u nas na nemicine bol otreba robit tajnicku a ze Cim sa plati v Amerike (to bolo po nemecky ael v tom pointa neni)..a seci ze dolar, dolar... a oni ze nie, eurom
Bol som u kamosa a on telefonoval kamaratovi.
A ten kamos u ktoreho som bol bol na hokeji a krical a bol aj na kamere etc.
A ten ktoremu volal "Nejsom hluchy, videl som vas!"
Na brigade v lete okolo jedneho rozostavaneho domu, bezali okolo nas take dievcata, zda sa mi, ze to mali volejbalistky trening, a jeden stary robotnik od nas krici: "neebeeez, natrhnes si piiii*u!"
par ludi u nas vo firme to nema v hlave v poriadku
dnes hned z rana zacala perlit kolegyna: Katka mi vcera rano dneska vecer pisala esemesku...
dnesna mailova komunikacia, ktora putuje firmou:
Jaro: Marek dnes nepríde je chorí
Barbora: Chory – s tvrdym y !
Lubos: Jaro gramatyka ty nyc nehovory
Jano: Gramatyka? Co je gramatyka? Mame to b Y6? Posly kod a dostupnost, ponukneme aj ynde
Rony: Nechte ho, jste blby, Chorí (čte se Čorí - je španělsky Salám, uzenina) on to myslel ze Marek nepríde lebo to ma na saláme
dnes na stavebnych konstrukciach sme brali cosi o zohladnovani prostredia, v ktorom bude navrhovana konstrukcia. a profka: je rozdiel, ked je konstrukcia agrasivnom prostredi a v beznom prostredi. ako napr. tu v triede. no. mozno ani nie
spomenul som si ked som spoluziakov viezol na dozvuky a ostal na jednu vodnu fajku a siel domov... cestou sme tankovali... potom som na chate blocek hodil na stol a spoluziak co dosiel pozera na blocek a
spoluziak: to co je za alkohol ze natural? a 95????
ja: to je benzin ty kkt
v nocnom autobuse spal dajaky chlapec a zo spani dvakrat za sebou vypustil : mama ... mama ... nebij uz ma" ... potom este drmolil nieco nezrozumitelne ale toto bolo ozaj dobre
Včera na autoškole sme robili skúšobný test. Jeden chalan mal otázku o tom, po ktorej strane má ísť pohonič záprahového vozidla...
Inštruktor: Ty si dal odpoveď, že pohonič musí ísť vo vzdialenosti 1 meter po ľavej strane vozidla?! Si predstav, že by šiel po nejakej väčšej ceste alebo že by s tým nebodaj vyšiel na diaľnicu!
Žiak: Noo tak na diaľnici musí ísť po ľavej strane asi viac ako 1 meter od vozidla
Vesper napísal:Včera na autoškole sme robili skúšobný test. Jeden chalan mal otázku o tom, po ktorej strane má ísť pohonič záprahového vozidla...
Inštruktor: Ty si dal odpoveď, že pohonič musí ísť vo vzdialenosti 1 meter po ľavej strane vozidla?! Si predstav, že by šiel po nejakej väčšej ceste alebo že by s tým nebodaj vyšiel na diaľnicu!
Žiak: Noo tak na diaľnici musí ísť po ľavej strane asi viac ako 1 meter od vozidla
Sranda, to iste som dnes vybral ja
som dnes siel v buse a vsimol si ze nefunguju semafory co nesli aj 2 dni predtym... a ze "Uz stale ci este zase?"
Tibi hovorieva: nemas si ho tam hlboko za co (namiesto nemas za co.. pre nechapavych)
a este: dakujem Ti ho tam hlboko velmi pekne
a este: priblizne zhruba cca okolo (keby ste sa spytali kolko je, tak vam toto zarecituje a az potom povie cas)
(este na strednej) Idu si po chodbe 4 moje spoluziacky a spoluziak "Cafte baby .... a Kata"
Alebo moj spoluziak raz ked bol trocho opity a chcel sa prepchat cez dvere a stala tam nejaka zenska, iba sa tak zastavil, pozrel na nu a potom tak "natiahnute" - "Úhni pííí*o" newiem odkial to mal, kde to videl ale poviem Vám ...bolo to na mieste