V casti, kde vyhnala svoj hlas do prekvapujucej vysky mi az presiel mraz po chrbte. Na druhej strane, toto vystupenie malej pravdepodobne pokazilo detstvo
Zara Larsson (desatrocny spevacky talent zo Svedska)
Zara Larsson (desatrocny spevacky talent zo Svedska)
Tento mrnavy cloviecik s obrovskym hlasom ma len 10 rokov- www.youtube.com/watch?v=wAMOUSn_q2k Co k tomu dodat?
V casti, kde vyhnala svoj hlas do prekvapujucej vysky mi az presiel mraz po chrbte. Na druhej strane, toto vystupenie malej pravdepodobne pokazilo detstvo
toto je najhoriše je to ako s hercom nvm jak sa volal hral sam doma ten blondak natačal filmi od narodenia a 15 chalanovy ktory ma všetko čo kce a penazi na učtu ze bankomat nema taky velky dysplej aby ukazal tu sumu tak to skonči drogami a do viac ako 18 rokov sa nedožije teda nezomre ale skonči ako troska na liečeni a ked vinde tak je nič menej než nula a nikto onho nezakopne a tak to bude aj stakouto slečinkou ponuknu jej spievat a tak isto dopadne ako aj breatny spears či jak sa to piše
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
Veľmi slušné na takú malú sopľu, ale má to svoje negatíva. Zatiaľ čo jej rovesníci sa hrajú niekde vonku tak ona bude kvasiť zavretá s hlasovou pedagogičkou, aby zveľadovala svoj talent. Celkovo myslím, že v takom mladom veku nie je dobré zasvätiť život na 100% jednej aktivite či už je to hudba, šport...
-
axxis
Addict
Britney Spears vol. 2zuzkazuzka napísal:Ale šikovná je potvorka maláNo uvidíme, či o nej budeme viac počuť a čo z nej po rokoch vyrastie.
A videl som podobnu, ba este lepsiu a obdobne staru spevacku. Neviem ci ste niekedy videli Cirque du soleil (alebo ako sa to pise, proste Slnecny cirkus) tak oni tam maju tiez dievcatko, ktore spieva popri vystupeniach a nieco neuveritelne
http://youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJsmoni19 napísal:ja som videla tiez nieco podobne,bolo to v America´s got tallent a tiez tam spievalo male dievca so super hlasom.len uz neviem kde som to videla![]()
btw.tato je tiez dobra,ale suhlasim s Bolekom...v sucasnosti detske hviezdicky neskoncia velmi dobre