, tak kupil rano v obchode dve cuca a dve tang-y zmiesali sme a kedze sme mali prvu hodinu volnu tak sme zasli do parku za skolu otestvat boli sme len 4 takze to snami trosku hybalo, nesli sme ani na druhu hodinu... potom na tretej na angline spoluziak zacal vykrikovat ze sme opity a ucitelka na to len "A ty co bonzujes ?!" :D Inac zo spoluziakmi sme chodili kazdy piatok na pivo po skole a rozvijali sme filozoficke debaty celkom fajn to bolo :-)

na zakladke nas nikdy ani len nenapadlo aby sme pili. na liziaraku to iste, aj ked tikovalo 2/3 ludi z toho jedla co tam varili. Ja som to zacal prvy den lyziaraku, na druhy den zvysok .... cela ubytovna otikovana :-!

teraz na vyske nas tiez ani nenapadne daco pit v skole ... keby se chceli cez den pit tak nejdeme do skoly ... skola je teraz pre mna prilis dolezita na to aby som robil zbytocne problemy.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No na zakladke sme aj chcely,ale nakoniec sme boli dost inteligentny aby sme to nechali na po skole...je to velky risk...;)
Na strednej snad tiez pocas vyucovania zas nebudeme pit....

Ale na imatrikulackach sme sa ozrali,ja teda poriadne celkom sme robili predstavenie a nechapem jak to mohli nezistit som sa ledva drzal na nohach tam,som mal taku scenu ze som mal airsoftkou trelit do jedneho kamosa,som dohno vystrielal asi 20 bbciek a vykrikoval som na podiu k***va atd:Dsom nechapal jaktoze to nezistili...inac kamoska z druhej triedy to prehnala a musela ist na vyplach...z toho mala potom problem:P
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh no jasnee na strednej sa chlastalo odusu :lol: , imatrikulacka, vylety, stuzkova atd...stale do dead :D

cez skolu velmi ani nie..akurat si spominam na jeden pripad, ked sa dvaja spoluzici pocas volnej hodiny rozhodli si kupil flasku slivky a zbehli do parku....tam ju exly a prisli spat na dalsiu hodinu....
tomu jednemu nic nebolo(stary alkac :lol: ) ale druheho cez vyucko naplo...tak utekal na wecko....ale nedobehol...hodit tyku rovno za dverami a tahala sa az po wecko :))) .... bolo to akurat pred koncom hodiny...tak vysla vonku profka...to zbadala... sa nastastie vyhovoril ze ma zaludocne problemy...tak mu hned zavolali sanitku :lol: nakoniec z toho chlapec nic nemal :D

// spomenul som si este na jeden vylet ked sme zacali chlastat uz v autobuse....uz sme boli fajne cinknuty a kazdemu trebalo stat....ale sofer svina nam nechcel zastavit...tak sme tam poskakovali jak deba....precitili si kazdu jamu :lol: kamos to nemohol vydrzat tak to chcel pustit do flasky ale vsetci sme nanho cumeli tak nemohol :D nakoniec...sme sa uz nasrali a sli vsetci za soferom...tak nam zastavil...ale bolo to o chlp a bus by bol komplet ostany asi :lol:
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

No jasne ze bolo, na strednej v satni niekedy okolo matury, sak sa dajako muselo oslavit. A na strednej tiez, bud cez pauzy alebo raz sme pili priamo na prednaske pred profakom, samozrejme nevedel co pijeme bolo to v inej flasi... :D
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

par krat na strednej, ale maximalne do nalady..kamarat s oblubou nosieval na telesnu flasku fernetu..par krat vinko..a tak..
..aspon rychlejsie ubehol den :D
Napísať odpoveď