Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal:Aha takze chces aby deti drogovali, aby nas tu zabijali cigani a aby nam vladly pedofili? :lol: Parada tesime sa s Tebou na lepsiu buducnost :!:
skoro presne si to vystihol :wink:
ale upravil by som to na cigansko-buze****-zidovsko-moslimsko-fetacku anarchiu, kde budu vsetci nosit arafatky a nafetovani tr*kat ako kraliky :wink: presne to je cielom vsetkych ludi ako ja a neviem sa dockat az to pride
pinacolada napísal:schvalne ..no povedz sam ake su tvoje dovody.som zvedavy co zadelis :D
owned :!:

edit:// vladu mudrich a vzdelanich nacionalystou a narodnich socyalistu nikdi nedopustym :!:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Wesley, ty si toho z tejto témy asi veľa neprečítal, že?.. skús začať pekne od začiatku, alebo si pozri Skinheads Attitude(či ako sa to píše.. :) ) :wink:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ZitePunkom napísal:Wesley, ty si toho z tejto témy asi veľa neprečítal, že?.. skús začať pekne od začiatku, alebo si pozri Skinheads Attitude(či ako sa to píše.. :) ) :wink:
neprecital.. musim sa priznat :oops: ... prepaaacte :)
ale kto by to vsetko cital? uz je tam toho strasne vela...
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

pinacolada napísal:schvalne ..no povedz sam ake su tvoje dovody.som zvedavy co zadelis :D
hmmm posthunt? fakt nevidim vyznam tohto prispevku... ja svoje dovody mam ak po nich tak velmi tuzis kludne ti ich poslem na SS, pokial si nepochopil, a zjavne si nepochopil, jeho som sa na ne pytal pretoze tvrdil ze jeho dovody su opacne ako moje z coho logicky vyplyva ze tie moje pozna... co je uz len z principu p*covina :wink: ale nieco mi hovori ze je zbytocne sa ti to snazit vysvetlit...
axXis napísal:owned :!:
no skor trapna a zbytocna reakcia plynuca z nepochopenia predosleho prispevku, pripadne z potreby sa vyjadrit aj ked v skutocnosti nema co povedat, ale to je vec pohladu... inak stale cakam na tie moje dovody :) a kludne mi ich posli na SS tu je debata o niecom inom :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

skoro presne si to vystihol
ale upravil by som to na cigansko-buze****-zidovsko-moslimsko-fetacku anarchiu, kde budu vsetci nosit arafatky a nafetovani tr*kat ako kraliky presne to je cielom vsetkych ludi ako ja a neviem sa dockat az to pride
Ano si proste rebel :lol: aj ked, ked sa na to pozriem blizsie, tak skor nieco comu sa na zahranicnych forach hovori (internet) troll :P

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=troll
  • One who purposely and deliberately (that purpose usually being self-amusement) starts an argument in a manner which attacks others on a forum without in any way listening to the arguments proposed by his or her peers. He will spark of such an argument via the use of ad hominem attacks (i.e. 'you're nothing but a fanboy' is a popular phrase) with no substance or relevence to back them up as well as straw man arguments, which he uses to simply avoid addressing the essence of the issue.
rad pouzivas anglicke slovicka tak dufam ze ani dlhsie vety ti nerobia problem
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Aryan Angel napísal:Ano si proste rebel Laughing aj ked, ked sa na to pozriem blizsie, tak skor nieco comu sa na zahranicnych forach hovori (internet) troll
Podla mna to je len obycajny rozmaznany fracek ktory sam nevie co chce.

Henten prispevok snad ani nemohol mysliet vazne, zas az tak blby neni.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vidim, ze Aryanovi a Kalimu znacne unika zmysel slova ironia....

A chcete vediet o co ide mne? Na to aby ste to pochopili mali by ste mi prestat pripisovat nazory, ktore nemam a mozno by to potom islo lahsie. Skusim to zaobalit do vasej oblubenej formy buducnost mojich deti :roll:
Chcel by som spolocnost, v ktorej by moj syn mohol chodit vo svojich roztrhanych nohaviciach a so zelenymi dredmi na hlave spolu so svojim madarskym kamosom a kazdy by ich bral ako ludi, nie ako zbytocneho fetaka a sku*veneho madara, ktory sa za boha nechce asimilovat a nici tento krasny stat ale ako ludi, ktori su taki isti ako oni sami. Chcem svet, v ktorom by si kazdy zakladal na moralke a nie na nejakej falosnej hrdosti na svoj narod a korene. Nasi juzni susedia v tejto tolerancii pochopia, ze sa maju doucit nas jazyk, pretoze sa moze stat, ze slovenskej obci to moze niekedy sposobovat problemy, bieli budu chodit s ciernymi na pivo a spolu sa smiat na tom aky je slovensky futbal ubohy.... to je cele, nech sa nase deti mozu hrat na piesocku a ziadne z nich nebude vytlacane na okraj.

Lenze vy banda chytrakov ste to hned preformulovali na to, ze chcem aby bol moj syn teply zid a zobral si za zenu moslimsku ciganku. Mali by ste si uz konecne uvedomit, ze ja som nikdy neobhajoval nic zle co kto robi. Lenze ja na rozdiel od vas odsudzujem skutky a nie etnika a to je nieco co vy nikdy nepochopite. Vy vidite len, ze nejaky cigan na luniku rozbija okna, ale to, ze vasi sukmenovci roz*ebu cely stadion pretoze ich oblubeny tym prehral nevidite. Vadi vam, ze homosexuali chcu spolu slusne zit, ale to, ze 100000 bielych manzelov pride kazdy den domov totalne ozratych, zmlatia manzelku, z dlhej chvilu zneuziju svoju dceru vam nevadi.... vidite ked partia ciganov zabije chlapca, ale ked dobry biely clovek zavrazdi svoju vlastnu matku (najnovsie som cital, ze chcel svoju matku aj znasilnit) je vam jedno.... mozno som podla vas decko, ale aspon niesom taky obmedzeny aby som delil skutky podla toho kto ich vykonal... mne je jedno ci bude moj stat biely, zlty alebo zeleny ked bude moralny. Ale ako som uz povedal, vy to nemozete pochopit, pretoze si myslite, ze len bieli mozu byt dobri :roll:
kali520
Darca
Darca

Vies Axxis, rozdiel medzi tvojov a nasov predstavov spolocnosti je ten ze aj keby si mal prostriedky ju vykonat je to utopia lebo sa to vymyka vsetkym moznym zakonom existencie a vyvoja cloveka v spolocnosti. Pokial budu rozdiely medzi ludmi nikdy tak spolocnost fungovat nemoze, a myslim si ze mas aspon tolko rozumu, ze pochopis preco.

Chces vytvorit moralnu spolocnost s ludmi ktori maju moralne chovanie pomerne na vysokej urovni a s ludmi ktori maju moralne chovanie na urovni stredoveku, ked to nefungovalo po celu historiu ludskej spolocnosti a nefunguje to teraz tak to fungovat nikdy nebude. Je to predstava zidealizovaneho cloveka ktory zije vo fantaziach a ani sam nemoze tomu verit.
Axxis napísal:Lenze ja na rozdiel od vas odsudzujem skutky a nie etnika a to je nieco co vy nikdy nepochopite.
Odsudzovanim skutkov nic nevyriesis, vzdy sa najdu zly a dobry ludia v kazdej skupine. Treba si ale uvedomit ktora skupina a v akom pocte tie skutky robi a snad ti nemusim pisat, ze v globale tam biely maju najmansie zastupenie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kali: oznacujte si ma za trolla kolko chcete (inak vdaka AA, ze mi tento termin objasnil, fakt som ho nepoznal predtym), ale budem Ti donekonecna opakovat, ze to utopia nieje. Prikladom je ako som uz pisal ten moj kamos polovicny cigan, ktoreho otec je cigan a obaja su slusni a normalne zijuci ludia, ked mozu zit normalne oni myslim, ze to dokazu aj ostatni. Dalsim a omnoho rozsiahlejsim prikladom je Moyzesova ulica v CA znama skor ako rom-street. je to cele sidlisko takmer vylucne obyvane ciganmi a su v pohode. Maju tam normalne panelaky, nerobia ziadne vytrznosti a neviem o tom, ze by sa na nich niekedy ktokolvek stazoval. Tak si predstavujem tuto spojenu spolocnost. Ale Ty by si tomu neveril asi ani keby si to videl na vlastne oci...

Co sa tyka tych vytrznosti: bieli ich robia tiez dost, len vy si radsej vyberate nejake co nespravili bieli. Napr. dnes som cital v novinach, ze bieli chalani zneuzili svoju 15-rocnu spoluziacku a nikde to tu nevidim vycitovane, zato, ze cigani tr*kaju v mladom veku je tu naodsudzovane dost. (a kebvy to dievca zenuzili cigani :o to si neviem ani predstavit aku kauzu by ste z toho spravili :o )Teraz to zas nepochop tak, ze by som ich obhajoval, len hovorim, ze niesu o nic horsi ako bieli.

A ked sme uz u toho zaclenovania: vies ako to vyzeralo ked bieli prisli do Ameriky? Tiez sa paradne asimilovali a prisposobili starym povodnym kulturam, ze.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked niekto nevie racionalne a logicky rozmyslat, nema ziadny zmysel pre realitu, nie je schopny kriticky vyhodnocovat fakty, ked je niekto az takto OBMEDZENY vysledkom je, ze nie je schopny ani zmeny v nazoroch, jedine co mu ostava a coho je schopny, je neustupcivo trvat na svojich predstavach a opakovani a opakovani stale tych istych veci.
Ale ako som uz povedal, vy to nemozete pochopit, pretoze si myslite, ze len bieli mozu byt dobri :roll:
Toto by mohla byt dobra botka za nezmyslom ktorym je takato diskusia.

Skutocne by si mal prehodnotit svoje 'posobenie' a ciele co sa tyka tejto diskusie, pretoze ta tebe ani nam nic nove neprinasa, jedine co si posluzil ako odstrasujuci priklad.

Tvoje utopisticke vizie ostanu len viziami tak ci tak, "buducnost" ktora aj vdaka nim moze cakat buduce generacie, bude ale velmi realna.

To, ze tu vytiahnes nejake priklady z postupne coraz viac degenerovanej "bielej" spolocnosti a vyzdvihnes par vynimok v ramci inych skupin, ti velmi nepomoze. Stale tu je z tvojej strany absolutna ignoracia ne/pomeru v akom to vsetko prebieha.

Mimochodom, ake globalne riesenie v tvojich ociach predstavuju tieto vynimocne skupiny medzi povedzme ciganmi?

Ako bielemu nacionalistovi mi moze byt, v konecnom dosledku, jedno, ci nasi potomkovia budu 'vyhladeni' vysoko-inteligentnou-rasou-z-vesmiru alebo hordami divych ciganov.

Mne ide o prezitie ludi europskeho povodu, vsetko co sa tomuto cielu stavia do cesty je pre mna, zjednodusene, zlo.

Dolezitejsia vec na koniec, mal by si si uvedomit, ze cigani, arabi, cinania, japonci alebo taki cernosi v globaly nezdielaju tebe podobne predstavy o multirasovej spolocnosti. Napadas nas, par bielych ludi, ktori sa proti tomu stavaju, ale pravda je taka, ze vlastne nemas s kym tu svoju vysnivanu spolocnost ani vytvorit. Jedina skupina ludi, ktora hlavne vinnou cudzej propagandy, vo vacsom zastava podobne seba-znicujuce postoje, su belosi.. ich vymretie bude vyustenim a 'konecnym riesenim' tvojej 'vizie'.
kali520
Darca
Darca

Axxis napísal:Prikladom je ako som uz pisal ten moj kamos polovicny cigan, ktoreho otec je cigan a obaja su slusni a normalne zijuci ludia, ked mozu zit normalne oni myslim, ze to dokazu aj ostatni.
No ako je vidiet tak asi nedokazu. Ale ak mas nejake konkretne navrhy jak zmenit chovanie vsetkych ciganov ktore by zarucene fungovali tak by ti mali dat asi nobelove cenu.

Bohuzial Axxis mozes si to opakovat kolko chces ale jednoducho to je utopia, nerealny system ktory nikde na zemi nikdy nefungoval tak nechapem preco by mal fungovat aj teraz.

K zbytku tvojho prispevku sa uz nejedem vyjadrovat, zajedno Aryan Angel k tomu napisal pomerne dost a zadruhe tu na fore som to nie len ja uz x krat vysvetloval.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

som sa nad tym uz dneska divil...stale tu vinu nejako prehadzuju az je to divne (vtipne)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

axXis... vtipné to nie je určite.. čo je vtipné na tom, že niekto zabil chalana a ešte stále sa nevie kto to bol?.. :?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Vtipné bude ked budú musieť búrať pomník obetiam extrémizmu... :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Vtipne je ze kazdy hned vedel kto to spravil a kazdy mal plnu hubu nackov :lol: Nakoniec to boli mafosi :( A este lepsie ze dali pomnik obeti rasizmu ked to s rasizmom nic spolocne nemalo a nakoniec ho ani nackovia nezabili... Vsedko naco sa Slovensko zmoze je postavit pomnik a cusat... Ajtak myslim ze Ti, ktorych chytili to nespravili, kto by si preboha noze ktorymi niekoho zabil nehaval doma v sufliku? A neverim ze by banda "nacistov" bezala v Bomberach a steeloch po nabrezi :P
Tempus7 napísal:Vtipné bude ked budú musieť búrať pomník obetiam extrémizmu... :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

na nackov to bolo zhodene pretoze boli udajne videni pachatelia vyzerajuci ako nackovia...a este sa nevie ci to neboli oni tak ticho. Toto je uz tretikrat co bolo obvinenie zmene s nackov na mafiu a naopak...takze to moze este dopadnut hocijako.
P.S. To, ze je niekto mafian znamena, ze to uz zakonite nemoze byt naraz aj nacek?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Prečo už nie extrémizmus a neonacizmus?

To vyšetrovaciemu týmu do karát nehrá. Skupina tzv. Piťovcov má blízko k subkultúre hip hopu s ktorými vyznáva podobné hodnoty. Mercedesy G-čka sa objavili v klipe rapera Rytmusa. Náhoda? Koncert skupiny Kmeťoband, Igora Kmeťa ml. s Kontrafaktom a ďalšími hip-hopermi, sa odohrával v Trojke v Lamači čiže o neonacizme a rasizme nemôže byť ani reč. Alebo sú Rytmus a Igor Kmeťo ml. sympatizanti neonacizmu ?
Nabuduce pochod proti hiphopu : D
kali520
Darca
Darca

Aryan Angel napísal:Nabuduce pochod proti hiphopu : D
TV JOJ sa ale nezaprela a pri vcerajsej reportazi dokonca tvrdila, ze sa jedna o mafianov neonacistov :lol:

Idiotizmus tejto televizii nema hranic.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Aryan Angel napísal:Nabuduce pochod proti hiphopu : D
iba upresnim, ze trojka je podnik v lamaci ktori patri pitovcom.
Napísať odpoveď