"Poďakovanie" Hojkovi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep: Kúpim si autobus. Začnem s ním podnikať. Budem premávať na trati Košice-Prešov. Kedykoľvek môžeš prísť a odviezť sa. Tak ako všetci slušní cestujúci. No raz mi začneš v autobuse robiť bordel. Vyhodím ťa. Viac sa do toho autobusu nedostaneš. Je to môj autobus, a ja rozhodnem, kto sa v ňom odviezť smie, a kto nie. A tvojich 20 korún mi chýbať nebude.

Polopatistickejšie vysvetlenie som už nedokázal vymyslieť.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Dobre lenze vo vasom autobuse jeden zacne vyhukovat, ale nemal predtym spory s vodicom autobusu a tak si cestuje dalej.
Zatial co druhy od malicka nevychadzal s tamojsim soferom a preto je vysadeny pri najblizsej zastavke.

:wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A pointa? Vsak presne tak to ma byt ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Martin44 napísal:Dobre lenze vo vasom autobuse jeden zacne vyhukovat, ale nemal predtym spory s vodicom autobusu a tak si cestuje dalej.
Zatial co druhy od malicka nevychadzal s tamojsim soferom a preto je vysadeny pri najblizsej zastavke.

:wink:
Ale ved aj ten druhy kedysi zacal. Cize ked prvy bude vykrikovat znova, tak bude vysadeny.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

už ani neviem čo sa tu vlastne rieši :D Z krepej témy sa stala ešte krepšia :? Lepšie povedané zo zbytočnej témy ešte zbytočnejšia ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Ale ved aj ten druhy kedysi zacal. Cize ked prvy bude vykrikovat znova, tak bude vysadeny.
Lenze pokial nebude vykrikovat na sofera... Sofer ma z pravidla na haku....
Ako aj v skutocnej MHD :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Martin44 napísal:Lenze pokial nebude vykrikovat na sofera... Sofer ma z pravidla na haku....
Ako aj v skutocnej MHD :)
A ved vy tu obidvaja vykrikujete na sofera, tak o co ti ide? :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A soferovi z toho preplo a nahuci na vsetkych cestujucich a zakladatel tejto linky bude stratovy a preto by si mal rozmysliet ci mu skutocne tych 20 sk nebude chybat, :oops:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR, erytrocyt, najdete v tomto prispevku aj vy odpoved

t0m4s3 v poriadku, tento princip mi davno dosiel, ale aj tak proste neda mi to nenapisat ti ze da sa s uzivatelmi komunikovat aj inak, ale proste do navrhov napises "mne sa nechce", nechce sa ti? ziadny problem, napis "nemam teraz cas, podivam sa na dalsi tyzden" " to nie je mozne z toho a toho dovodu", taktiez by som nenapisal "si na sukromnom fore" ale aspon "oplacal si karmu, asi aktualizujeme pravidla lebo takych ako ty sa tu mnozi".
Ja viem dobre, co adminovanie, moderovanie a staranie sa o forum obnasa, viem kolko casu to "spotrebuje" a viem ze sa neda vyhoviet kazdemu, tak isto udrzat disciplinu a zaroven respekt vedenia, to vsak neznamena ze kritika moze byt len jednosmerna, tj ze ty mozes nieco povedat ale ja nie. Ano ja si tiez vazim vasu pracu ci uz ste to ty s hojkom alebo aj moderatori, ale tvoja arogancia je daco ine. Taktiez som svoj prispevok nepisal koli tomu, aby som sa navazoval, taktiez nekritizujem vasu benevolentnost a plne vas respektujem, neprisiel som sem s umyslom si na nieco narokovat ani nic podobne, nemam problem sa prisposobit, je len skoda ze si nerozumieme to je vsetko...

Ale aj tak nikde som nepisal ze chcem aby si nieco zmenil alebo ta dokonca do dacoho nutil, mne na fore neprekazas, dobre stalo sa uz viac krat, ze nezhodli sme sa v nazoroch, ujasnime veci, odoberies mi karmu alebo ja tebe ale to je vsetko, vec bola vybavena.
A teraz mi prosim povedz ci ten moj pohlad spravny je alebo nie. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pridam sa aj ja s odpovedou:
M44 - kasli na to, je to flame :D
Sheep - tvoj pohlad je spravny, mne tomase s hojkom tiez niekedy pripadaju arogantni, ale podla mna je to skor tym, ze si chcu drzat odstup, na druhej strane vedia byt aj v pohode a ked niekto pride s dobrym navrhom tak ho vedia zrealizovat velmi rychlo. Ale taketo natahovacky o karmu a podobne malichernosti by nahnevali aj mna :) Hlavne ide o to, ze vzdy sa tu niekto snazi presadzovat rovny pristup a absolutnu slobodu a oni mu vzdy vysvetluju, ze to tu nikdy nebude.
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Pridam sa aj ja s odpovedou:
M44 - kasli na to, je to flame :D
Sheep - tvoj pohlad je spravny, mne tomase s hojkom tiez niekedy pripadaju arogantni, ale podla mna je to skor tym, ze si chcu drzat odstup, na druhej strane vedia byt aj v pohode a ked niekto pride s dobrym navrhom tak ho vedia zrealizovat velmi rychlo. Ale taketo natahovacky o karmu a podobne malichernosti by nahnevali aj mna :) Hlavne ide o to, ze vzdy sa tu niekto snazi presadzovat rovny pristup a absolutnu slobodu a oni mu vzdy vysvetluju, ze to tu nikdy nebude.
myslim ze ked hojko instaloval mod reputacie tak s tym ratal :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:myslim ze ked hojko instaloval mod reputacie tak s tym ratal :)
A pouzivatelia by mali ratat s tym, ze ked podvadzaju, tak ze budu potrestani.
Pozeraj sa na problem z oboch stran :wink:
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:A pouzivatelia by mali ratat s tym, ze ked podvadzaju, tak ze budu potrestani.
Pozeraj sa na problem z oboch stran :wink:
ved ja sa pozeram :wink: ale martinov pripad mi ako podvod neprisiel, to skor Smoake toto robil...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:myslim ze ked hojko instaloval mod reputacie tak s tym ratal :)
Mod reputacie som nainstaloval aj zaviedol ja, takze hojko urcite s nicim neratal.

"A teraz mi prosim povedz ci ten moj pohlad spravny je alebo nie." - Nie je.

ps. Neverim tomu, ze si adminoval forum kde bolo radovo tisic uzivatelov, z toho min. tisic aktivnych, takze imho nemas sajnu o com to je - rozhodne to nie je o mazani prispevkov a banovani uzivatelov. Ak mas problem s mojou aroganciou, s tym ti zial nepomozem, ked sa "rozhliadnem okolo seba" vidim vela ludi, ktori s nou problem nemaju, cim to asi bude? :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak da sa to kua do pravidiel ked je za to karmaban? Ako gulka do hlavy za nepisane pravidlo.. o nic nejde, len nech je to nappisane v info a vsetci tu pojdu spat s usmevom na tvari. Okrem Gothara, ten dnes nepojde spat, az zajtra.
//preco sa stale riesi subjektivita "vysoko postavenych" ked sudis 17000 ludi je jasne ze par chyb clovek spravi. A par ludi si nevie priznat chybu. Cisto hypoteticky. A co? Serte na to ludia.
////
GothaR napísal:btw preco myslis, ze ja jediny pojdem spat az zajtra? :D
to mam ja vediet?
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Tak da sa to kua do pravidiel ked je za to karmaban? Ako gulka do hlavy za nepisane pravidlo.. o nic nejde, len nech je to nappisane v info a vsetci tu pojdu spat s usmevom na tvari. Okrem Gothara, ten dnes nepojde spat, az zajtra.
//preco sa stale riesi subjektivita "vysoko postavenych" ked sudis 17000 ludi je jasne ze par chyb clovek spravi. A par ludi si nevie priznat chybu. Cisto hypoteticky. A co? Serte na to ludia.
S tym pravidlom sa stotoznujem, to by umlcalo kritikov :)
btw preco myslis, ze ja jediny pojdem spat az zajtra? :D
//M44 ja ta uz celkom rad mam :)
Ale v casoch Bratislavy vs ostatne dediny slovenska tomu tak nebolo :lol:
//no mi-chau ved ty si s tym prisiel :P
//Martin44: ved mne sa vtedy aj zdalo, ze clovek nemoze byt az tak otupeny a zaslepeny, ale nikdy nevies :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Lenze mna beru tak ako beru kedze mam svoje vykyvy... jednak ma nemaju radi za moje obdobie dark side ked som mal karmu cca -100 .... potom som si povedal : idem chvilu byt dobry... ked som mal karmu na 100 tak som si povedal ze uz len zomriet a hotovo... tak som zomrel lenze som stale neporusil pravidla a tak si hojko doslovne zgustol na tom ze som mu "oplatil karmu" ak sa to tak da povedat.

//Gothar : Nuz mna neskutocne bavilo robit zle, ale priznam sa, ze castokrat co som napisal som tak nemyslel. Vyslovene som provokoval :)
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Mod reputacie som nainstaloval aj zaviedol ja, takze hojko urcite s nicim neratal.

"A teraz mi prosim povedz ci ten moj pohlad spravny je alebo nie." - Nie je.

ps. Neverim tomu, ze si adminoval forum kde bolo radovo tisic uzivatelov, z toho min. tisic aktivnych, takze imho nemas sajnu o com to je - rozhodne to nie je o mazani prispevkov a banovani uzivatelov. Ak mas problem s mojou aroganciou, s tym ti zial nepomozem, ked sa "rozhliadnem okolo seba" vidim vela ludi, ktori s nou problem nemaju, cim to asi bude? :roll:
tak potom s tym modom prepac :wink: a urcite s tym aj on ratat musel, pretoze pochybujem ze si to nainstaloval len tak bez jeho vedomia :D

a na tvoju aroganciu som myslis preco apeloval? pretoze si admin nie? :)
nepamatam zeby som niekde pisal ze adminovanie fora je len o mazani ci banovani uzivatelov
A to ci mi to veris alebo nie, nepotrebujem ta otom presviedcat, ale stlac to tlacitko dole pod prispevkom a pozri sa ked ta to zaujima :wink:

Martin44: prikladas tomuto foru az prilisnu dolezitost :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ludia akoze vam tu slabo prasi....

mne sa tiez ten system dokonale nepaci, ale oni toto forum spravili, spravuju a su jeho panmi.. nech sa nam to akokolvek nepaci... moze sa hojko raz vazne zle vyspat, zmaze cele forum a mozme ist dohaja a nie diskutovat... moze toto niekto z nas spravit? nemoze=>co? ze mame drzat hubu a krok... sheep mas v niecom pravdu, to ti neberiem, ale bud si neuvedomujes, alebo si nechces uvedomit, ze svojim lamentovanim aj tak nakoniec nedosiahnes nic a takato "vzbura" ja akurat na dve veci... nieco take tu uz bolo a rovnako aj bude... nechaj tak, neries.. ak sa ti nepaci - odid
Sheep
Addict
Addict

Maki napísal:ludia akoze vam tu slabo prasi....

mne sa tiez ten system dokonale nepaci, ale oni toto forum spravili, spravuju a su jeho panmi.. nech sa nam to akokolvek nepaci... moze sa hojko raz vazne zle vyspat, zmaze cele forum a mozme ist dohaja a nie diskutovat... moze toto niekto z nas spravit? nemoze=>co? ze mame drzat hubu a krok... sheep mas v niecom pravdu, to ti neberiem, ale bud si neuvedomujes, alebo si nechces uvedomit, ze svojim lamentovanim aj tak nakoniec nedosiahnes nic a takato "vzbura" ja akurat na dve veci... nieco take tu uz bolo a rovnako aj bude... nechaj tak, neries.. ak sa ti nepaci - odid
ty si tiez trochu nedoslychavy, ja proti nicomu neprotestujem a nikde som nepisal ci sa mi tu paci alebo nie, tak isto som to sem nepisal koli tomu zeby som tym daco chcel dosiahnut :wink:

//jin: nie, nie je to pokracovanie
Napísať odpoveď