mykoza aka plesne na nohach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

mykoza aka plesne na nohach

Príspevok od používateľa zelovoc »

predpokladam ze mnozstvo z vas sa s tym uz stretlo, pre mna to je novinka a tak by som chcel vediet ci nahodou nemate nejake osvedcene postupy a recepty na tu sku**** mykozu. dikes moc.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som nastastie nemal, ale vraj su na to nejake dobre masticky, skus sa opytat svojho doktora, ten urcite bude vediet poradit nieco najucinnejsie a aj ti to predpise.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nechcem byt sprosty, ale cakam ako dlho bude trvat kym ti daky dobrak poradi aby si si umaval nohy :D
no najistejsie je ist koznemu, ten ti da urcite odbornejsiu radu ako niektu tu. tak isto by som sa neposliehal na vyrobky z tv reklamy, radsej by som si ich dal odporucit lekarom :wink:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Lamisil vraj funguje celkom dobre...
V každom prípade, určite navštív dermatológa, poradí možno niečo lepšie -> často bývajú dobré masti, robené (miešané) priamo v lekárni...

Niečo podobné som nemal, snáď len v "náznakoch"...stačí nedostatočné "utretie" kože medzi prstami po kúpaní; niekto tvrdí, že chodenie naboso po kobercoch, kde je množstvo prachu alebo priestory ako plavárne a pod. taktiež aj nadmerné potenie...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

canesten :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

použi Lamisil a máš to v suchu :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

obvodny lekar -> kozny ten uz bude vediet co a ako..do 2 tyzdnov budes mat nohy oukej
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Mykoseptin - mast , Hexadecil - sprej , velmi dobre pomaha ja zasyp na nohy ktory kupis v kazdej drogerii.
Ale ak toto raz chytis a vypusti to spory tak hned vymenit vsetky ponozky a najlepsie topanky co nosis spalit alebo sa na ne mozes len tak pozerat, lebo z topanok to len tak lahko nedostanes.
Mam terajsieho spoluziaka na vyske ktory v posilke v sprche nenosil slapky a chytil take svinstvo ze sa mu zazralo az do kosti a hygienu dodrziava. Nakoniec musel ist na operaciu aby sa toho zbavil. Pol roka chodil s navretym palcom na nohe oviazanym a v sandale. To bol pohlad :P jedna noha v normalnej teniske a na druhej sandala s obvazom.
Napísať odpoveď