TAXI
No z toho co som videl, tak je dost tazke presadit sa s vlastnym autom a pod vlastnym menom. Robili to v nejakej TV relacii. Prisiel typek s autom na parkovisko pre sukromne taxiky, mal plne pravo byt tam, a o chvilu k nemu prisli ostatni s tym, ze co si to dovoluje a nech ide prec...
Lepsie bude fungovat pod nejakou firmou, sice prides o cast zisku, ale budes mat istotu. A ked potom spoznas ostatnych a budete kamarati, tak sa mozes osamostatnit
//no zivnost je jasna, ja som to bral skor z toho ludskeho hladiska
Lepsie bude fungovat pod nejakou firmou, sice prides o cast zisku, ale budes mat istotu. A ked potom spoznas ostatnych a budete kamarati, tak sa mozes osamostatnit
//no zivnost je jasna, ja som to bral skor z toho ludskeho hladiska
To zalezi od firmy. Niektora hlada iba vodicov, niektora vodicov s autami. Financne to podla mna kompenzovane je, ale overene to nemam.Lub0$ napísal:Inac ako je to teraz, ked pracujete pre taxikarsku firmu. Musite mat stale svoje auto, alebo vam ho poskytne firma? A ked pouzivam svoje auto, vynahradi mi to ta firma nejak? Proste opotrebovanie atd. ?
Je to ako spomínal Gothar, bud máš vlastné auto, alebo ti ho zadovážia oni, potom, ale máš menšie peniaze. Navyše platíš, za označenie TAXI + vysielačka. Musíš predtým ešte aj testy robit. Vodičák kludne aj v skúobnej dobe.
A zarobiť sa tým celkom dá. Len treba vediet na kom zarobiť. Osobne poznám dvoch taxikárov, obidvaja mladí chalani, obidvaja s vlastnými autami. Jeden si chytil miesto v hoteli, ktorý mu dohadzuje zákaznikov + chytil ešte nejaké bordely. Druhý nejazdí anilen mesiac a ešte nemože jazdiť v noci..
A zarobiť sa tým celkom dá. Len treba vediet na kom zarobiť. Osobne poznám dvoch taxikárov, obidvaja mladí chalani, obidvaja s vlastnými autami. Jeden si chytil miesto v hoteli, ktorý mu dohadzuje zákaznikov + chytil ešte nejaké bordely. Druhý nejazdí anilen mesiac a ešte nemože jazdiť v noci..