poslednou dobou som si vsimol, ze mi nechodia vobec maily ked niekto prispeje do temy, kde som uz pisal
schranka funguje v pohode (ine maily chodia), zaskrtnute to v nastaveniach mam...
kde je chyba?
kedze som nevedel kam svoj prispevok zaradit spytam sa tu
teda by som chcel vediet ako casto sa vymazuju stare temy/prispevky
od svojho zaciatku na fore tu mam niektore no vela z nich taktiez zmizlo aj ked tu isty cas boli, nebol to warez ani schvalne zmazane
Ing. FijoK napísal:dnes rano mi prisli dva maily o novej SS. prihlasim sa na forum a ziadne nove SS nemam. ako to?
hojko napísal:Aiden: Problem stale pretrvava, avsak nezalezi to na mne. Surim to, ale neda sa. Momentalne tam visi 2650 mailov, ktore cakaju na odoslanie.
zrejme je to už ok, a teraz prichádzajú maily ktoré sú už (pre niekoho) neaktuálne
Ked si chcem mrknut moje citovane prispevky napise mi "Prepáčte, nemôžete použiť vyhľadávanie tak skoro po sebe. Počkajte pár sekúnd a skúste to znovu." ale nic som nevyhladaval a mozem cakat do zajtra. Chyba je u mna ci u vas?
mi-chau: Zrejme si 2x klikol alebo co. Vsetko ide ako ma, teraz som to skusal. Alebo skus vypnut a zapnut prehliadac, vtedy nastane zmena pri session a tak by to malo ist potom urcite.