chystáme sa na párty organizovanú Nórmi (po dlhom čase nejaká zábava ) spolužiak nám priniesol Wafle na chvíľku pokoj od všetkých testov zajtra domov po dlhom čase sa necítim ako klbko nervov 1600.príspevok
vsetko naj Duri
+haluz prednaska teraz
+vyspal som sa, fasa pocasie, uz len cakat co sa pokazi
+4. narodeniny, sranda
+14.5. bude rektorske, 15. a 16. si pravim volno- zasa budem v skole len 2 dni (zahram sa na informatika peace)
alofok: o com to bolo? ja som 3. seriu videl uz davnejsie, nespominam si:)
naaadherne pocasie este 4 hod v skole :'( posledna hodina je TV, takze hrame futbal, paraaada zajtra je uz piatok pisomecka z litiky, nic neviem, zatial
polhodinu som au-pairoval malu dnes s kamoskou von narodeniny fora uz zajtra nova cast LOST a v nedelu House MD ades: pozor spoiler!!! ku vcerajsiemu: za House-om prisli Kubanci, zenskej sa zastavi srdce, potom znovu naskoci. House vyhodi "Čejsa" a Cameronka odide sama
- velmi blizkemu prislusnikovi rodiny diagnostikovali rakovinu, velmi som si poopravil nazor na odbornost niektorych slovenskych "radobi"doktorov, hlavne v nemocnici v ZH
konecne som na PC po dlhej dobe. PC bol dead ale uz bezi o5 lubim ju stale viac a viac skola..nejak sa nedari zabudol som pisat na PC zajtra jazda na autoskole
+ konecne mozem ist von
+ mozem byt na pc
+ dobra pisomka z chemie, matika by mala dopadnut na 2, vcerajsia 2ka tomu len dopomohla, snad sa dopracujem na trojku
+ som zo sebou konecne raz aspon mierne spokojny
+ piatok