Muzi a solarium
-
daniel.daniel
Medium Star
Muzi a solarium
Dnes ma napadla taka vec, chodia muzi do solaria?? a co si myslite o takych muzoch?
tak to poznam asi "laveho ajtka" lebo chodi do fitka, do solarka a myslim ze sa sprchuje viac ako raz tyzdenne. po tom chodeni do fitka by to bolo citit...GothaR napísal:Presne tak, ja osobne nechodim, ale neviem ako moze niekto napisat, ze vsetci co chodia do solarka su tepli, to je bud debilita alebo absolutna detinskost.
//pravi ajtaci netuzia po opaleni, im staci ze si raz ta tyzden daju sprchu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
chodia, viem o nejakych, no mna by ani nehlo. hnednutie koze nie je prirodzene, lebo je to vlastne obranna reakcia, takze to podla mna mozem prirovnat k tomu, ze si ako alergik vybehnem do stohu
a okrem toho, rakovina je svina a je dost sranda vidiet v zime hnedeho cloveka, ktory nie je cernoch ani ind ani nic podobne, ale prave vysiel z "pekarne"
a okrem toho, rakovina je svina a je dost sranda vidiet v zime hnedeho cloveka, ktory nie je cernoch ani ind ani nic podobne, ale prave vysiel z "pekarne"
LOL, prave pred nedavnom sme cestou zo skoly stretli takeho chalana, bol to zahranicny student, narostnostou Nor, vyzeral ako Kenades napísal:chodia, viem o nejakych, no mna by ani nehlo. hnednutie koze nie je prirodzene, lebo je to vlastne obranna reakcia, takze to podla mna mozem prirovnat k tomu, ze si ako alergik vybehnem do stohu![]()
Mam kamosa plavcika, ktory je cez leto upne ciery. A potom behom roka pravidelne chodi do solarka aby si to udrzal. A co ja viem... ku kozmeticke chodi aj dost chlapcov pocas puberty co maju problem s akne. Ale keby som videl chlapa na manikure tak uz si zacinam mysliet svoje.uplink napísal:muzi co chodia do solarka, na kozmetiku, alebo ine zzenstile zalezitosti su gayi. A ked nahodou nie su, tak su na najlepsej ceste nimi sa stat. Tolko moj nazor.
myslim ze tam by ho ani nepustilipHysIQ napísal:Mam kamosa plavcika, ktory je cez leto upne ciery. A potom behom roka pravidelne chodi do solarka aby si to udrzal. A co ja viem... ku kozmeticke chodi aj dost chlapcov pocas puberty co maju problem s akne. Ale keby som videl chlapa na manikure tak uz si zacinam mysliet svoje.
Cudoval by si sa. ...Páni si tu môžu dopriať manikúru, pedikúru, dať sa oholiť či ostrihať a popritom si dopriať obľúbené pivo, prečítať noviny alebo časopisy... Ta druha polovica vety sa mi paci.Sheep napísal:myslim ze tam by ho ani nepustili
Podobne ulety zacinaju byt v trende hlavne medzi vysie postavenymi manazermi.
-
hojko
Site Admin
Maki: Jediny LOL si ty v tejto teme. To, ze muzi chodia do solarka je podla mna uplne normalne, rovnako ako je normalne, ze tam chodia zeny. Mam kamaratov, ktori si dopraju saunu, bazen a tiez solarko pocas relaxu, nevidim na tom nic zle. Urcite je lepsie sa slnit 10 minut v solarku ako pol dna na slnku a cakat na rakovinu. Ale ak povazujes 10 minut v solarku za viacej skodlivych ako vysedavanie polky dna na plazi na slnku, tak si potom skutocne LOL.
uplink: Su gayi alebo maju nabeh na gaya podla teba len preto, ze o seba dbaju a staraju sa??? Myslim, ze nie je nicim vynimocne, ze si da clovek mierne upravit obocie alebo vytrhat chlpky v nose, pripadne si oholia hrud alebo ine casti tela. Podla mna je to celkom bezne a za posledne roky sa to dost zmenilo. Napokon si pohladaj clanky na nete, pred necelym rokom som cital rozhovor s majitelkou salonu a ta hovorila, ze uz je to celkom bezne, coraz castejsie zacina chodit viacej muzov na taketo upravy a pochvaluju si to. Je na tom nieco zle???
Neviem ci par ludi, ktori sa zapojili do tejto temy su z dediny a je u nich rarita, ze sa niekto musi sprchovat 1-2x denne, nakolko na dedine to je asi rarita, ale odsudzovat ludi len preto, ze o seba dbaju sa mi zda divne.
uplink: Su gayi alebo maju nabeh na gaya podla teba len preto, ze o seba dbaju a staraju sa??? Myslim, ze nie je nicim vynimocne, ze si da clovek mierne upravit obocie alebo vytrhat chlpky v nose, pripadne si oholia hrud alebo ine casti tela. Podla mna je to celkom bezne a za posledne roky sa to dost zmenilo. Napokon si pohladaj clanky na nete, pred necelym rokom som cital rozhovor s majitelkou salonu a ta hovorila, ze uz je to celkom bezne, coraz castejsie zacina chodit viacej muzov na taketo upravy a pochvaluju si to. Je na tom nieco zle???
Neviem ci par ludi, ktori sa zapojili do tejto temy su z dediny a je u nich rarita, ze sa niekto musi sprchovat 1-2x denne, nakolko na dedine to je asi rarita, ale odsudzovat ludi len preto, ze o seba dbaju sa mi zda divne.
-
jasan21
Light Star
ako prepac ale nemusis urazat ludi z dediny...som z dediny a ked to mam porovnavat s mestom tak ziadny markantny rozdiel nevidim....max v pocte obyvatelov....
uz to nieje ako kedysi ze ludia na dedine ked chceli pocuvat radio tak jeden musel slapat na bicykli aby mali elektrinu....ako sorky no take veci sa ma vedia dotknut a nielen mna....
a k teme:.......zeny chceli rovnopravnost a ked muzi idu do solarka tak to je divne?....preco? sam chodievam do sauny vyrivky a pod teda uznavam v saune som nebol lebo nemozem byt vystaveny prudkemu suchu a teplu....no podla mna je to normalne ale take nieco ako manikura pedikura...trosku prehnane
chlap ma vedeit chytit do ruky kladivo a nie utierat z neho prach.... 
uz to nieje ako kedysi ze ludia na dedine ked chceli pocuvat radio tak jeden musel slapat na bicykli aby mali elektrinu....ako sorky no take veci sa ma vedia dotknut a nielen mna....
a k teme:.......zeny chceli rovnopravnost a ked muzi idu do solarka tak to je divne?....preco? sam chodievam do sauny vyrivky a pod teda uznavam v saune som nebol lebo nemozem byt vystaveny prudkemu suchu a teplu....no podla mna je to normalne ale take nieco ako manikura pedikura...trosku prehnane