Cokolady, bonboniery, torty, alkohol, vecne dary a ine darceky, ktore chcete darovat k narodeninam, tak budete moct odovzdat neskor. Este musim porozmyslal kde bude zberna pre darceky
hojko napísal:Cokolady, bonboniery, torty, alkohol, vecne dary a ine darceky, ktore chcete darovat k narodeninam, tak budete moct odovzdat neskor. Este musim porozmyslal kde bude zberna pre darceky
Az tak si zase nefandi, btw narodeniny ma forum nie ty preto nech chodia bomboniery a cokolady vykladat na ten server kde to bezi .
vsetko najlepsie hojko (forum )...vela zdravia (nech ta neebne z lam co sa tu obcas vyskytnu), stastia (nech sa tie lamy a sproste temy nemnozia), lasky (userov aj vedenia ) a bozieho pozenhania (nech sa postara aby ta nehackli alebo ti inak neublizili )
4 roky? fuuu dost dlha doba - vacsina for nema sancu... som rad,ze tu je taka komunita ludi co to forum drzi stale nad vodou, aj ked obcas prichadzaju temne chvilky - ale bez toho by to neslo... kazdopadne gratulujem hojkovi ze dokazal spravit taketo forum a ze ho dokaze zivit uz 4. rok... noze kup serveru vodne chladenie nech sa forum zrelaxuje ...
Maki napísal:4 roky? fuuu dost dlha doba - vacsina for nema sancu... som rad,ze tu je taka komunita ludi co to forum drzi stale nad vodou, aj ked obcas prichadzaju temne chvilky - ale bez toho by to neslo... kazdopadne gratulujem hojkovi ze dokazal spravit taketo forum a ze ho dokaze zivit uz 4. rok... noze kup serveru vodne chladenie nech sa forum zrelaxuje ...
som rad ze som medzi takymi zavislakmi mohol travit tie dlhe nekonciace vecery a zato som hojkovi vdacny a prajem vsetko najlepsie, nech mu to vsetko vydrzi aj do buducna
VSETKO NAJLEPSIE
no podme podme, spamujte, posthunt je dovoleny v tejto teme, hojko ma dobru naladu, prizmuri ocko
Sheep napísal://btw Hojko cokeby si aj ty dal nejaky darcek nam userom?
jj.. keď prídu malé deti do škôlky a majú narodeniny, furt donesú ostatným deťom nejaké lízatka a čokoládky a tak.. a jeho rodičia všetko platia.. Čiže čakáme..
konyk87 napísal:povodne som chcel napisat trojstranovu esej, ale nechce sa mi takze strucne...
pri vsetkych tychto oslavach by sa nemalo zabudnut, ze alkohol podavany v malych davkach neskodi v akomkolvek mnozstve
inak..moze sa uz na 4. narodeniny pit?
vsetko naj
Ved oslavenec nemusi pit, staci ze piju vsetci naokolo
PS: Vsetko naj, pozeram, ze 4 roky su vlastne dost dlha doba, lebo ja som tu regnuty vyse troch rokov a moment ked som sa registroval mi pripada velmi vzdialeny