hah no ze som sa akoze fakt zasmail ked som si precital tvoj prispevok
no a teraz aj tak ked si niekto kupi new pc alebo notebook tak tam uz je origos system.. tak no problem..
no a mat origos system nie je az take dôlezite.. da sa to teda obist.. no a potom stoji otazka ze ked uz origos win tak aj ostatne programy?... to by uz niektori asi skrachovali
ja mam tiez cracnutu vistu ultimate (asi 2 tyzdne) a tvari sa ako original, mozem kludne nechat zapnute update ale mam ho vypnute len ma uz stval ked kadzu chvilu chcel nejaky update tahat a toho bububu od MS sa nebojim ako je to spominane za par dni to aj tak uz bude passe
a preco nemam origi? nemam na to aj ked na OEM by som mozno mal ale to je len ked si kupuje clovek nove PC (ak sa mylim tak ma opravte) lebo pri stavbe PC mam tazkosti sa v tesnat do rozpoctu len s HW nie to este tam pchat SW ale ci mi verite alebo nie tak rad by som mal original
tomek00 napísal:hah no ze som sa akoze fakt zasmail ked som si precital tvoj prispevok
no a teraz aj tak ked si niekto kupi new pc alebo notebook tak tam uz je origos system.. tak no problem..
no a mat origos system nie je az take dôlezite.. da sa to teda obist.. no a potom stoji otazka ze ked uz origos win tak aj ostatne programy?... to by uz niektori asi skrachovali
tomek00 napísal:hah no ze som sa akoze fakt zasmail ked som si precital tvoj prispevok
Microsoft doteraz neskrachoval, a ani ine firmy, tak preco sa o nich trapit????
To niesu nase sracky, aj ked oni sa s tym windowsom trapili neviemkolko a my im ho pekne kradneme....hehehe
Ale na Markíze dobre zahnojili
Oni tvrdili, že to nedoserie Windows, ale "zablokuje počítač"
Asi si fakt myslia že Slovensko je banda obmedzených idiotov...
proste to iba zablokuje funkcie operacneho systemu (no big deal)
reinstall.. vypnut aktualizacie a idem dalej... popripade odserem tu aktualizaciu i ked to asi nepojde.. ale ako pisal gangy.. mat zapnute aktualizacie na illegalnom windowse je fakt trosku mimo..