Obávate sa teroristického útoku na SR?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
Áno obávam.
Minule som počul že 50 Cent /to je ten hudobník čo má v pseudonyme odporúčanú cenu jeho albumov/ povedal, že chce extra ochranku, lebo u nás je vojna.
A čo povie 50 Cent, to musí byť pravda, hlavne ak v jednej vete je 3x bitch, 8x fuck, 6x modafokka a 9x yeah (a 10x nigga, thx tomek00
).
Ale teraz vážne: Nie. Nie žeby nebolo čo alebo kto, ale jednoducho my sme malé ryby na to aby sa nám tu odpaľovali allahakhbarovia alebo niekto iný.
Minule som počul že 50 Cent /to je ten hudobník čo má v pseudonyme odporúčanú cenu jeho albumov/ povedal, že chce extra ochranku, lebo u nás je vojna.
A čo povie 50 Cent, to musí byť pravda, hlavne ak v jednej vete je 3x bitch, 8x fuck, 6x modafokka a 9x yeah (a 10x nigga, thx tomek00
Ale teraz vážne: Nie. Nie žeby nebolo čo alebo kto, ale jednoducho my sme malé ryby na to aby sa nám tu odpaľovali allahakhbarovia alebo niekto iný.
par tankov a starych migov...vies,ze malo Ceskoslovensko este pred 20 rokmi stvrty najvacsi zbrojarsky priemysel na svete?schw33k napísal:Nie nebojim sa , zbytocne by si nicili atentatnikov...
Z nas nemusia mat obavy , z tych par tankov a starych MIGov
ako povedal Uplink max z toho ze " sme " s USA
a v 30tych rokoch sme mali druhu technicky najmodernejsiu armadu v Europe a tretiu na svete?
-
erytrocyt
VIP
Volá George Ivanovi.schw33k napísal:Nie nebojim sa , zbytocne by si nicili atentatnikov...
Z nas nemusia mat obavy , z tych par tankov a starych MIGov
ako povedal Uplink max z toho ze " sme " s USA
,,Nazdar Ivan, potrebujem požičiať pár stíhačiek."
,,Zdravím ťa George, a koľko ich potrebuješ?"
,,Vieš čo Ivan, pošli mi jednu, hmm...dve.... alebo vieš čo, pošli mi všetky tri..."
Starý vtip, ale toto to dokonale vystihuje.
nie Slovensko,ale CESKOslovensko, a priemysel zastavil posledny federalny prezident pocas navstevy v USAtaurus666 napísal:par tankov a starych migov...vies,ze malo Ceskoslovensko este pred 20 rokmi stvrty najvacsi zbrojarsky priemysel na svete?
a v 30tych rokoch sme mali druhu technicky najmodernejsiu armadu v Europe a tretiu na svete?
cele sa to da zhrnut do jednej nesmrtelnej hlasky "Co bolo, to bolo, terazky som majorom."
-
qwerty-xyz
Re: Obávate sa teroristického útoku na SR?
A akoze na CO tu budu utocit???...sokolikova22 napísal:Píšte svoje názory...