Naivita či rovno debilita ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Nuz asi chalana bavi ukazovat ti aka si sprosta...

Necudo, ked mu to tak vehementne potvrdis.

Chybu si spravila ty a nie on, to je ako spadnut do kanala a potom nan nadavat ze je plny hovien, ked si si nabalila kretena tak hladaj vinu v sebe. Debilov je vsade dost a najprv sa nimi nechat namotat (a viac krat tym istym, tomu vravim vykon) a potom plakat ake su to svine je smiesne. Su, tak sa spamataj a najdi si normalneho, ine riesenie neexistuje.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Co sa tyka chalana tak vid predchadzajuce prispevky tam nie je co rozvadzat ,azda len to ze mu povedz od srdca to co si o nom myslis a nezabudni pridat nejaku ustipacnu poznamku o jeho impotencii...i ked povies si, ze si na urovni a nepadnes na jeho vlnovu dlzku ale debila inak neurazis....

A teraz este jedna vec.
Jedna sa o to ze mi neda nepovedat ze aj vela bab sa takto sprava sice to ma iste odlisnosti ale nemozno povedat ze vsetci chalani su svine a vsetky baby su svetice.
To nie aby bolo jasno.
tot fsio :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nie naivita, ani debilita, ale nádej, ktorej si sa otvorila po tom, čo Ťa on sám uvrhol do frustračného stavu a on Ťa z neho aj pomyselne púäť vytiahol. Na ten čas, pokiaľ neprešiel fázou demotivácie - dosiahol opäť čo chcel a prestala si ho baviť. That"s all. Zabudni, alebo ak Ti to pomôže choď za ním s tým, čo Ti radí M44.
Nabudúce skús byť po prvom ráze opatrnejšia :wink:
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Gangy - 100 % suhlas. Vyjadril si to uplne spravne. Je zaujimave ako dokazu byt dievcata slepe a poviem to rovno... sproste. To predsa nie je len laske ale aj o sebaucte a dostojnosti. Mozno ze to neplati pre tento priklad lebo predpokladam ze je ho spravanie sa prejavilo naplno az v "druhej" etape. Ale neverim za sa chalan zmenil o 180 stupnov. To sa muselo prejavovat uz na zaciatku.
Takze na zaver - Je to tvrde ale asi si mozes buchat hlavu o stenu aka debilne naivna si bola. Ale chyby robime vsetci, ti mudrejsi sa z nich poucia... teda ber to pozitivne ako dobru skusenost ktora ti v buducnosti urcite pomoze.
A ten chalan - kazde mu sa raz vsetko vrati. Ignoruj ho - to bude pre neho najvacsie ponizenie.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslel som ze som kkt zato ako som sa dakedy choval k babe ale ta ja pri tomto tu exemplari som len taky kokôtik.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Gangy,reznick: WTF!!! jak mozete o nej napisat ze je sprosta??? to mi chcete naznazit ze vy ked niekoho nabalite, tak dopredu budete vediet ako sa vas vztah bude vyvijat?? ze sa vas partner na konci vztahu prejavi ako kreten?? ze ked sa date znova dohromady, bude od vas chciet podobne veci?? este raz WTF!!!

Tiežja neurobila v tomto vztahu zatial ani jednu chybu...
to ze sa s jej frajera vyklul idiot nieje jej chyba... dokonca ani to ze mu dala druhu sancu NIEJE chyba... bod, v ktorom Tiežja moze urobit chybu nastal az teraz (ked si jej frajer zacal klast podmienky)... takze co si o tom myslim:
Tiežja: urob to co chces TY (nie ON)!
chces ho pozvat na sex? no tak ho pozvi... ked ho nechces pozvat, tak ho nikam nepozyvaj
chces s nim komunikovat ako ti navrhol ON? tak s nim tak komunikuj... ked s nim nechces komunikovat, tak nekomunikuj
chces s nim chodit? tak s nim chodievaj... ked nie, tak ho pust k vode
atd.
a pamataj ze vztah by mal byt nenasilne a rovnocenne spojenie dvoch ludi... tvoj frajer tuto zasadu porusil a preto mas ty pravo ho kedykolvek a bez vycitiek svedomia poslat do <> (ale nemusis ked nechces)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:Gangy,reznick: WTF!!! jak mozete o nej napisat ze je sprosta??? to mi chcete naznazit ze vy ked niekoho nabalite, tak dopredu budete vediet ako sa vas vztah bude vyvijat?? ze sa vas partner na konci vztahu prejavi ako kreten?? ze ked sa date znova dohromady, bude od vas chciet podobne veci?? este raz WTF!!!
Zial par mojich kamaratok dopadlo presne podobne ako TiezJa a niektore z nich sa nedokazalo poucit doteraz... ked mi svoju situaciu opisovali sami si uznali svoju hlupost a naivitu.

Mozno mam stasie ale ked som si niekedy pustil niekoho k sebe nikdy sa z neho nevyklulo hovado. Aj ked islo o lasku alebo priatelstvo tak sa snazim trochu pouzivat hlavu a hodnotit spravanie druheho a ak sa jeho spravanie zacne menit smerom odomna tak koncim...

Este raz opakujem je to pre nu dobra skusenost a myslim ze sa jej v buducnosti zide
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tvoja naivita jeho debilita...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Naivita či rovno debilita ?

Príspevok od používateľa triple »

Tiežja napísal:alebo som ja taký debil naivný, že som si chalaniska v mene lásky tak zidealizovala a on je to iba obyčajný tuctový truľo, akých chodia po svete tisíce ? Neviem, netuším.
Skúsite mi priblížiť mužský pohĺad na vec ?
odpovedala si si sama..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Za tento nazor ma mozno mnohi okriknete ale bohuzial bude v tomto pripade na mieste. Pretoze tu polka z vas len na chlapca nadava na vine neni on. Na vine je ona, ze je tak NAIVNE BLBA ZE SA K NEMU VRATI,BOHUZIAL!!!!
ked je raz on pako tak by to dana holka mala vidiet ked to nevidi tak s prepacenim nech sa necuduje ze sa k nej sprava ako k sliepke. :!:
Ja nepochopim dievcata ktore dostanu od chlapca po pysku,chlapci im este aj nadavaju,ponizuju ich a ony su stale pri nich, no prepacte ale tak to su holky blbe. A asi im to aj robi dobre ked s takymito individuami chodia. A k chlapcovi co povedal ze holka sa nesmie nikdy udriet--tak chlapce niekedy su situacie kedy si aj holka zasluzi po pysku--VER MI!!!
:evil: Osobne to sice neuznavam ale je to tak.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

qwerty-xyz napísal:Za tento nazor ma mozno mnohi okriknete ale bohuzial bude v tomto pripade na mieste. Pretoze tu polka z vas len na chlapca nadava na vine neni on. Na vine je ona, ze je tak NAIVNE BLBA ZE SA K NEMU VRATI,BOHUZIAL!!!!
ked je raz on pako tak by to dana holka mala vidiet ked to nevidi tak s prepacenim nech sa necuduje ze sa k nej sprava ako k sliepke. :!:
Ja nepochopim dievcata ktore dostanu od chlapca po pysku,chlapci im este aj nadavaju,ponizuju ich a ony su stale pri nich, no prepacte ale tak to su holky blbe. A asi im to aj robi dobre ked s takymito individuami chodia. A k chlapcovi co povedal ze holka sa nesmie nikdy udriet--tak chlapce niekedy su situacie kedy si aj holka zasluzi po pysku--VER MI!!!
:evil: Osobne to sice neuznavam ale je to tak.
Svojim sposobom mas pravdu kolega. sam niekedy uvazujem..ci take dievcata treba lutovat alebo im to vycitat.Sam poznam par pripadov.Bohuzial niekedy ta zneska naivita je nekonecna.Pozmenime Einsteinov vyrok? hh Paradoxom je to ze taky chalani ktori si to vobec nezasluzia, nic pre tu holku nerobia a maju to aj tak v suchu vsetko. Ini chalani sa idu pretrhnut koli zenskej a vsetci vieme ako to dopada....tomuto sa vravi zenska Logika.
//Dievciny nic proti vam :wink: len troska konstatujem
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

kazdy tu riesi ze sa ma na nho vykaslat aa nechat ho tak lebo je to ***** sama som tomu dlhuu dobu newerila ale....vela weci sa v ramci ,,lasky urobit nedajuu...maate chut tie svine /muzske/ zabit ale ked ich potom vidite chcete byt v jeho naruci...hlupost ale..realita!
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

littleSgirl napísal:... ale ked ich potom vidite chcete byt v jeho naruci...
... a to je ten moment ked treba zacat pouzivat hlavu :wink: . Ale na druhej strane plne chapem a respektujem rozdliem medzi muzskym a zenskym vnimanim pocitov a lasky. Mozme sa tu rozpisovat donekonecna ale staci jeden pohlad chalana na babu (alebo naopak) a na vsetko sa zabudne.
Ale mozno je to prave preto take pekne... (samozrejme tym nemyslim to co sa stalo Tiezja)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

littleSgirl napísal:kazdy tu riesi ze sa ma na nho vykaslat aa nechat ho tak lebo je to ***** sama som tomu dlhuu dobu newerila ale....vela weci sa v ramci ,,lasky urobit nedajuu...maate chut tie svine /muzske/ zabit ale ked ich potom vidite chcete byt v jeho naruci...hlupost ale..realita!
Tak veď myslite aj trochu na seba - ak je ten chlap **** tak choďte k lepšiemu, aby aj tí mali šancu :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

littleSgirl: Ale vieš, keď si to ten ... absolútne nezaslúži...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

littleSgirl napísal:kazdy tu riesi ze sa ma na nho vykaslat aa nechat ho tak lebo je to ***** sama som tomu dlhuu dobu newerila ale....vela weci sa v ramci ,,lasky urobit nedajuu...maate chut tie svine /muzske/ zabit ale ked ich potom vidite chcete byt v jeho naruci...hlupost ale..realita!
no pan boh nam nenadelil pouzivat vrchnu aj spodnu cast tela naraz takze potom to tak vyzera,chlapi vedia o com vravim a u zien je to mozno podobne. :roll: tak sa snazte v pravu chvilu pouzit obidvoje.
Napísať odpoveď