Ucitelia a ich hluposti....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ucitelia a ich hluposti....

Príspevok od používateľa RoQa »

TAkze , V skole mame esteticku vychovu a ucitelka si nevie zisktat respekt , tento predmet je iba absolvoval/neabsolvoval a preto sa so slovencinarkou dohodli , ze nam bude davat znamky na estetike ktore nam pojdu do literatury , chcem sa spytat ci je taketo nieco vobec mozne , lebo mne sa to nezda.... :roll:
Sheep
Addict
Addict

Re: Ucitelia a ich hluposti....

Príspevok od používateľa Sheep »

nie je to mozne... :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No to som si myslel , a mozes povedat aj nejaky argument ? ktorym by som ich usadil ... ?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Joxxo napísal:No to som si myslel , a mozes povedat aj nejaky argument ? ktorym by som ich usadil ... ?
Vyhrazaj sa, ze ak nieco take nastane pojdes sa stazovat... :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sa nenapadne spytaj nejakej inej profky s ktorou dobre vychadzas... alebo zastupca/zastupkyna...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

TAk Retne nerad by som zacal takto ,lebo by som mal pokakane cele 3 roky ktore mi tam zostavaju :?

Maki:ok spytam :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Nechcem vas sklamat ale je to mozne... (viem ze je to absurdne ale aj take je nase skolstvo). Na druhej strane ak do toho budete rypat tak vam tento nezmysel so znamkami zrusia.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

jasne ze je to mozne...skola si moze co chce robit...u nas je to tak aspon
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

podla mna to nie je mozne, v zivote som o niecom takom nepocul :idea:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možné to asi je, ale nemalo by sa to robiť. :roll:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nemalo by sa to robit, ale ked bude profka naozaj chciet obhaji si akekolvek hodnotenie, radsej sa snaz aby si nemusel opravovat taketo patky, lebo hadat sa s profkou v prvom rocniku je blbost, ak by to zaslo do neunosnych hranic, povedste to triednej, ale slusne...ale vacsinou to byva tak, ze sa takto len vyhrazaju a nic nespravia
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Serte na to. To iba robia bububu, aby ste boli hodní. Odporúčam držať sa mantinelov, aby ste nezašli pridaleko a nikde sa nič písať nebude, resp. si to zaznačia "kolegyne" do učitelskeho zapisnička a tam to skonči.

Rozhodne by som do toho nerýpal, nijako sa navyhrážal, nedusil, neznásilňoval ani nevolal inšpekciu. Nemá to zmysel.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Kto chce psa biť, palicu si nájde :idea: :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Teoreticky to možné je, učiteľka by nemala mať problém obhájiť si takéto známky...
Potom je tu ale druhá strana a to sú sťažnosti žiakov, rodičov etc...V takom prípade ale len zdôrazníte problém z estetiky...
Stačí vedieť, kde sú hranice, hodinu síce brať ako "neznámkovaný" predmet, ale zároveň mať k učiteľke patričný rešpekt...
Hlavne ak ide o 1.ročník SŠ...
*BtW: Naše hodiny estetiky boli naopak veľmi zaujímavé, rozoberali sme tam veci ohľadom umenia a také "úvody" do NOS-ky...*
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Pani slovencinarka nikomu nemusi vysvetlovat ake a z coho mas znamky, mylim sa? Ked povie: praca na hodine?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Radim Ti sa nestazovat, alebo sa stazuj a uc sa celu slovencinu naspamet do konca skoly alebo kym ta ucka neumre. Ina moznost neni :D Ona Ta moze potom hockedy vyvolat.. davat Ti zle znamky zato, ze si si zabudol niaku kravinu atd.atd.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

toto je čo za téma :D

či to je legálne tu vie asi len pár ľudí čo študuj právo, my ostatní môžme len písať naše dohady.

Normálne ten predmet berte ako neznámkovaný, len na tej hodine nerobte bordel. Potom bude všetko v kľude. Ono takéto známkovanie je častokrát jediný spôsob ako udržať na neznámkovaných predmetoch aspoň akú takú disciplínu. Čo by si robil ty na jej mieste? Len nenapíš že by si zrušil estetiku, lebo to je odpoveď hodná dieťaťa z prvého stupňa ZDŠ :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lenze ta ucka je taka brzda ze koniec. Keby nebola moja mama ucitelka tak si tu pekne zanadavam. A celu triedu nepresvedcim aby boli poslusni . No nic aspon som mudrejsi o nazory viacerych ludi . Mame podobne hodiny a tam si ucitelia respekt ziskat vedia aj bez takychto sprostosti .
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

MaSterS napísal:podla mna to nie je mozne, v zivote som o niecom takom nepocul :idea:
to, ze si o nicom takom nepocul neznamena, ze to nie je mozne :) mozne to je, otca som sa pytal (riaditel gympla), ked sa na tom dohodnu s vedenim, tak to nic nezakazuje ani neprikazuje
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nie nieje to mozne, iba ze by potom ucitelka o tych znamkach klamala (a to sa nema, vsakze :) ).

Nepocuvaj tuto cicimbrusov ze to mas nechat tak, ja si naopak nemyslim ze by si si mal nechat skakat po hlave aj keby si prave siel maturovat. Ked s tym pojdes za niekym kompetentnym a rozumne mu to vysvetlis urcite sa to bude riesit (ak budes dost tlacit), ale osobne by som taketo kraviny zarazil uz predtym nez by zacali, cize by som sa porozpraval so slovencinarkou a vysvetlil je ze s tymto pristupom nebudeme kamarati a to ona nechce. Lebo ked si na teba sadne, urobis jej z hodin peklo, na obede sa ti smykne tanier s jedlom rovno na jej novu bluzku, po skole sa o nej budu sirit neprijemne reci pripadne jej decko pride domov s rozbitou hubou.

Ona je ucitel a ty ziak, to jej dava pravo pozadovat pocas vyucby z tvojej strany klud a ty zas aby sa k tebe nespravala ako ku psovi. Nic viac, nic menej. Ucitel nieje bachar a ja netusim preco si to nikdo neuvedomuje, mna nezaujima aku ma skolu ci kolko ma deti, kvoli tomu sa na mne vyvysovat nebude. Ona bude normalna, ja budem normalny. Ona sa pokusi mi znechutit skolu, ja jej znechutim zivot...

60% ucitelskeho zboru su mentalne trosky, ktore si potrebuju nieco dokazat a uz davno na ich praci nic nevidia. Zo vsetkeho su znechuteni a vystresovani a tak to zo seba potrebuju dat von (viz. HIMYM - Chain of screamin ;) ). Ja ale naozaj netusim preco by sa im to malo tolerovat, tak ako by som do pi*e poslal servirku ktora by po mne hukala keby som si objednaval, tak poslem do pi*e ucitelku co pomne bude ziapat ked sa jej nebude pacit nieco do coho jej nic nieje.

:prdel:
Napísať odpoveď