Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
?? co tomu som absolutne nepochopil dung=instance=miestnost/jaskyna alebo hocijaky iny ukaz kdee zabijate elity...a novy svet ? to nechapemzle si polozil otazku ces ist teraz do dungov alebo na iny svet ? respektive Eastern Kingdooms/Outland/....a pod...P3Bo napísal:Kde je vstup do dungu na novy ostrov pls pomozte : ))) alebo rovno id portu som gm na private servery
lol, on sa pyta ako sa dostat do dungu ktory bol pridany do hry s patchom 2.4 ak som dobre pochopilST1 napísal:?? co tomu som absolutne nepochopil dung=instance=miestnost/jaskyna alebo hocijaky iny ukaz kdee zabijate elity...a novy svet ? to nechapemzle si polozil otazku ces ist teraz do dungov alebo na iny svet ? respektive Eastern Kingdooms/Outland/....a pod...
Zdravim
V prvom rade prosim neberte tento post ako spam. Nedavno som sa rozhodol ze sa opat vratim k aktivnemu hraniu WoWka. A to hlavne z dvoch dovodov. Mam trosku viac casu a podruhe so mnou bude hrat aj priatelka. Zlanaril som este jedneho kamarata z ciech a pravdepodobne sa prida aj jeho priatelku. Pisem to sem hlavne kvoli tomu ze vsetci 4 zaciname odznovu kedze ten kamarat sa vratil k WoWu tiez po dlhsom case. Kedze endgame v BC uz s tymito postavami asi moc nestihneme tak je nasim cielom dat dokopy skupinku ludi pred vydanim Wotlk.
Tou skupinkou ludi myslim cca 50 clenov. Ide nam o to vytvorit malu guildu, kde budu ludia naozaj zohrani a kde bude hlavne dobra komunita. Tymto by som chcel apelovat aj na userov hojko.com. Ak rozmyslate ze by ste chceli zacat znovu alebo z akehokolvek dovodu rerollovat s inou postavou tak mi nevahajte napisat pm tu na hojkovi a mozme sa dohodnut pripadne sa pytajte co by ste chceli vediet. Riesil by som to cez pm aby sme tu v teme nezaberali zbytocne miesto.
Trosku infa o buducej guilde aby ste vedeli ci bude pre Vas:
typ: PvE ... PvP budeme samozrejme tiez robit ale PvE ma vzdy prioritu takze ziadne take ze nejdem na raid lebo som vo WSG
server: Drakthul
frakcia: Horda
raiding times: nie su presne urcene ale budu sa pohybovat v casoch od 19 00 - 24 00 pravdepodobne sa bude raidovat 3 dni v tyzdni.
poziadavky: nemusite mat extra uber imba raid skusenosti. Ide hlavne o to mat schopnost ucit sa, adaptovat sa, mat snahu progressovat a pomahat guilde. Dalej schopnost raidovat vo vyssie urcenych casoch. A poprosil by som len serioznych ludi co sa nevratia k mainom po 2 tyzdnoch alebo to tu budu hrat ako s altom.
forum, ventrilo, looting system, guild roster a ostatne veci ktore by vas mohli zaujimat su samozrejme este veci ktore sa budu davat dokopy postupne ale predstavu o nich mam takze sa kludne pytajte v pm. Pamatajte ze to je guilda vytvarana hlavne za ucelom Wotlk ale to neznamena ze ak to stihneme tak ze sa nebudeme snazit progresovat aj v BC ... ked uz nic ine tak sa tym zlepsi nasa zohranost a upevnia vztahy.
Dakujem za precitanie, s pozdravom Waldo

V prvom rade prosim neberte tento post ako spam. Nedavno som sa rozhodol ze sa opat vratim k aktivnemu hraniu WoWka. A to hlavne z dvoch dovodov. Mam trosku viac casu a podruhe so mnou bude hrat aj priatelka. Zlanaril som este jedneho kamarata z ciech a pravdepodobne sa prida aj jeho priatelku. Pisem to sem hlavne kvoli tomu ze vsetci 4 zaciname odznovu kedze ten kamarat sa vratil k WoWu tiez po dlhsom case. Kedze endgame v BC uz s tymito postavami asi moc nestihneme tak je nasim cielom dat dokopy skupinku ludi pred vydanim Wotlk.
Tou skupinkou ludi myslim cca 50 clenov. Ide nam o to vytvorit malu guildu, kde budu ludia naozaj zohrani a kde bude hlavne dobra komunita. Tymto by som chcel apelovat aj na userov hojko.com. Ak rozmyslate ze by ste chceli zacat znovu alebo z akehokolvek dovodu rerollovat s inou postavou tak mi nevahajte napisat pm tu na hojkovi a mozme sa dohodnut pripadne sa pytajte co by ste chceli vediet. Riesil by som to cez pm aby sme tu v teme nezaberali zbytocne miesto.
Trosku infa o buducej guilde aby ste vedeli ci bude pre Vas:
typ: PvE ... PvP budeme samozrejme tiez robit ale PvE ma vzdy prioritu takze ziadne take ze nejdem na raid lebo som vo WSG
server: Drakthul
frakcia: Horda
raiding times: nie su presne urcene ale budu sa pohybovat v casoch od 19 00 - 24 00 pravdepodobne sa bude raidovat 3 dni v tyzdni.
poziadavky: nemusite mat extra uber imba raid skusenosti. Ide hlavne o to mat schopnost ucit sa, adaptovat sa, mat snahu progressovat a pomahat guilde. Dalej schopnost raidovat vo vyssie urcenych casoch. A poprosil by som len serioznych ludi co sa nevratia k mainom po 2 tyzdnoch alebo to tu budu hrat ako s altom.
forum, ventrilo, looting system, guild roster a ostatne veci ktore by vas mohli zaujimat su samozrejme este veci ktore sa budu davat dokopy postupne ale predstavu o nich mam takze sa kludne pytajte v pm. Pamatajte ze to je guilda vytvarana hlavne za ucelom Wotlk ale to neznamena ze ak to stihneme tak ze sa nebudeme snazit progresovat aj v BC ... ked uz nic ine tak sa tym zlepsi nasa zohranost a upevnia vztahy.
Dakujem za precitanie, s pozdravom Waldo
-
Dexter_Two
Amateur
To Waldo: Super ja sa pridam len ked si poopravujem znamky tak posurim sponzorov nech zaplatia offi...cez acc kde mam vytvorenu aku taku postavu mno nic moc ale mam 2x70 ale ne drakthrul tam mam take male....expim rychle takze hrajte poriadne a ja dojdem bud este tento alebo na buduic mesiac budem velmi rad ked sa buem moct pridat.
To Sheep: Keby som vedel tak asi napisem poriadne, ale chlapec to napisal dost nezrozumitelne tak srry, ale inak rad pomozem...aj s tym ked niecomu nerozumiete.
Staci SS alebo aj tu
To Sheep: Keby som vedel tak asi napisem poriadne, ale chlapec to napisal dost nezrozumitelne tak srry, ale inak rad pomozem...aj s tym ked niecomu nerozumiete.
Staci SS alebo aj tu
sheep oboma argumentmi mas samozrejme pravdu. Lenze si dovolim popisat to z mojho pohladu. Proste po zhruba 6 mesiacoch pauzy sa necitim vo svojej starej guilde ako doma. Nejde tam ani o progress ani nic podobne. Je to velmi dobra parta ludi progress maju vyborny MH/BT farm. Len proste urcite chapes ze po siestich mesiacoch vyjdes z tempa respektive to nie je ako predtym.Sheep napísal:Waldo dokym vide expanzia tak spravis este 10 takych guild, takze skutocne sa s nicim ponahlat nemusis. Ja si ale myslim ze guild na ofiku je uz velmi vela...
S touto novou guildou sa nijak neponahlam ako vravim zaciname az teraz. To neznamena ze hned hrr hrr spravim guild a neberem kadekoho len aby sa raidovalo. Potom by to naozaj dopadlo ako s vacsinou guild ze sarozpadne respektive to nebude taky dobry kolektiv. Sam to tak nechcem pretoze do toho budem vkladat vlastne usilie a snahu a mrzelo by ma to. Chcem sa s tym pohrat, trochu to zmanagovat, a naozaj dat dokopy skvelu partu ludi s ktorymi bude sranda a ako ceresnicku na torte budu aj slusne progressovat. A taktiez som vyssie pisal ze ak to do Wotlk stihame dat riadne dokopy tak sa nebranim ani raidovaniu v BC zase sa opakujem upevni to vztahy a zlepsi kolektiv.
To je skoda ale vsak ked sa ti nahodou tie raiding times upravia tak tu budeme. Ale este raz chcem vsetkym povedat ze to prosim Vas neberte ako nejaky osial a ze sa po par tyzdnoch vratite k mainom. Myslim to tu naozaj seriozne a to iste budem ocakavat aj od clenov.Storm Keeper napísal:Ja by som sa aj pridal na ten DTale max do desiatej mozem raidovat