Ludia, nieje mi to jasne tak zadrzte smiech. Kino pravdepodobne piaty servis nerozchodi a tak sa chcem spytat, ako sa daju vyuzit repro 5.1 bez toho kina. Da sa kupit kino bez nich? Alebo zosik?
je to orava (mozno v tom bol problem)
da sa kupit zosilovac a spojit ho s dvd prehravacom, kupit samotny prehravac a napojit na to repro, cisty prehravac stoji od dakych 1000 sk, normalny seriozny prehravac (znackovy) kupis za 2000 len sa treba orientovat podla koncoviek ci cinch alebo iba kabliky a "nacvakavaci" system
Kibo napísal:da sa kupit zosilovac a spojit ho s dvd prehravacom, kupit samotny prehravac a napojit na to repro, cisty prehravac stoji od dakych 1000 sk, normalny seriozny prehravac (znackovy) kupis za 2000 len sa treba orientovat podla koncoviek ci cinch alebo iba kabliky a "nacvakavaci" system
Tak schvalne sem prosimta postni nejaky link na prehravac s 5.1 vystupom bez repro, hladam ako cvok..
//nacvakavaci system
//alebo ktokolvek, zakarmujem vas
Ved to, z toho dovodu by som chcel nejaky dvd player s vystupom 5.1 bez reprakov ktore mi ostali. A po tych servisoch radsej nejaku normalnu znacku, nie oravu z indonezie..
//no nemam ziaden, ma iba 5.1 repraky
//bez zosika samozrejme
ale jemu dvd player nepomoze ak to ma repraky z domaceho kina, lebo normalny DVD player ma len vystup ale nema to zosilovac. podla mna by sa ti hodil skor nejaky zosik 5.1 ale neviem ci najdes vyuzitie skor mas kupit domace kino nove cele.