Windows Xp Professional Dark Edition v6
Windows Xp Professional Dark Edition v6
Poznate tento upraveny Windows?
Ak hej tak co myslite je lepsi ako normalne Xp Pro ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows Xp Professional Dark Edition v6
myslim ze tato tema nema absolutne ziaden zmysel je to normalna verzia do ktorej niekto nieco pridal upravil vzhlad a nazyva to tak ako to nazyvaFero270 napísal:Poznate tento upraveny Windows?
-
Šu-Do
Redeemer
je to warez tak ako aj windows XP nelegalne...gwixt napísal:to sa da kde kupit?
volakde stiahnes.. inak je aj DVD verzia kde su pri instalacii programy ktore si mozes hned nainstalovat.. spolu s winom.. akurat ze to je pre private ludi a a nete len tak pohodene to nenajdes...
obycajna CD verzia je ochudobnena len o tie progy.. inak vsetko to iste..
-
Šu-Do
Redeemer
ano je.. (asi je kktina tvrdit ze je stabilnejsi ako bezne XP, ale popravde uz na nom idem tristvrte roka bez straty rychlosti...)Jimmy napísal:A je ten Win spolahlivy??Pretoze ja prave nieco hladam namiesto XP-cka, ale mne ide skor o to aby mi veci isli rychlejsie.
akurat sa mi stala taka vec ze ked som isiel do ovl. panelov mi skocila chyba a doktor watson.. vyriesil som to tak ze som exe z windowsu dr. watsona na tvrdo odstranil prec a uz nemam vobec problem... vsetko naozaj funguje spolahlivo...
ale neodporucam BLACK EDITION.. to je nenormalna kktina.. je tam mrte chyb.. jazyky mi blbly.. niektore progy neisli instalnut.. vzhlad po nainstalovani na kkt... aby ste si to nepomylili
-
Jimmy
Light Star
Lebo pred casom som mal nejake XP akoze vylepsene na uroven Visty.....prvy dojem bol dobry, akoze vzhlad nejake lepsie programy a aj rychlejsie to islo, no po case to neslo vobec. Jednoducho som dal otvorit Tento Pocitac a ono to skoro skolabovalo.Šu-Do napísal:ano je.. (asi je kktina tvrdit ze je stabilnejsi ako bezne XP, ale popravde uz na nom idem tristvrte roka bez straty rychlosti...)
akurat sa mi stala taka vec ze ked som isiel do ovl. panelov mi skocila chyba a doktor watson.. vyriesil som to tak ze som exe z windowsu dr. watsona na tvrdo odstranil prec a uz nemam vobec problem... vsetko naozaj funguje spolahlivo...
ale neodporucam BLACK EDITION.. to je nenormalna kktina.. je tam mrte chyb.. jazyky mi blbly.. niektore progy neisli instalnut.. vzhlad po nainstalovani na kkt... aby ste si to nepomylili
//Bol to Essential Edition-->Nikdy si ho nedavaje!!!!!
-
webmasterr
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
black je uplne na kkt.. ako fakt, to si uz radsej nahodim Windows XP Home ako Black Edition... black edition sa snazi hrat na Dark.. ale akosi im to nevyslo..Filipito napísal:ten black edition je slabsi ako ten o ktorom tu pisete?
a inak ani pri jednom.. Black, Dark.. nie je treba zadavat key.. len proste nainstalujete.. (popripade sa to opyta ze ci aj nejake programy) a je to.. no a nastavenie siete.. accountu atd.. tie bezne veci.. da sa povedat ze je to upravena instalacka windowsu cez nLite