muzeum mam, hlavne mesto na 14tej urovni, ale netusim ako vymienat tie "cultural goods" ci ako si to nadava... viem, ze sa treba dako dohodnut s hracmi,lenze na ikariam.org, world epsilon hraju len cashovia...
postavas "trh", alebo ako to mate prelozene na svk serveroch. najdes si ponuku a tie lode ti to zrealizuju
alebo
mas kolonie a z nich chces doviez suroviny do hlavneho mesta. tiez sa pouziju obchidne lode.
pocet lodi limituje kolko toho mozes odviezt.
prosim poradili bi ste my ci nemozem dakde nahlasit ze na mna niekto vkuse utoci???
alebo ti je povolene??? , lebo dvaja taky hajzlii sa na mna dohdli a teraz kazdy den prichadzam o 2000 dreva a ostatnych surovyn takze vlastne o vsetko
GlObO napísal:prosim poradili bi ste my ci nemozem dakde nahlasit ze na mna niekto vkuse utoci???
alebo ti je povolene??? , lebo dvaja taky hajzlii sa na mna dohdli a teraz kazdy den prichadzam o 2000 dreva a ostatnych surovyn takze vlastne o vsetko
Nahlasit mozes tusim az ked 5x a viac za den na teba utoci. Inak nie je to tam v pravidlach tak citaj. Ked mas tolko dreva ktore ty mozu zobrat preco nerobis vojakov
skor by som vylepsil sklad aby nemalo co ukradnut. na mna este zatial nikto nezautocil. ani mi to nechyba ale obranu pre istotu mam. snad 15 falang + hradba postaci
romerot napísal:Nahlasit mozes tusim az ked 5x a viac za den na teba utoci. Inak nie je to tam v pravidlach tak citaj. Ked mas tolko dreva ktore ty mozu zobrat preco nerobis vojakov
no ja robim vajakov lenze ked na teba posle 40 jednotiek jeden a dalsich 40 dalsi tak moc velku sancu nemam prezo ze naposledy som mal 100 vojakova oni mi oodysli pretoze som ich nemal cim zaplatit