Ja to poviem tak ked spriemerizujeme intelekt v triede Gymnazistov a Souckarov, tak dospejeme v zaveru ze je tu rozdiel. Za 4 roky na gymply, som vela nad knihami nepresedel, snazil som sa byt co najviac v skole a pocuvat vyklad od ucitela, to mi dalo zaklad a potom pred hodinou som sa do toho pozrel a v pohode znamka bola na svete... No ale poznam par ludi z SOU a ked sa mi vychvaluju ze ako sa im dobre spi cez hodiny, tak sa potom cuduj svete ze preco nic nevedia...
Prijali vas na skolu? (strednu)
Zavulon: uprimne chapem ake okolnosti ta prinutili odist zo skoly, jednoducho si sa nevedel ucit na spamat
Ja to poviem tak ked spriemerizujeme intelekt v triede Gymnazistov a Souckarov, tak dospejeme v zaveru ze je tu rozdiel. Za 4 roky na gymply, som vela nad knihami nepresedel, snazil som sa byt co najviac v skole a pocuvat vyklad od ucitela, to mi dalo zaklad a potom pred hodinou som sa do toho pozrel a v pohode znamka bola na svete... No ale poznam par ludi z SOU a ked sa mi vychvaluju ze ako sa im dobre spi cez hodiny, tak sa potom cuduj svete ze preco nic nevedia...
Nevies o mne nic ...a hned ma odsudzujes...ked si na teba zasadnu vsetci ucitelia uvidime ako ti to bude prijemne....Retne napísal:Zavulon: uprimne chapem ake okolnosti ta prinutili odist zo skoly, jednoducho si sa nevedel ucit na spamat![]()
.
A to mi ver, vtedy ti uz ani ucenie naspamat nepomoze...
Uprimne lutujem, ze som nemohol ostat na tom gympli. Ale co uz...nie kazdemu sa vsetko v zivote dari....dufam ze s vyskou to bude lepsie.
Ano gratulujem ti k onanovaniu nad mojou gramatikou. Urcite si si vsetko precital dokladne a aj tu poslednu vetu co som napisalsmejo napísal:....
Je pravda ze o tebe neviem nic, ale profaci na ziadnej skole si urcite len tak nezmyslia ze tento typek sa nam nepaci, tak mu zo zivota na skole urobime peklo, je lahke hadzat vinu na niekoho ineho, to tak chapem...Zavulon napísal:Nevies o mne nic ...a hned ma odsudzujes...ked si na teba zasadnu vsetci ucitelia uvidime ako ti to bude prijemne.... Confused
A to mi ver, vtedy ti uz ani ucenie naspamat nepomoze... Confused .
Uprimne lutujem, ze som nemohol ostat na tom gympli. Ale co uz...nie kazdemu sa vsetko v zivote dari....dufam ze s vyskou to bude lepsie. Sad
K tej tvojej gramatike, mi nehovor ze ti robi problem namiesto medzere neat nic
calligen ty uz konecne prestan drogovat lebo to co tu pises nema odbdobu
To ci si prijaty/neprijaty na strednu je zavisle len na danej skole na ktoru si sa prihlasil, takze neviem ako si vobec dovolis povedat taku ptakovinu ze najprv posielaju SOU a potom tie ostatne.
Kazda skola robi svojim sposobom, ma odlisny pocet uchadzacov a tym padom aj viac/menej casu potrebuje na spracovanie celeho prijimacieho konania, tak isto neviem ako by si chcel udrzat sled toho aby vsetky skoly posielali papiere sucasne
.
2Pacaveli: Myslim ze si si lepsie vybral ako sa zajeba**** dakde na SPSkach...
To ci si prijaty/neprijaty na strednu je zavisle len na danej skole na ktoru si sa prihlasil, takze neviem ako si vobec dovolis povedat taku ptakovinu ze najprv posielaju SOU a potom tie ostatne.
Kazda skola robi svojim sposobom, ma odlisny pocet uchadzacov a tym padom aj viac/menej casu potrebuje na spracovanie celeho prijimacieho konania, tak isto neviem ako by si chcel udrzat sled toho aby vsetky skoly posielali papiere sucasne
2Pacaveli: Myslim ze si si lepsie vybral ako sa zajeba**** dakde na SPSkach...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tak to gz, v tom roku ked som sa tam hlasil ja bez prijimaciek nebrali, ale prijimacky som spravil a tento rok maturujem...makoss napísal:ja som z Nitry a idem na Parovske gymnazium, kde ma zobrali bez prijimaciek... z Golianovho mi este mneprisiel list, ale tam by som aj tak nesiel... tak som stasny a mam pokoj
-
midnight_man
Guru