A keby aj bola. Osobne by som toto netoleroval ani priatelke. Nehovorim ze platime kazdy zvlast, ale ked napr ideme na pizzu, tak priatelka mi casto da este pred restikou proste po ceste 3 stovky a zvysok doplatim ja... inokedy platim vsetko... ale v konecnom dosledku je to dlhodobo zhruba pol na pol. Ona zaraba - ja zarabam, tak preco by som mal vsetko kesovat sam? Nastastie mam dostatocne inteligentnu partnerku, ktorej tieto veci dochadzaju hned.Lub0$ napísal:... ved nieje to tvoja priatelka.
Mám platiť za kamaratku?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Názory sme napísali a čo na základe toho spravíš?Even napísal:Neomotala si ma na prst ob3l1x... možno to tak vyzerá s toho čo som písal ale vážne to tak nieje...ona práve že iná ako väčšina báb...ja mam len tento jeden problém a chcel som vedeť vaše názory...
Darmo ju budeš obhajovať, jasné že je to tvoja kamarátka, ale keby mala rozum tak isto by si platila sama pretože ti to nieje anilen frajerka....To každé normálne dievča pochopí aj so štipkou inteligencie
-
midnight_man
Guru
-
Nopredsaja
Amateur
Vies co Even budem hruby.
Prac sa.
Len tu otravujes stale s tym istym a aj ked ti sem x ludi na piatich stranach napise ze si debo a vyuziva ta, tak ta to nezaujima a stale si melies svoje. Ked nechces radu ale vyplakat sa, ved si dennicek ako tu uz niekdo spominal. Tebe totiz ziadna rada nepomoze lebo debo si a este aky... Fakt sa tu v poslednom case mnozia ludia ktori chcu akoze pomoc, poradi sa im ale oni stale robia to iste a len do temy vypisuju ze nikdo nema pravdu. Take temy su tu len na spam a taki ludia na smiech.
Prac sa.
Len tu otravujes stale s tym istym a aj ked ti sem x ludi na piatich stranach napise ze si debo a vyuziva ta, tak ta to nezaujima a stale si melies svoje. Ked nechces radu ale vyplakat sa, ved si dennicek ako tu uz niekdo spominal. Tebe totiz ziadna rada nepomoze lebo debo si a este aky... Fakt sa tu v poslednom case mnozia ludia ktori chcu akoze pomoc, poradi sa im ale oni stale robia to iste a len do temy vypisuju ze nikdo nema pravdu. Take temy su tu len na spam a taki ludia na smiech.
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Even a o co ti ide potom, Ked ti X ludi povie svoj nazor na to, o ktory si ziadal a ty si ako zaseknuta platna a este ked ta na to gangy uporozorni tak sa hras na urazeneho.
V skutku ak nehladas radu, ale len chces svetu ukazat ze si "počmáraný šašo" co plati za nejaku pribrzdenu dievku co nevie co sa patri.. prosim, zaves si cedulku na krk a premavaj sa s nou po namesti... ale nezakladaj potom temy.
Hawk
V skutku ak nehladas radu, ale len chces svetu ukazat ze si "počmáraný šašo" co plati za nejaku pribrzdenu dievku co nevie co sa patri.. prosim, zaves si cedulku na krk a premavaj sa s nou po namesti... ale nezakladaj potom temy.
Hawk
keby Gangy bol primitiv tak asi nema 5 karma stvorcekov a ja sa jeho nazoru nezastanem uz vo viacerych pripadoch...takze porozmyslaj nad tym, co ti ludia napisali a bud sa tym riad, alebo sem nenariekaj dokola to isteEven napísal:Názory takého primitíva ako je Gangy ma nezaujímajú
//t0m4s3 - s Makim sme si uz vymenili lubostne listy, takze ostanych usetrime zbytocnych postov
-
qwerty-xyz
Re: Mám platiť za kamaratku?
Ked ta pozve ona plati ona ked ju pozves ty platis ty.Even napísal:Chcel by som sa spýtať či platíte za kamarátky? Napríklad keď ste vonku a idete niekde na pivo...a pod... Nemyslím priateľku ale kamarátku... Lebo ja jednu mám a keď sme niekde vonku a rozhodneme sa ísť niekam si sadnúť tak platím vždy len ja aj za seba aj za ňu...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...tak ako to vidíte??
lol moji a to je problem sa opytať ... "Luci, cvakneš to pivečko?" šak to ludia zvladnu u priatelky (tie ktore snimi chodia) tak to nemože byť problem u kamaratky a tobož po tolky krat ked ste von !!! ja som sa toto mojej priatelky opytal už hned na začiatku vzťahu a to bola jedna s indicii že to bude klapať... a myslim si že to je znak aj dopreho kamaratsva i ked zastavam teoriu že kamaratit sa s babou nedá