MB: ASUS IPIBL-LB
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 2x2GB DDR2
VGA: Nvidia GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCie
HDD: WD 500 GB SATA II
Zahram si na tom hry ako NFS Pro Street,Test Drive Unlimited,World Racing 2,Colin Mcrae Rally DIRT na plne detaily pri rozliseny 1280x1024 bez AA,AF,HDR ???
iba si rypnem - nezvykli sa niekedy taketo chvastarske prispevky mazat ci zamykat? Neverim ze clovek co ma k dispozicii podobny vykon ako je toto, nema apson zakladny prehlad o tom kolko treba na hry...
//sedy priemer, ruzovy priemer, zeleny ci fialovy priemer - princip ostava nezmeneny proste sa mi to nezda, to je vsetko
spustim na tomto crysis aspon na low pri rozliseni 800x600??
MB:Foxconn
CPU:Celeron 3.2ghz
VGA:ATI X1650 256mb DDR2
RAM:2x512mb DDR1
//aspon na nejakych 40fps?
KoCi napísal:iba si rypnem - nezvykli sa niekedy taketo chvastarske prispevky mazat ci zamykat? Neverim ze clovek co ma k dispozicii podobny vykon ako je toto, nema apson zakladny prehlad o tom kolko treba na hry...
aby som pravdu povedal, tak je to naozaj diskutabilne. napriklad ked som si chcel zahrat CSS (counter strike source), tak mi bolo povedane, ze to rozbehnem (starsi komp) a rozbehol som to na 35fps co je podla mna ubohe. kazdy pod pojmom "ficia hry" chape nieco ine. tiez by som netvrdil ze na 8800GT sa da vypeckovat crysis. podla mna je vypeckovat nahodit dobre rozlisenie a mat aspon 80fps. myslim, ze dana karta by nieco take nedokazala bez SLI s druhou takehoto rangu. nevidel som ziadne testy, ale mam pocit, ze nad 70fps by crysis nesiel. a ak chce dotycny vediet ci mu to pojde a mysli tym vysoky pocet fps, tak je mozne, ze mu odpoved bude nie, nepojde. pojde to s "len" 65fps. teda aspon takto som to pochopil ja. ak sa chce len niekto chvastat, tak je zbytocne o tom polemizovat.
Necro napísal:spustim na tomto crysis aspon na low pri rozliseni 800x600??
MB:Foxconn
CPU:Celeron 3.2ghz
VGA:ATI X1650 256mb DDR2
RAM:2x512mb DDR1
//aspon na nejakych 40fps?
pojde... zalezi od nastavenia OS, a Detailov - sharder, AA, AF a pod.
Nino napísal:MB: ASUS IPIBL-LB
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 2x2GB DDR2
VGA: Nvidia GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCie
HDD: WD 500 GB SATA II
Zahram si na tom hry ako NFS Pro Street,Test Drive Unlimited,World Racing 2,Colin Mcrae Rally DIRT na plne detaily pri rozliseny 1280x1024 bez AA,AF,HDR ???
na tejto zostave mu pojde crysis na high,tak okolo 45 fps mozno viac
turtlak69 napísal:aby som pravdu povedal, tak je to naozaj diskutabilne. napriklad ked som si chcel zahrat CSS (counter strike source), tak mi bolo povedane, ze to rozbehnem (starsi komp) a rozbehol som to na 35fps co je podla mna ubohe. kazdy pod pojmom "ficia hry" chape nieco ine. tiez by som netvrdil ze na 8800GT sa da vypeckovat crysis. podla mna je vypeckovat nahodit dobre rozlisenie a mat aspon 80fps. myslim, ze dana karta by nieco take nedokazala bez SLI s druhou takehoto rangu. nevidel som ziadne testy, ale mam pocit, ze nad 70fps by crysis nesiel. a ak chce dotycny vediet ci mu to pojde a mysli tym vysoky pocet fps, tak je mozne, ze mu odpoved bude nie, nepojde. pojde to s "len" 65fps. teda aspon takto som to pochopil ja. ak sa chce len niekto chvastat, tak je zbytocne o tom polemizovat.
Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35
only napísal:Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35
ver tomu ze rozoznas.. teda.. zalezi od hry... ja mam na myslis multiplayerovky typu CoD alebo CS.. aj ine.. a ver mi ze rozdiel medzi 35 a 100fps je dost velmi znatelny
ale ano.. minimum na hry je tych 25-30fps.. take singlace..
only napísal:Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35
presne tuto teoriu pocujem asi stykrat ale vobec nechapem ako je to mozne. priklad:
zapnem CS a mam tam 85fps (vertikalna synchronizacia). neskor sa napoji XY hracov a hadzu XY granatov, tkore vytvoria plno efektov. k tomu sa prida rozbite sklo a snimky mi klesnu na 60 (to je este ten lepsi pripad). a ja to tam proste vidim. a kludne by som povedal, ze mi to aj vadi a citim tam ten rozdiel. citim ten rozdiel aj ked mi klesne pocet snimok len o 15. cim je to dane? bud mam nieco zle nastavene na grafike alebo zobrazenie fps v CS (net_graph) ukazuje bludy. neviem v com to je, ale ked mam menej ako 60 fps, tak si pripadam ako by som hral CSko na kalkulacke. ked som bol u kamarata, ktory mal LCD a tam cca 50 snimkov, tak mi to pripadalo hratelne (i ked to mozno bolo tym, ze som nehral ja. len som sa chvilu pozeral)
zalezi od povahy hry. V CS ide najma o bleskove reflexy. Takze aj ked teoreticky by si nemal vidiet rozdiel medzi 60 a 85fps v ulohe pozorovatela, v ulohe hraca ten rozdiel budes citit pri reflexoch.
V Crysis naozaj nezalezi az tak na reflexoch, povedal by som ze tam mas casuuuu preto je hratelny aj pri 30fps, co uz by CS nebolo.
only: Das mi aj odkaz na clanok kde to je vedecky dokazane??? Pretoze ja som toho nazoru, ze to rozoznam pri beznom pozerani sa na monitor a staci ked mam 35 FPS alebo 55 FPS, jednoducho tych 20 FPS naviac krasne vidiet.
hojko napísal:only: Das mi aj odkaz na clanok kde to je vedecky dokazane??? Pretoze ja som toho nazoru, ze to rozoznam pri beznom pozerani sa na monitor a staci ked mam 35 FPS alebo 55 FPS, jednoducho tych 20 FPS naviac krasne vidiet.
on myslel asi ze vidiet ho je ale hrac to aj tak vnima trochu inak ako niekto kto sedi vedla neho a pozera na monitor, ked ja som napr. pozeral na niekoho jak hraje hru tak rozdiely v FPS som videl ale nereagoval som na nich, resp. nesralo ma to
Sheep: Precitaj si to este raz, pomaly a hlavne pozorne: ,,Vedecky je dokazane za nad 35fps ak je to konstantne skoro nerozoznas rozdiel volnym okom takze pokial to ide bez lagov a sekov nad 30 fps stale tak mi je jedno ci to ma 100fps alebo 35" - vidis tu niekde pisane o tom, ze by pisal o niekom kto sedi vedla alebo nieco podobne???