neni to strelene.. ja som uz musel niekolkokrat kopirovat z inych hier subory aby mi ta hra isla normalnelekoklatik napísal:pockaj pockaj... To nebude nejaka blbost? Tak je to min hovorim min 10 uzivatelov co tuto hru maju tak nech mu ten subor radsej uploadnu.... Ja sice neviem co to je ale pchat nieco z uplne oinej hry do uplne inej hry mi pride strelene...
Assasin`s Creed
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nieje to strelenelekoklatik napísal:pockaj pockaj... To nebude nejaka blbost? Tak je to min hovorim min 10 uzivatelov co tuto hru maju tak nech mu ten subor radsej uploadnu.... Ja sice neviem co to je ale pchat nieco z uplne oinej hry do uplne inej hry mi pride strelene...
cau nejsem sem si jisty v jedny veci u Assassin's Creed ted jsem zabil mistra Assassianu a od nej ziskal jakou zlatou kouly je to jaka mapa a pak sem se zas vratil do reality vstal sem s toho stroje a ty 2 vedci zenska a ten dedek odesli a ja ted nwm co mam delat a jestli to nahodou neni konec ale to by tam byly asi titulky ne??? thx for help
na tuto hru som sa neuveritelne dlho tesil uz odvtedy, ako povedali, ze sa bude na PC
Hru som si zahral asi dva dni... a mozem o nej povedat len toto :
sterotyp... prestalo ma to bavit po tretej misii... kazda jedna misia bola uplne o tom istom... pekne bolo len to, ze sa dalo vsade vyliezt... graficky to nebolo nijak uzasne a predsa to malo strasne velke naroky..hral som daktore starsie hry a mali krajsiu grafiku a slapali ovela plynulejsie...
ak to porovnam so splinter cell, tak kazdy jeden splinter bol lepsi ako assasins creed
u mna 5/10
Hru som si zahral asi dva dni... a mozem o nej povedat len toto :
sterotyp... prestalo ma to bavit po tretej misii... kazda jedna misia bola uplne o tom istom... pekne bolo len to, ze sa dalo vsade vyliezt... graficky to nebolo nijak uzasne a predsa to malo strasne velke naroky..hral som daktore starsie hry a mali krajsiu grafiku a slapali ovela plynulejsie...
ak to porovnam so splinter cell, tak kazdy jeden splinter bol lepsi ako assasins creed
u mna 5/10
-
aviceN
Guru
uz to bolo rozoberane takze skus štart-ovladaci panel-zvuk a zvukove zariadenia-dolne spresnit-vykon-Hw urychlovanie si daj na 2hu palicku zlava a zvuky by mali istMike55 napísal:Ahoj. Mám takový problém. Stáhl jsem si hru od skupiny reloaded vše v pořádku, jeruzalém fičí atd..ale mám problém se zvukem. Normálně ve městě je zvuk úplně normální, slyším úplně vše i rozhovory atd..ale když mi třeba zadávají úkol, nebo když je jakýkoliv důležitější rozhovor, tak prostě slyším jen zvuky jak chodím nebo ostatních lidí, ale ten co na mě mluví neslyším. Těžko se to vysvětluje, to by jste to museli vidět. Nemá někdo taky stejný problém? Děkuji
Zdravim mam mensi problem s AC ...(VOpred sa ospravedlnujem keby sa to tu uz vyskytlo)...po chvile hrania( pol hod- hod) mi bud : sekne hra, alebo sa poondi cela grafika (rozne graficke anomalie) sekne hra + sa restartuje komp...uz mi z toho sibe, ovladace mam najnovsie a slape mi vsetko na full detajloch, neviete co stym? ps pustam to na viste
len nakopirujes do: program files/ubisoft/assassins creedMike55 napísal:Tak mi ho upni.
- Prílohy
-
- eax.rar
- (49.37 KiB) 91 stiahnutí
Mam to z marca, tahal som to totiz z gamestorrents no neni napisana verzia...Assassins Creed [English][PCDVD][WwW.GamesTorrents.CoM] takto sa vola zlozka...Btw mam z toho nervi lebo nevim ci to je kompom alebo ci to je hrou btw2 podobne nieco sa mi deje v test drive unlimited ale to fakt len ze niekedy....Šu-Do napísal:Gusttafa
mas repack verziu alebo tu prvu z marca ?
-
Šu-Do
Redeemer
je to hrou.. potrebujes repack.. ktory uz neblbne.. i ked niekomu aj tak pada.. ale pochybujem ze tebe bude.. kamos ho mal tiez a padal (staru verziu) a stiahol repack a ide ako hodinky a uz to aj presielGusttafa napísal:Mam to z marca, tahal som to totiz z gamestorrents no neni napisana verzia...Assassins Creed [English][PCDVD][WwW.GamesTorrents.CoM] takto sa vola zlozka...Btw mam z toho nervi lebo nevim ci to je kompom alebo ci to je hrou btw2 podobne nieco sa mi deje v test drive unlimited ale to fakt len ze niekedy....