Náhodou nevieš kde by sa dalo na Slovensku nie na okruh ale stačilo by aj na bežné jazdenie nejaké bmw požičať, ?Fabo napísal:ale bol by som stastny keby som si mohol vyskusat na nejakom okruhu cokolvek s ///M znakom a ciselkom.... GoGo
Ake je vaše auto snov??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
jedine u importera si dojednat testovacku? ale to moc nepoprehanas a asi kym z teba nebude tahat sto milionov na hony tak ti poriadnu papanicu s EMKOM nepozicaju ... a v pozicovniach aut EMKA asi tiez nemajuPeter9510 napísal:Náhodou nevieš kde by sa dalo na Slovensku nie na okruh ale stačilo by aj na bežné jazdenie nejaké bmw požičať, ?
-
Mateq
Medium Professional
Veď prídi do showroomu a požiadaj o testovaciu jazduPeter9510 napísal:Náhodou nevieš kde by sa dalo na Slovensku nie na okruh ale stačilo by aj na bežné jazdenie nejaké bmw požičať, ?
//nj Mko asi ťažko, ale normálne BMW áno. Inak importér v Žiline (2.link tam má aj nejaké Mko na test)
Tak to aj podla mňa lepšie vytvorili,ako tvorcovia Imprezy.den333 napísal:ale toho exterietu uz bolo podla mna dost musel zrobit zmenu lebo keby to nechali tak enmohli by konkurovat Subaru Imprezza a teraz si myslim ze maju velky naskok...
Ale čo už teraz vymysleli v Mitsubishi,tak to je žu naozaj hrôza....a ktomu sa podobá novej impreze.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
makaveli
King
pekne auticko, a malokto este asi bude vediet, ze to ma objem 1,8l, 220 koni, ale vdaka svojej hmotnosti ma zrychlenie z 0-100 ako supersport, 4 sekundy..webmasterr napísal:mne sa uz velmi dlhu dobu paci Lotus Exige (resp. Elise), je to perfektne sportove auticko a len malokto vie ze v prepocte stoji iba 1.3 mil SK
vraj sa nanom perfektne robia drifty![]()
moje vysnivane auta su tri, novy ford mustang, audi A5 alebo ford fiesta ST
-
in your world
Light Star
-
in your world
Light Star
-
den333
Professional
je to Chevrolet Chevelled4nt3 napísal:moj sen ? týmto autom ma ako 12 ročného akýsi belgičan zrazil...a kedže som to prežil , tak odvtedy po takom aute túžim !!! viem len že je to sa to volá chevelle ...ak vie niekto plný nazov, napište ...