tipni si koho si mi pripomenul /kamosa nie/Dizzy napísal:kamos v laverne dovliekol k baru dve babenky: co si date?
baby: to je jedno.
kamos barmanovi: dve borovicky! /uz som vedel kolka bije/
baba: neee, borovicku neee
kamos: drz pi*u, povedala si ze to je jedno.
baby sa otocili na stekloch a jasne ze sme ich uz nevideli.
blaaazen!
"Poďakovanie" Hojkovi
martin: keby som predtym vykrikoval, ze mi je ukradnute aku farbu ma mat moja izba, asi by som vyzeral divne keby som si nasledne na hocijaku farbu stazoval. raz som tu do temy naj hlasky pisal jeden zazitok
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam to pisat specialne pre kazdeho ze tu nejde o karmu. Bolo by v poriadku ak to je opodstatnene a absolutne ma to netrapi, ale toto nebola zalezitost jedneho karma bodu. toto sa vlecie dlhsie... Skratka Hojko ma nevie vystat a hladal zamienku aby mohol nieco podobne spravit aby ma nasral... co sa mu v konecnom dosledku podarilo. Je len zarazajuce kolko ludi ide slepo za nim... Uplne zabudni na karmu... a neplet do toho nejake slepky s borovickou... nemozes na kazdu diskusiu pouzivat prirovnania. Su osobite pripady kde sa to skratka aplikovat neda. Resp da ale potom vznikaju taketo konfliktne situacie a skratka nieco tam vzdy nesedi...
A to s tou farbou bolo uplne nadnesene... mozes tam dat hocico ine a neber to doslovne... to fakt pisem tak nezrozumitelne ci co? ved to bolo jasne ze to je len priklad.
A to s tou farbou bolo uplne nadnesene... mozes tam dat hocico ine a neber to doslovne... to fakt pisem tak nezrozumitelne ci co? ved to bolo jasne ze to je len priklad.
ale zas nepreháňaj...uplink napísal:Taki ako Ty by mali byt zavreti v ustave a nie chodit volne po svete.
bývalý kamarát chodí už skoro 2 roky vysmiaty ako keby sa nechumelilo po slobode, po baroch http://spravy.pravda.sk/sk_ckronika.asp ... ronika_p02
a martin44 za jedno video ?
vidim tu 12 stran, ani som ich cele necital-nema to zmysel...kazda minca ma dve strany-ako tento problem: neviem kto viac pochybil-kazdy zo zucastnenych ma na tomto probleme isty podiel, ale to je teraz uplne jedno...
Martin44-s tym ze ti blokli karmu nic uz teraz nespravis, aj keby si napisal dlasich 1000 prispevkov...ak tak sa mozno este zhovadis...dufam ze ti ju raz urcite vratia ak to bude opodstatnene
Kazdy tu uz vyjadril svoj nazor, tak to nechajme uz sakra tak, teraz sa stym nic nespravi...zbytocne spamujeme...

Martin44-s tym ze ti blokli karmu nic uz teraz nespravis, aj keby si napisal dlasich 1000 prispevkov...ak tak sa mozno este zhovadis...dufam ze ti ju raz urcite vratia ak to bude opodstatnene
Kazdy tu uz vyjadril svoj nazor, tak to nechajme uz sakra tak, teraz sa stym nic nespravi...zbytocne spamujeme...
ta tema tu uz bola 2x spomenutaOpak napísal:ja by som len chcel vidieť to video... o tvojej údajnej smrti či čo..
http://www.hojko.com/martin44-tragicky- ... 87014.html
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zda sa ti, ze by som mal s tebou problem??? Na kolko tvojich prispevkov dajme tomu za posledny rok som reagoval, pripadne reagoval podrazdene alebo sposobom, ktory by dokazoval tvoje tvrdenie, ze ta neviem vystat??? Pokial by ta zaujimala karma, ktoru som ti udelil, tak je to 10 minusiek a 5 plusiek, co sa mi prilis nesedi s tym co pises. Keby to tak bolo, tak ich tam je 3x tolko.Martin44 napísal:Skratka Hojko ma nevie vystat a hladal zamienku aby mohol nieco podobne spravit aby ma nasral... co sa mu v konecnom dosledku podarilo.
Nie nerozhodujem o tom, a ani som nemienil "srat" sa modom do roboty - len som chcel poukazat ze tychto 12 stran sa nic nevyriesilo a iba sa tu spamuje. Martin bude mat svoju pravdu a hojko svoje forum.. alebo cakate ze hojko posle martinovi kvetya zrusi karmaban?hojko napísal:na co to sem pises? zaujima to niekoho? rozhodujes o tom ty? //hojko
//sak sa pozname ejo, naco to vykanie... ja viem co chcem, ale od teba to dostat nemozem
No nemozes to takto generalizovat. A aspon u mna je to tak, ze aj ked sme sa niekedy pekne hadali napriklad v teme Pripomienky ku karme a potom ju niekto zamkol, tak druhej strane isla maximalne jedna SS, chvilu mi zamknutie vadilo ale v konecnom dosledku som bol uz na druhy den rad, ze je pokoj a nespamuje sa. Takisto by to bolo aj tu.erytrocyt napísal:Najkrajšie je to, že ste nám vyčítali, že ak vznikne hádka, ostrá debata, tvrdá výmena názorov, témy vám zamykáme. Teraz tu je téma na vyhádanie sa, a sami navrhujete aby sme ju zamkli. Viete vlastne čo chcete?