no nevim, napriklad bezny den vskole som chodil niekedy kazdu prestavku, teraz som si dal limit cez tyzden tri cigy- cez velku (odnaucit sa od rannej bolo celkom dost), lebo s tymi dementmi kockavymi co mame u nas v informatickej triede by na asj ieblo, poskole cestou domov a vecer sa ist niekam prejst... presiel som na to kvoli peniazom, cigy su velmi drahe. A ak si najdem daku babu alebo iny dolezity dovod preco prestat, tak prestanem...
JEdovate nejedovate, chuti? chuti. tak vo co go?
ja nefajčím uz 12 rokov....a mam 12 ........ale neplanujem s tym dajako zacinat.Kamos fajci a tak to s nim aj vyzera.Vkuse chodi do skoly nafajceny a prestal si aj kupovat hocico lebo vsetko minie na cigy
Necro napísal:ja nefajčím uz 12 rokov....a mam 12 ........ale neplanujem s tym dajako zacinat.Kamos fajci a tak to s nim aj vyzera.Vkuse chodi do skoly nafajceny a prestal si aj kupovat hocico lebo vsetko minie na cigy
niekto ma aj na cigarety aj na hocico
Vigor napísal:fruxo u Teba je to fajcenie o com? Mas 14...je to frajerina ci relax?
nefajcim, len obcas ... z pohladu byt "cool" to urcite neni.. skratka niekedy je chvilka ked sa cigaretka hodi, mam chut ..
Nie, nefajčím "nikotínové cigarety"...
Vyskúšal som ešte ako malý chalan na ZŠ a nič ma do toho neláka, hlavne keď sú obaja rodičia "tuhí" fajčiari...
Vidím v tom len negatíva, ale tiež mi je úplne jedno, či niekto fajčí (dostatočná vzdialenosť -> pasívne fajčenie...)
joejoe napísal:a co som taky hlupy ze si budem nicit zdravie za peniaze ?
Ty si nekupujes kaloricke jedla? Nekupujes alkohol? Nekupujes nic co je nezdrave? Llebo pre fajciarov je cigareta nieco ako pre nefajciara cokolada vies? Ulahodi, fajciari to neberu tak, ze ach kruc,i teraz musim zapalit, to bude strasne...
ja fajcim uz dva roky (mam 16) teoreticky fajcim uz od desiatich no stale s prestavkami napr v 10 som fajcil mesiac potom pol roka nic a tak,cize to bolo take onicom...teraz dva roky vkuse,a fajcim stale ked sa da alebo mam chut
cca 10-13denne
xivo napísal:Neverim tomu ze po prvej cigarete, ked sa dusis ako pes sa ti to zapaci.
Ked si davas druhu tak to už máš "vyskúšané" a viež že to stojí za howno ak si ju aj tak das... nechal si sa ovplyvnit okolim
niektorim proste chutilo, to ze sa niektori pri prvej ( co je len zauzivany postoj, ze sa po prvej musis dusit ) dusia, neznamena ze nezaznamenavaju jej chut ...