ked nemam co robit a niekde cakam tak ano a taktiez aj ked nieco na rychlo potrebujem...a tych 49 SK /MB co platim za to je nehorazne vela ale nie az tak aby som to nevyuzival
EDIT: ak mam so sebou psp tak na nom pouzijem wifinu ale zatial som nenasiel vela miest kde by ma pripojilo
Zatial mam iba nokiu 6230, cize net nic moc a pouzivam ho iba na icq. Ale to len vynimocne ak nieco potrebujem a nie som pri kompe
No ked raz budem mat chut a kupim si nieco s wifi, tak ho urcite budem vyuzivat aspon v skole, lebo tam ma kvoli tomu nebavi vlacit notebook a su chvile kedy by som si rad skratil cas surfovanim.
za ten cas ako mam net na mobile som ho pouzil asi 2x... keby bol poriadny displej-dotykovy a WM6 tak nemam problem... ale takto v tom nevidim vyznam.. na autobusy mam aplikaciu v jave takze ani to mi netreba
V aute alebo vo Vlaku pouzivam 3G Internet od Orange-u ... Som velmi spokojny. Maju pokryte skoro cele slovensko a ked nie tak v okoli dialnic a zeleznic je. Mam predplateny Premium balik (10GB-Free) a este sa mi nepodarilo minut 10GB.
Jasne ze net na mobile pouzivam. Kym nemate najmensi displej tak je to aj celkom v pohode.
Pouzivam Operu Mini MOD, vzdy najnovsi mod.
Zerie polovicu dat co 4 a 4.1. Zobrazenie mi nevadi ze je prisposobene na mobil. A je ten net aj celkom rychly.
A pouzivam aj ine veci co vyuzivaju net. Jimm, skype,...