Naivita či rovno debilita ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tiežja
Novice
Novice

Naivita či rovno debilita ?

Príspevok od používateľa Tiežja »

Čo si myslíte o tomto prosím ?
Spoznala som chalana, na ktorom mi záležalo, obdivovala som ho, uznávala, ľúbila - bol presne ten typ, v ktorého blízkosti som v rámci možností vždy chcela byť. Priťahoval ma a myslím si, že aj ja jeho, že som mu nebola tak celkom ľahostajná. Prežli sme spolu celkom krásne obdobie, až raz sa chalanisko rozhodol ma z čista jasna a bez varovania vymeniť za novší model. Rozišli sme sa vcelku slušne bez zbytočných scén a a ja som zostala uslzená, ponížená a sama. Chalaniskovi však nová známosť nevyšla podľa jeho predstáv a vtedy si asi uvedomil, že spravil chybu. Nechal to chvíľu odležať a odvtedy vymýšľal všetko možné i nemožné, aby mohol byť v mojej blízkosti a aby ma dostal spať. Dlho som odolávala, bránila som sa a bála sa znovu uveriť tomu, kto už raz sklamal. Jeho ataky však nemali konca a ja som do toho padla o5 - uverila, otvorila svoje najtajnejšie súkromie a priznala sa, že ho stále ľúbim. A odvtedy chalanovi preplo - mal ma už istú, tak asi stratil znovu záujem . Keď sa neozvem ja, on si ma ani nevšimne a keď mu napíšem prvá, správa sa ku mne ako k otravnému hmyzu. Prišlo to až tak ďaleko, že mi vylepil pomyselné zaucho, ktoré ma na líci páli ešte dodnes. Vymenoval totiž podmienky kedy a kde bude so mnou komunikovať, rozhovor prešpikoval miernymi vulgárnosťami a dokonca zapotil, že odo mňa očakáva pozvanie na sex.
Nechápem neviem, čo sa stalo. Prečo je to chalani povôčšinou tak, že sa snažíte iba do tej doby, lež babu nedostanete a potom ste už ako praví machovci, ktorí dajú babe pocítiť, že v nej kolujú gény sliepky a všetjo bola len hra. alebo som ja taký debil naivný, že som si chalaniska v mene lásky tak zidealizovala a on je to iba obyčajný tuctový truľo, akých chodia po svete tisíce ? Neviem, netuším.
Skúsite mi priblížiť mužský pohĺad na vec ?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Naivita či rovno debilita ?

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Tiežja napísal:...že som si chalaniska v mene lásky tak zidealizovala a on je to iba obyčajný tuctový truľo, akých chodia po svete tisíce ? Neviem, netuším.
Áno, je to tak. Nájdi si iného. Takýto si ťa nezaslúži.
Tiežja
Novice
Novice

Ešte otázka pre baby :

Dokedy ste ochotné v mene lásky odpúšťat ?
Rozoznáte tú hranicu, kedz je to už sebaubližovanie a vy stre stratili chuť smiať sa a vôbec žiť ?
Kedy sa láska mení v nenávisť ?
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Naivita či rovno debilita ?

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tiežja napísal:alebo som ja taký debil naivný, že som si chalaniska v mene lásky tak zidealizovala a on je to iba obyčajný tuctový truľo, akých chodia po svete tisíce ? Neviem, netuším.
Asi tak len to debil by som si odpustil na tvoju adresu... Ale stáva, že chalanov záujem trocha ochladne, keď získa niekoho po kom dlho túžil, ale toto je už celkom iný prípad...teto indivídum je iba obyčajný ....t...
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Tiežja napísal: správa sa ku mne ako k otravnému hmyzu. Prišlo to až tak ďaleko, že mi vylepil pomyselné zaucho, ktoré ma na líci páli ešte dodnes. Vymenoval totiž podmienky kedy a kde bude so mnou komunikovať, rozhovor prešpikoval miernymi vulgárnosťami a dokonca zapotil, že odo mňa očakáva pozvanie na sex.
Teraz si myslí že si jeho majetok.(toto sú ozaj tažkí debili)
Prečo je to chalani povôčšinou tak, že sa snažíte iba do tej doby, lež babu nedostanete
Ked chlap balí babu cíti také vzrušenie a neistou, to sa nám páči. Ked vás dostaneme už to opadá. A preto niektorí lovia dalej... 8)
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

takze po prve, nakopat do zatku a utopit ho, toto dokezes milovat ?? sprava sa k tebe horsie ako k nakej handre, pri nablizsej prilezitosti by si mu mala povedat ze ty mas naku hodnotu ale na tvojom mieste by som mu skaredo pozrel do oci a povedal ze je koniec a nech si najde naku stetku ked sa k tebe neve chovat ako si zasluzis. Uff toto uz neni mozne takyto clovek ta dokaze pritahovat a ty ho lubis ? sak otvor oci ako s tebou zameta,.. pozvanie na sex ?, to akoze vlozi patkorunu a ide sa na vec?? do necoho takeho treba viacej investovat,. nemyslim peniaze ale zasluzit si to.. ty si myslis ze jemu na tebe zalezi? tak to tazko ma ta ako neco s cim si moze uzit kym bude hladat novu ,.. nenechaj sa takto zneuzivat ,.. najdi si niekoho komu bude na tebe naozaj zalezat a na toto zabudni,..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm, este aj po tomto si si ista ze ho lubis? ... na tvojom mieste by som si bol isty opakom... chalan sa k tebe zacal spravat ako k handre lebo si bola natolko blba a dala mu zasa sancu... keby ta proste prestal lubit a rozisiel sa s tebou ok, ale ked si nasiel inu a potom sa vratil k tebe - to si spackala... nemala si mu dat sancu uz - radsej si ho mala este chvilku potajme lubit a preslo by ta to a aspon by si mala na neho akotak dobre spomienky, ale po tomto uz na neho v dobrom spominat nebudes... rozhodne mu to vmietni do ksichtu, ze co si osebe mysli,ze to ty si jemu dala sancu a niesi zavisla od neho... a ze na pozvanie na sex moze cakat aj do smrti... kazdopadne sa s nim nevyspi.. dosiahne iba svoje a potom sa necudujem ak by ta odkopol...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Chlap NIKDY nesmie udriet zenu. Pokial tak spravi, nezasluzi si absolutne nic. A taktiez to jeho spravanie ohladne plnenia si "povinnosti", tak to je chovanie ako k nejakej poulicnej stetke. Takze jedina mozna rada je poslat k vode a zabudnut. Nie je o com. A keby si mala slabu chvilku este niekedy, tak si spomen na tu facku a podobne. Ta facka bola podla toho, co pises, len spicka ladovca, urcite sa to jeho spravanie stale zhorsovalo, stale primitivnejsie poziadavky, takze si to mala zatrhnut uz omnoho skor. Ale samozrejme, to nie je take jednoduche, najma ked je clovek zalubeny.
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

no ak som to dobre pochopil ja tak ta facka bola len obrazne povedana ,alebo sa mylim??

inak suhlasim,ten chalan bude asi len nejake "el macho"
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak bola si zalubena a skoro kazdy pozna ten pocit. aj ja som sa ponizil kvoli dievcatu, lebo som ju miloval. ale nepomohlo mi to. a zivot ide dalej...
neboj nic, to prejde a najdes si takeho kto za to bude stat :)
a jemu sa to vsetko vrati aj s urokami...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Skôr tou svojou poslednou vetou si to vystihla. Môj názor je taký, že je to debil. Čím skôr na ňho zabudneš tým lepšie.

Podmienky kedy budete komunikovať, očakáva pozvánku na sex, tu je pojem láska z jeho strany bohužiaľ vzdialený na míle :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je chorý na hlavu. Čím skôr sa od neho odpútaš, tým lepšie. Je to zviera, keď ti vylepí poza ucho a ešte ti aj povie, že očakáva pozvánku na sex.
Asi by som mu ju poslal vo velkej ružovej obalke s neprehliadnutelnym napisom "pozvnaka na sex". Keď býva s rodičmi, tak sa aspoň zapýri. :oops:
//Konať len na vlastné riziko.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Vieš.. láska je zvláštna vec.. ale toto nie je láska.. ten chalan ťa využíva.. správa sa k tebe ponižujúco.. a ešte si diktovať podmienky kedy a kde?.. predsa ti za to neplatí.. Chalan, ktorý niečo takéto spraví..vo všeobecnosti.. nemá hrdosť je to len špina na špičke tvojej topánky, ktorú stačí len zotrieť..a neobzrieť a zabudnúť.. ak tá facka bola len obrazne, (teda tak som to pochopil) tak to vyrieš normal.. ale u takto chorobne vyvinutých jedincov je možné, že keď ťa už za handru považuje, bude sa k Tebe aj tak správať.. (prepáč) a preto ak sa u neho vyskytlo skratové jednanie, tak mu to povedz radšej s niekým, s kým budeš v bezpečí.. lebo nikdy nevieš, čo človeku behá hlavou a mohlo by mu prepnúť.. Dúfam, že sa tak nestane.. držím Ti palce.. drž sa.. vschop sa, hlavu hore.. máš na viac.. :)

// ono to cenzúruje špičku.. :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ocividne je to ch*j, co sa tu este ma riesit?
Tiežja
Novice
Novice

will.i.am napísal:tak bola si zalubena a skoro kazdy pozna ten pocit. aj ja som sa ponizil kvoli dievcatu, lebo som ju miloval. ale nepomohlo mi to. a zivot ide dalej...
Prepáč mi to, ale výraz "ponížiť sa " v mene lásky, je hádam prisilný a neadekvátny. V láske nepoznám slovo "poníženie". Všetko je to len o tom, že robíme ústupky, kompromisy v snahe zachovať vzťah, ktorý má pre nás zmysel. Raz ustúpi jeden, raz druhý - spoznávame sa, hľadáme riešenie, tak aby sme mohli spolu fungovať a zbytočne si neubližovali. Takto to cítim ja, je možné že ty na základe svojho prežitého reaguješ inak. Neberiem ti to.

Čo sa týka fyzického útoku na mňa, tak to deda nie,nechcem mu krivdiť, bola to len pomyselná facka... V tejto veci mám jasno, ak by sa tak stalo , neudržalo by ma pri tom chlapovi nič. Doslovne.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Ak to spravil raz, tak sa nebude bat dalej ...

do prievanu zavesit za gule
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Áno, viac asi riešiť netreba...
Jednoducho, zrejme to bude primitív, ktorý si neváži ženy, neváži si Teba a správa sa ako idiot...
Je jedno, ako si to myslela: udrieť ženu dokáže len dement... (pomimo)
Môžeš to brať ako životnú skúsenosť, ale v každom prípade s podobným človekom by som už dočinenia mať nechcel...
Tie "podmienky" netreba komentovať...
Veľa šťastia pri stretávaní normálnych ľudí, najlepšie bez širokej škály mentálnych deviácii :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kasli na neho, rozid sa a bud radsej sama nez s nim...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Láska Neveru neodpúšťa, odpúšťajú ju ľudia to si vsetci pamatajte.

K tomu chalanovi je to magor, ktory by si zaslulil od kazdeho usera na hojku poriadny fasung! K tomu nemam viac co dodat.Taku magorinu ako on vymyslel. Trapnost najhrubsieho zrna.. :smt067
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

midnight_man napísal:Láska Neveru neodpúšťa, odpúšťajú ju ľudia to si vsetci pamatajte.

K tomu chalanovi je to magor, ktory by si zaslulil od kazdeho usera na hojku poriadny fasung! K tomu nemam viac co dodat.Taku magorinu ako on vymyslel. Trapnost najhrubsieho zrna.. :smt067
Neviem preco by sa hocikto z fora do neho mal navazovat, on je proste kkt a ked jemu to nevadi...tak prosim :lol:
Napísať odpoveď