Nieco podobne ako 18 Wheels of Steel

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nieco podobne ako 18 Wheels of Steel

Príspevok od používateľa Suffel »

no tak hladam nejake hry nieco podobne 18 Wheels of Steel len nie to.. proste nejake nakladne auta nemusia to byt kamiony... ak o nieco viete tak pls povecte staci nazov... dakujem za vsetky odpovede.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Big mutha Truckers 1
Big mutha Truckers 2

http://www.abcgames.sk/?p=sekcia_hladaj ... uckers&s=0
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

KIng of road...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

tak ti poviem všetky tieto 18 whelsky sú nudne pretože je to stale rovno a dokopca nič žiadne problémy z ubrzdením a taktiež fyzika nakládného auta je na nič čo tam potom že to má detailov vela ale nič sa nedá zapnúť v tej kabíne tolko budíkov a iba asi 3 aktívne nič s toho sa nehýbe dokonca ani tlak oleja a vzduchových brzd teda oničom mechanická zavada nikde opotrbovanie brzd taktiež nič ja označujem takéto hry za nudu a poriadnu.

dalej tie big mutha truckers to je pre deti ved predsa 140km/h a nitro do nakladaku ? neviem a tie hlášky sú tak ako super ale tiež po čase omrzí.

King of the road uf tak toto je ok ale až na tú grafiku je to stašie ok ale tam je to podstatne lepšie až na tú grafiku.

Dalej dostavam sa ku hre rig of rods ano robili to rusi ale prepracovanie hry je super zákruty kopce dlhe cesty výber europskych značiek hydraulika funguje žeriavy aj ked sato dá len na to voziť a testovať žiadna úloha no nespomenul som grafiku je to nakreslene tak ako by ste spájali zápalky alebo kostra auta no a potom na to je nalepene ako abcčko ale inak táto hra u mňa víťazí hratelnosť a fyzika je špička

pracuje sa na tejto hre číslo 2 ale rusi nikto nevie kedy to vyjde vraví sa že to bude sila
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

som kukol nejake videa.. Rigs of rods... grafika nic moc.. ale hra ma len 85 mb.. nasiel som ju tu
a toto je oficialna stranka + su tam aj doplnky.. trailery auta a ine somariny

//inak je tam aj slovencina
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Matej18 napísal:...
No 18 WoS je zabavne s volantom, sice fyzika nic moc, ale aspon si zajazdis. Inac dakujem za tip na Rigs of Rods, uz instalujem, len mi este prosim daj nejake tipy na dobre mody. Zaujima ma hlavne truck trial :)
http://www.rigsofrods.com/
//tak to je uplne super, presne o takej hre som snival :)
//ak by mal niekto podobny problem ako ja, ze som nevedel ako si vyrbat auto, tak staci vojst to office, vsetko je to v manuali :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Matej18 napísal:tak ti poviem všetky tieto 18 whelsky sú nudne pretože je to stale rovno a dokopca nič žiadne problémy z ubrzdením a taktiež fyzika nakládného auta je na nič čo tam potom že to má detailov vela ale nič sa nedá zapnúť v tej kabíne tolko budíkov a iba asi 3 aktívne nič s toho sa nehýbe dokonca ani tlak oleja a vzduchových brzd teda oničom mechanická zavada nikde opotrbovanie brzd taktiež nič ja označujem takéto hry za nudu a poriadnu.

dalej tie big mutha truckers to je pre deti ved predsa 140km/h a nitro do nakladaku ? neviem a tie hlášky sú tak ako super ale tiež po čase omrzí.

King of the road uf tak toto je ok ale až na tú grafiku je to stašie ok ale tam je to podstatne lepšie až na tú grafiku.

Dalej dostavam sa ku hre rig of rods ano robili to rusi ale prepracovanie hry je super zákruty kopce dlhe cesty výber europskych značiek hydraulika funguje žeriavy aj ked sato dá len na to voziť a testovať žiadna úloha no nespomenul som grafiku je to nakreslene tak ako by ste spájali zápalky alebo kostra auta no a potom na to je nalepene ako abcčko ale inak táto hra u mňa víťazí hratelnosť a fyzika je špi*ka

pracuje sa na tejto hre číslo 2 ale rusi nikto nevie kedy to vyjde vraví sa že to bude sila
no tak v tomto mas cistu pravdu...a inak diky za rady.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

lol inak cenzúre ide... špička :D
Napísať odpoveď