Muzi a solarium

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

hojko napísal:Maki: Jediny LOL si ty v tejto teme.
ehm uz si ako tomase... a to LOL bolo vo vyzname ze sa na tejto teme smejem, lebo by sa vazne mala obnovit tema upadok, lebo ake veci sa na fore posledny mesiac riesia to je fakt nieco...

btw: radsej budem pol dna na slnku cakat na rakovinu, za ten cas si zahram futbal, volejbal, okupem sa, nieco zjem a budem zeny opalovat ako za 10 minut v solarku nic... okrem toho som zastancom toho ze byt opaleny je pekne, ale podla mna by sa mali ludia drzat klimatickych podmienok v ktorych ziju... v zime sa neda? no tak budem bledy no boze...

imho solarko je blbost...staci?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

V podstate suhlasim s hojkom ... po racionalnom uvazovani by som teda tu narazku na dedinu vynechal, ale keby tu nebol jeho post, tak to asi napisem tiez... (Holt uz som raz taky Blavak :) )

Inac ked hovorite o tej manikure. Az budem velky, tak si nechty budem nechavat strihat, lebo mi to lezie na nervy :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Maki napísal:btw: radsej budem pol dna na slnku cakat na rakovinu, za ten cas si zahram futbal, volejbal, okupem sa, nieco zjem a budem zeny opalovat ako za 10 minut v solarku nic... okrem toho som zastancom toho ze byt opaleny je pekne, ale podla mna by sa mali ludia drzat klimatickych podmienok v ktorych ziju... v zime sa neda? no tak budem bledy no boze...

imho solarko je blbost...staci?
a co v zime? ja v lete do solarka nechodim, ale mimo leta tam semtam skocim. pokym to praktizujes s mierou, nemoze sa ti nic stat. solarko pritom pomaha napriklad aj pri akne. mal som potnicky na chrbate. po dvoch navstevach solarka sa mi krasne zahojili. a este som mal v zimnych mesiacoch vpohode farbu. na tych zltych metrosexualoch, ktori travia v solarku vacinu tyzdna sa rehocem aby sa mohli v piatok predvavdzat v dopleri sa rehocem. proste s mierou.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Dizzy napísal:a co v zime? ja v lete do solarka nechodim, ale mimo leta tam semtam skocim. pokym to praktizujes s mierou, nemoze sa ti nic stat. solarko pritom pomaha napriklad aj pri akne. mal som potnicky na chrbate. po dvoch navstevach solarka sa mi krasne zahojili. a este som mal v zimnych mesiacoch vpohode farbu. na tych zltych metrosexualoch, ktori travia v solarku vacinu tyzdna sa rehocem aby sa mohli v piatok predvavdzat v dopleri sa rehocem. proste s mierou.
Tak tak. Keby som premohol lenivost, tak tam asi tiez niekedy zbehnem.

Inac mam pocit, ze ludia, pre ktorych zivotny vzor je spoteny smradlavy spinavy skaredy robotnik so spinou za nechtami a omietkou vo vlasoch, svoj nazor moc nezmenia.

Hlavne teda viac pochopim ludi, co maju vyhrady proti solarku, ako ludi, co maju !PREBOHA! vyhrady proti kozmetike. Rozmyslam ci to mam chapat tak, ze sa ten clovek sprchuje bez mydla/gelu, hlavu si neumyva samponom (pomlcim ci vobec spravnym), niaky ten krem uz je asi totalne gay, neholi sa (nikde), nema deodorant ani parfem, ...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Co takto ked tam niekto chodi zo zdravotnych dovodv ? je preto homosexual ?
Je to kazdeho osobna vec podla mna nie je normalne vysedavat kazdy den v krcme a nadavat na politiku a pracu.
Je to celkom dobry druh relaxu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

RomanB: Zo zdravotných dôvodov? Môžeš mi uviesť aspoň jeden, na ktorý solárium pomáha? :wink:
Dizzy
Star
Star

bolek napísal:RomanB: Zo zdravotných dôvodov? Môžeš mi uviesť aspoň jeden, na ktorý solárium pomáha? :wink:
je tam toho viac http://mojdom.zoznam.sk/cl/10073/142351 ... e-solarium
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Niečo na tom môže byť, ale osobne by som sa kvôli rakovine kože soláriam vyhýbala. UV žiarenie dopadá na zem. povrch aj keď je pod mrakom, inak by sme stále o tom nepočúvali, aké je dôležité sa chrániť, keď slnko nesvieti atď. Radšej som za prírodné prirodzené opálenie, ale je to každého osobná vec. :)
Dizzy
Star
Star

bolek napísal:Niečo na tom môže byť, ale osobne by som sa kvôli rakovine kože soláriam vyhýbala. UV žiarenie dopadá na zem. povrch aj keď je pod mrakom, inak by sme stále o tom nepočúvali, aké je dôležité sa chrániť, keď slnko nesvieti atď. Radšej som za prírodné prirodzené opálenie, ale je to každého osobná vec. :)
jasnacka, je to kazdeho osobna vec. odpovedal som len na tvoju otazku pre romana. a k tej rakovine. tu mozes dostat aj na slnku. je to individualne. pri dodrziavani zasad opalovania v solariu ale nevidim problem.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

"machlenie" u chlapov je nechutne...ale ked niektori chcu, prosim

ale ked je niekto kto ma silne akne, erysipelas(ruza) alebo podobne nie prilis esteticke ochorenia, tak nevidim dovod preco by si ich nemohol zakryt

a co sa solarka tyka...preco nie...osobne som bol len par krat...najcastejsie pred letom, ked som nechcel vyzerat prvy krat v plavkach moc bledo ;)
pokial je to s mierou a niekto nechodi v strede zimy supertmavohnedy, tak nech navstevuje solarko..
navyse ako tu uz niekto spominal...je to fajn na niektore kozne ochorenia ;)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mne moja farba pleti vyhovuje ked sa opalim opalim sa .....ale za mesiac je to prec :twisted: chodia podla mna aj muzi napr ak chce nejaky manazer dobre vyzera a preco by mali ludia ktory chodia do solarka homosi ? ? ? nepamatam si ale zda sa mi ze gay bol kazdy kto sa lepsie obliekal a staral sa o seba.....ved aj vy chcete byt dobre obleceny a ste hned gay-i (ako sa to sakra sklonuje)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

joejoe napísal:mne moja farba pleti vyhovuje ked sa opalim opalim sa .....ale za mesiac je to prec :twisted: chodia podla mna aj muzi napr ak chce nejaky manazer dobre vyzera a preco by mali ludia ktory chodia do solarka homosi ? ? ? nepamatam si ale zda sa mi ze gay bol kazdy kto sa lepsie obliekal a staral sa o seba.....ved aj vy chcete byt dobre obleceny a ste hned gay-i (ako sa to sakra sklonuje)
gayovia? :)

no a solarko som este nevyskusal.. ktovie, mozno na to raz pride :D.. aj ked sice sa da opalit na sloniecku pekne na plazi (plazovom kupalisku) niekde so znamymi, lepsie ako sam lezat a mat zakryte oci :agent:
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Poznam takeho co chodi. A nieje teply ani nic podobne. Len sa nechce pretrcat holi napr. na kupaliskach (tam ani nechodi).
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

kamarat chodi koli sutazi.. cim tmavsi, tym su svaly viac videt..zevraj no :D prikazal mu to trener..nemoze byt na sutazi najbledsi :D ja by som tiez chodil, len neviem nikdy som tam este nebol..moj pigment teda nie je na najvyssej urovni a mam dost znamienok .. ci potrebujem riskovat rakovinu? co ja viem ani ne..ale trosku tmavsi byt by mi nezaskodilo..

co sa tyka "flame" v teme.. ja si trham obocie, holim sa po pazou, ked mam vysusene pery dam si na ne labelo.. pozriem sa do zrkadla napravim si vlasy ke dmi stoja .. som preto gay? nie su to nejake velke predsudky?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Podľa mňa sa priveľmi rieši, kto je gay, kto metrosexuál atď. Nie je to každého vlastná vec? Nech si každý robí, ako uzná za vhodné. Ja tiež nechodím do solárka, radšej prirodzené slniečko. Vzhľadom ku farbe vlasov a pehám mám celkom dobrý pigment. :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

uplink napísal:muzi co chodia do solarka, na kozmetiku, alebo ine zzenstile zalezitosti su gayi. A ked nahodou nie su, tak su na najlepsej ceste nimi sa stat. Tolko moj nazor.

//edit: fizz, ku tej karme. No comment. Tvoja povest tu na fore Ta naozaj predchadza.
hmm, no do solarka sice nechodim ani na kozmetiku, ale nemam pocit ze ludia co tam chodia su gayi alebo sa nimi chcu stat... mam dost vela kamaratov ktory tam chodili a su normal, navyse mali na jar velku vyhodu - vyzerali opaleny, co budilo o nezheho pohlavia dojem ze boli niekde na dovolenke (teda ze su lovaty :) )
weller
Novice
Novice

Príspevok od používateľa weller »

ak by som chcel ísť do solárka , tak na koľko minút za jednu návštevu by som mal stráviť v tom soláriu približne a koľkokrát do týždňa by som tam mal ísť v rámci zdravia
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Asi to bude zavisiet od typu solarka a urcite od typu tvojej pokozky.Vsak sa skus opytat personalu-oni by ta mali poucit.
Ja chodievam na 6min-2x tyzdenne.Mam k disozicii 2 druhy kremov.1 je na zakladne opalovanie sa a 2 je urceny na pouzivanie tak po 2 mesiacoch po prvom.Odporucam pouzivat okuliare,alebo mat oci po cely cas zavrete.
weller
Novice
Novice

Príspevok od používateľa weller »

tie kremy ti odporucili v solariu ? a tie okuliare ake ? a este jedna otázka : tých 6 minút nie je málo ? opáliš sa za tú dobu ? ak sa chcme riadne opáliť na prvýkrát koľko asi tam mám byť ?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

weller napísal:tie kremy ti odporucili v solariu ? a tie okuliare ake ? a este jedna otázka : tých 6 minút nie je málo ? opáliš sa za tú dobu ? ak sa chcme riadne opáliť na prvýkrát koľko asi tam mám byť ?
Okuliare visia v kazdom solarku na stene a ked to na zaciatku prezenies, tak sa spalis. Koza si musi na to pomaly zvyknut. Ak ides do turba, tak tych 5-6 min. ti bohate staci na zaciatok. Tmavsi nebudes hned, ale po nejakych cca 3 navstevach. Mna to tiez raz chytilo, ze idem na 20 min., lebo chcem hned zhnednut, ale ta teta tam bola neoblomna a nakoniec som sa s tazkym srdcom nechala prehovorit na 10 min. Ale to bolo klasicke, nie turbo. Zavisi to aj od trubic, ci su v poslednej dobe menene, vtedy ziaria silnejsie a po urcitej dobe pouzivania sa to ziarenie zmiernuje. A tiez ak chces ist predsa na dlhsie, tak je lepsie do toho, kde stojis. Lebo ked lezis, tak sa ti rychlejsie spali chrbat a zadok.
Dost pomaha aj betakaroten, ked ho beries par tyzdnov pred solarkom, to urychluje opalenie a aj dlhsie vydrzi. :)
Napísať odpoveď