Moje slova...ado napísal:Nemam problem, pokial notravuju mna...
A pokial chcete byt otravovany, staci prist do nasej triedy...
nemyslim ze clovek sa homosexualom narodi ale skor pocas zivota sa nim stane nie??neviem si predstavit keby dvaja chlapi co si to strkaju do kakaca vychovavali dieta...Janta napísal:Kto sa narodi ako homosexuál nim aj zostane, neda sa to "odnaucit". Ale tym ze sa dava taky volny priestor a prava pre homosexualne PARY vedie k tomu ze aj clovek co je hetero tak pod vplyvom mody a zivotneho stylu moze byt zrazu homo...
Dieta by malo si mylsim vyrastat v normalnej rodine teda otec a mama. Este svet je v stale v stadiu ze zostava mama a otec je standard, vsetko ostatne je neprirodzene. Buducnost ukaze, ale osobne by som nechcela vyrast a mat rovnakych rodicov. To vsak nezmanena ze tychto ludi nemam rada, kazdy ma pravo na svoje stastie.
rozdelovat sexualne uchylky na to ktora je zakonna a ktora je nezakonna je nezmysel nakolko su to vsetko len uchylky. Pre pedofila smola ze nemoze to malolete dieta beztrestne obrabat... Inak by to bolo v poriadku ak by boli zakony ine podla teba? myslis si ze ked teraz zrazu zmenime zakon na taky ze pedofil bude moct s dovolenim dieta obrabat bude to zrazu v poriadku? myslis si ze neexistuju krajiny kde je taketo spravanie zakonne? rozne krajiny kde sa zenia stari chlapi s pod 16 rokov starymi dievcatami? este stale si dovolis tvrdit ze ak je nieco zakonne tak je to v poriadku?ZitePunkom napísal:Myslím, že nemáš pravdu.. Pretože pedofil chce obrábať neplnoleté dieťa, ktoré chráni zákon.. Homosexuál chce obrábať homosexuála, ktorý je plnoletý a teda nie je pod zákonom a robí to dobrovoľne.. to je na tom ten rozdiel..mám kamaráta, ktorý je gay a je to veľmi dobrý človek.. to máš vlastne jedno, písal som to tu veľakrát.. to je jedno, čo si.. každý človek je iný či je hetero, alebo homo...
![]()
Čudne si to zakončil a začalo to tak dobre. Nemáš pocit že homosexuáli majú pohlavný styk aj pred dovŕšením plnoletosti?ZitePunkom napísal:Myslím, že nemáš pravdu.. Pretože pedofil chce obrábať neplnoleté dieťa, ktoré chráni zákon.. Homosexuál chce obrábať homosexuála, ktorý je plnoletý a teda nie je pod zákonom a robí to dobrovoľne.. to je na tom ten rozdiel..