Ucitelia a ich hluposti....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

Gangy napísal:Ja ale naozaj netusim preco by sa im to malo tolerovat, tak ako by som do pi*e poslal servirku ktora by po mne hukala keby som si objednaval, tak poslem do pi*e ucitelku co pomne bude ziapat ked sa jej nebude pacit nieco do coho jej nic nieje.

:prdel:
no len na strednej to mas stale ako poslat do pi*e "sefku" :wink: ...casnicka ti nebude nosit zarucene dalsie 3 roky na ranajky pokazene vajcia, zato ak je ucitelka uplna krava, tak mu moze pobyt na strednej minimalne zneprijemnit :)

podla mna su to len sproste vyhrazky z jej strany...nebal by som sa toho ;)...ale tak pripadne daj precitat Gangyho post nejakemu spoluziakovi a zmotaj ho....vysledok bude rovnaky a ty sa vyhnes akymkolvek problemom :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ty kokos pekna kktina to ako keby na co ja viem nábožku si katechetka nevie získať rešpekt a tak nám budú dávať známky napr. do matiky :roll: :roll: človeku sa až rozum zastavuje čo sa už na Slovensku deje :roll:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

M@rt1n napísal:ty kokos pekna kktina to ako keby na co ja viem nábožku si katechetka nevie získať rešpekt a tak nám budú dávať známky napr. do matiky :roll: :roll: človeku sa až rozum zastavuje čo sa už na Slovensku deje :roll:
Estetika a literatura nie su velmi rozdielne predmety (umenia ako umenie). Ucitelka upevnuje medzipredmetove vztahy :D
IMHO to nie je povolene, ale na druhej strane, znamka za estetiku nemusi byt az tak odlisna od znamky za literaturu... Takze v niektorych pripadoch v tom nevidim problem.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

ja by som skusil napisat na ministerstvo skolstva: http://www.minedu.sk/index.php?lang=sk&rootId=143

je tam viacero mailov, ale asi na "odbor pravny"
pripadne hocikde inde, oni by to mali preposlat na spravny..

len ide o to ci to chces takto riesit, napis ze sa chces iba infomovat, nedavaj konkretne adresy a mena :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:Nie nieje to mozne, iba ze by potom ucitelka o tych znamkach klamala (a to sa nema, vsakze :) ).

Nepocuvaj tuto cicimbrusov ze to mas nechat tak, ja si naopak nemyslim ze by si si mal nechat skakat po hlave aj keby si prave siel maturovat. Ked s tym pojdes za niekym kompetentnym a rozumne mu to vysvetlis urcite sa to bude riesit (ak budes dost tlacit), ale osobne by som taketo kraviny zarazil uz predtym nez by zacali, cize by som sa porozpraval so slovencinarkou a vysvetlil je ze s tymto pristupom nebudeme kamarati a to ona nechce. Lebo ked si na teba sadne, urobis jej z hodin peklo, na obede sa ti smykne tanier s jedlom rovno na jej novu bluzku, po skole sa o nej budu sirit neprijemne reci pripadne jej decko pride domov s rozbitou hubou.

Ona je ucitel a ty ziak, to jej dava pravo pozadovat pocas vyucby z tvojej strany klud a ty zas aby sa k tebe nespravala ako ku psovi. Nic viac, nic menej. Ucitel nieje bachar a ja netusim preco si to nikdo neuvedomuje, mna nezaujima aku ma skolu ci kolko ma deti, kvoli tomu sa na mne vyvysovat nebude. Ona bude normalna, ja budem normalny. Ona sa pokusi mi znechutit skolu, ja jej znechutim zivot...

60% ucitelskeho zboru su mentalne trosky, ktore si potrebuju nieco dokazat a uz davno na ich praci nic nevidia. Zo vsetkeho su znechuteni a vystresovani a tak to zo seba potrebuju dat von (viz. HIMYM - Chain of screamin ;) ). Ja ale naozaj netusim preco by sa im to malo tolerovat, tak ako by som do pi*e poslal servirku ktora by po mne hukala keby som si objednaval, tak poslem do pi*e ucitelku co pomne bude ziapat ked sa jej nebude pacit nieco do coho jej nic nieje.

:prdel:
velmi rad by som to urobil, kebyze nemam priemer z predmetu 4.8 :shock:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

gangy: chcem teba osobne vidieť ako to spravíš sovjemu učiteľovi na strednej alebo nebodaj základnej škole, ktorý ťa učí a ešte bude pár rokov učiť. Ak máš záujem, môžme sa stretnúť a máš u mňa pivko, dve, možno i poldeci. Ak sú to len reči tvrdého dieťaťa, tak si ich radšej nechaj pre seba, lebo sa niekto nebodaj tvojho návodu bude držať a doserie si celý zvyšok štúdia. 8)

či má učka právo na to čo spravila je otázne a niekto okrem právnika to nevyrieši po stránke práva. My môžme len komentovať etickú stránku veci. Plne súhlasím s tvojim postojom aby učitelia sa zaoberali ako profesionáli výukou a žiaci držali ústa a vzdelávali sa alebo aspoň boli potichu a počúvali MP3. No realita je taká, že v bežnej triede ak učiteľ nevenuje notnú časť svojich síl a času na danej hodine tomu, aby tam bolo ticho a mohol vysvetľovať svoju látku, tak neviem kde je chyba. Možno v rodičoch tých maznáčikov, možno by sme sa mali obrátiť na lampáreň...?

:dedko:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Joxxo napísal:No to som si myslel , a mozes povedat aj nejaky argument ? ktorym by som ich usadil ... ?
lol ze argument :?: :!: skoro ma zo stolicky vynieslo!
take ze skolsky poriadok nepoznate?

ucitel si nemoze svojvolne menit rozvrh ani rozdavat na inom predmete znamky, ktore ti bude ratat do druheho predmetu.
Musis byt informovany o tom, co si za co dostal, jednoducho nemoze ti napisat pat patiek a ze dovi dopo prepadas.
teda, ja vravim podla nasho skolskeho poriadku, ak chodis na co i len priemernu skolu, mal by si tam mat zakotvene zhruba rovnake veci.

aj ked dalsia vec, si prvak, v tvojom pripade ide podla mna skvor o bu bu bu, treba mat na taketo veci zdravy usudok, nie ze zavolas na skolu inspekciu kvoli tomu, ze ti ucitel zebere dve minuty z prestavky... a taktiez ti odporucam (a vlastne kazdemu) precitat si komplet od A po Z skolsky poriadok svojej skoly.. zide sa vam to mnoho krat . urcite je dobre vediet svoje prava a povinnosti
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Petoo napísal:lol ze argument :?: :!: skoro ma zo stolicky vynieslo!
take ze skolsky poriadok nepoznate?

ucitel si nemoze svojvolne menit rozvrh ani rozdavat na inom predmete znamky, ktore ti bude ratat do druheho predmetu.
Musis byt informovany o tom, co si za co dostal, jednoducho nemoze ti napisat pat patiek a ze dovi dopo prepadas.
teda, ja vravim podla nasho skolskeho poriadku, ak chodis na co i len priemernu skolu, mal by si tam mat zakotvene zhruba rovnake veci.

aj ked dalsia vec, si prvak, v tvojom pripade ide podla mna skvor o bu bu bu, treba mat na taketo veci zdravy usudok, nie ze zavolas na skolu inspekciu kvoli tomu, ze ti ucitel zebere dve minuty z prestavky... a taktiez ti odporucam (a vlastne kazdemu) precitat si komplet od A po Z skolsky poriadok svojej skoly.. zide sa vam to mnoho krat . urcite e dobre vediet svoje prava a povinnosti
tvoj post by mal byt bibliou na strednych skolach, k+
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Tomasko napísal:Pani slovencinarka nikomu nemusi vysvetlovat ake a z coho mas znamky, mylim sa? Ked povie: praca na hodine?
musia ti povedat z coho mas tie znamky...ale ked si na tebe zasadnu tak ti mozu dat aj tri 5ky a povedia ze praca na hodine :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Stoporko napísal:gangy: chcem teba osobne vidieť ako to spravíš sovjemu učiteľovi na strednej alebo nebodaj základnej škole, ktorý ťa učí a ešte bude pár rokov učiť. Ak máš záujem, môžme sa stretnúť a máš u mňa pivko, dve, možno i poldeci. Ak sú to len reči tvrdého dieťaťa, tak si ich radšej nechaj pre seba, lebo sa niekto nebodaj tvojho návodu bude držať a doserie si celý zvyšok štúdia. 8)

či má učka právo na to čo spravila je otázne a niekto okrem právnika to nevyrieši po stránke práva. My môžme len komentovať etickú stránku veci. Plne súhlasím s tvojim postojom aby učitelia sa zaoberali ako profesionáli výukou a žiaci držali ústa a vzdelávali sa alebo aspoň boli potichu a počúvali MP3. No realita je taká, že v bežnej triede ak učiteľ nevenuje notnú časť svojich síl a času na danej hodine tomu, aby tam bolo ticho a mohol vysvetľovať svoju látku, tak neviem kde je chyba. Možno v rodičoch tých maznáčikov, možno by sme sa mali obrátiť na lampáreň...?

Niesu to len reci, ja som bol velmi zlym ziakom aj ked teraz je to uz lepsie. Je tu niekolko ludi ktory chodia do tej istej skoly ako ja ci dokonca do tej istej triedy. Nasmerujem ich do tejto temy a ty sa priprav ze prides na pivo ;-)

Samozrejme to ze som bol zlym som myslel tak ze som sa spraval (a aj sa spravam, ale uz rozvaznejsie) tak ako som to radil tomu chalanovi, a ver ci nie aj napriek tomu vsetkemu nemam na skole okrem jednej neuveritelne starej nemcinarky (ju nenavidi kazdy, este aj samotny profesorsky zbor a ja som jej nepriatel cislo jeden lebo si k nej nikdo nedovoli to co ja) vacsieho nepriatela. Skor prave naopak s ucitelmi si uz v podstate celkom rozumiem a je to vdaka tomu pristupu ktory som tu opisoval cize vzajomnemu respektu. Ked mna respektuje profesor tak nemame problemy a ked mi skace po hlave tak su tie problemy take neznesitelne ze to nakoniec vzda a tak nejak sa skamaratime. Je to tazke opisovat hlavne ked aj podla kariem co som dostal to tu kazdy povazuje za nieco nemozne a ma ma tu za kretena co sa hra na sefa. Keby sa tu hocikdo skusil chovat tak ako som opisoval tak by zistil ze to vobec nieje nerealne.
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Stoporko napísal:gangy: chcem teba osobne vidieť ako to spravíš sovjemu učiteľovi na strednej alebo nebodaj základnej škole, ktorý ťa učí a ešte bude pár rokov učiť. Ak máš záujem, môžme sa stretnúť a máš u mňa pivko, dve, možno i poldeci. Ak sú to len reči tvrdého dieťaťa, tak si ich radšej nechaj pre seba, lebo sa niekto nebodaj tvojho návodu bude držať a doserie si celý zvyšok štúdia. 8)

Ok tak ja sa vyjadrým. Gangy chodí na tu istu školu čo ja o ročník vyššie. Tak ako napísal v poste nad mojím, vychádza s učiteľmi dobre no povedal by som že iba vďaka tau že už ho poznajú ( osemročný gympel, tento rok maturuje ) a dobre vedia že keby s nim dobre nevychadzali nič by nedosiahli. Možno akurát to že by bo na ich hodinach dosť podstatný bordel . Učitel nemá ani najmenšie právo správať sa k niekomu inak ako k ostatným aj keď úlpne zreteľne vidí že daný žiak má jeho predmet v <>. Zkrátka musí tolerovať že daný žiak nebude smerovať týmto smerom a kým žiak nerobí na hodine bordel alebo dané hodiny neignoruje ( nechodí k stále k doktorke a pod ) nemôže mu absolutne nič.

Takže absolútne súhlasím s Gangym. A môžem ti odporučiť, chystaj si prachy na pivo, pretože to čo Gangy napísal nie su ako si to nazval "len reči tvrdého dieťaťa" ale realita ktorú som zažil. Minulý šk. rok na konci som bol týždeň s Gangym v jednej triede a skutočne môžem dosvedčiť že kým je učiteľ normálny je normálny aj Gangy, no keď začnu sproste narážky a podobne tak potom sa začína zaujímavá slovná výmena v ktorej som Gangyho prehrať ešte nevidel. :wink: 8)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez som ziakom tej skoly :) .
Tiez myslim, ze to co vravi Gangy je pravda.. aj ked ja ho nepoznam, nikdy som s nim na hodine nebol.. Akurat mozno s tym, ze do pi*e by som ja teda ucitelku neposlal a cuduj sa svet, ani nato nemam dovod :) . Asi mam z tych normalnejsich ucitelov.. no jeden.. telocvikar :D .
Ale ano, pokial ti tlacia do hlavy sprostosti a vyvrsuje sa nad tebe, najprv som jej slusne oňodpovedal a postupne drzejsi ton zvysoval.
A k tej estetike a SJ, mali sme to tak minuly rok.. Nam sa dokonca vyhrazali.. Pisali sme jednu pisomku a tu ak clovek odfajci, vraj dostane neabsolvoval..Ked urcite nechapala, postazovali sa nase baby "hore" a zrazu nic, ucitelka zmenila ton, dokonca neviem ci kvoli tomu nemala nejake psychicke problemy, ze sme si to dovolili :D , to si uz nepametam ale mari sa mi take nieco :) .. aj ked tu pisomku som nakoniec na druhy pokus na 50% napisal :D . Nam davala znamky do SJ len jednotky.. Tak jej skuste navrhnu to--
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Skor prave naopak s ucitelmi si uz v podstate celkom rozumiem a je to vdaka tomu pristupu ktory som tu opisoval cize vzajomnemu respektu. Ked mna respektuje profesor tak nemame problemy a ked mi skace po hlave tak su tie problemy take neznesitelne ze to nakoniec vzda a tak nejak sa skamaratime
v tomto s tebou plne súhlasím. Rešpekt musí byť na oboch stranách. Sám veľmi dobre pamätám aké haluze sme stvárali na škole my. No profák bol pre nás prirodzená autorita, no toto už dnes a priori neplatí. A v tom je možno dnes problém. Čo sa týka tvojho prístupu ku profákom - môžem ťa odkázať na nášho bývalého školníka :P mal so mnou podobné zážitky. A opäť sme u toho základného problému: to čo písal zakladateľ tejto témy: nevieme čo predchádzalo tomu opatreniu zo strany ich učiteľky. Z vlastných skúseností predpokladám, že na neznámkovanej hodine robili hluk (ako sme ho robievali i my) a tak sa im týmto snaží tá učka niečo naznačiť. Budú potichu a ona im dá pokoj. Nič viac, nič menej.
A čo sa týka pivka - rád ťa pozývam. Ak si bol v tých hádkach v práve - učka porušovala školský poriadok, nie je očom. Kde sa stretneme? Pokiaľ možno niekde v Ba :wink:

inak z príspevku pod tebou som mal pocit že gangy je najväčší šéf a nie je nik väčší ako on... možno by nezaškodilo rozpísať sa trošku viac :smt069
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ale vsak Gangy je najvacsi sef, takze tvoj pocit bol spravny, nemas sa za co ospravedlnovat ;-)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano tomase ja viem ze ma milujes, chod ma este trocha pokarmovat nech je pocet tych minusiek od teba dvojciferny :roll: Holt kazdy masturbuje nad niecim inym...

Stoporko niesom z BA ale zo stredneho slovenska :? Ak ale budem mat este niekedy k vam cestu tak sa ozvem ;)
Mephy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mephy »

no ku diskusii s Gangym sa musim vyjadrit, cirou nahodou chodime do tej istej skoly, presnejsie do tej istej triedy a najpresnejsie asi bude ked poviem ze sedime uz par rokov spolu :wink:
takze mozem kludne potvrdit jeho slova, nakolko ho dobre poznam a taktiez jeho pristup k uceniu a profesorom. Aj ked sa nie vzdy stotoznujem s jeho metodami, sam by som ich nepraktizoval, ale napocudovanie funguju. Respektuje profesorov ak je sam nimi respektovany. Ked ho nejaky profesor ma za "menej hodnotneho", je tu adekvatny vysledok. Ale sak to uz rozpisoval Brian ktory s nami ten slavny tyzden stravil. :P
Takze "reci tvrdeho dietata" to rozhodne niesu :lol:
Napísať odpoveď