Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Takto, moj main je priest ktory ma uprimne nebavi
takze asi tak, velmi rad rerollnem na nieco ine
asi pojdem rogunu, teda ak by bol volny spot, myslim to vazne a budem len rad ak sa nieco podobne zrobi, nieco typu premade guilda, co je super, len by trebalo skusit zriadit nejake forum a pod 
Btw napad: neskusili by sme spravit RP gildu?:P
hej ale bohuzial nevyhovujes tym raiding times. Spoty su samozrejme pre kazdy class kedze este ani nie je guilda. Ved zatial hram len ja zacal som dnes som lvl 7 takze niet sa kam ponahlatStorm Keeper napísal:Takto, moj main je priest ktory ma uprimne nebavitakze asi tak, velmi rad rerollnem na nieco ine
asi pojdem rogunu, teda ak by bol volny spot, myslim to vazne a budem len rad ak sa nieco podobne zrobi, nieco typu premade guilda, co je super, len by trebalo skusit zriadit nejake forum a pod
Edit: inak ingame meno mam Brahmin ak by niekto mal nejake otazky predsa len tam sa diskutuje lahsie
-
webmasterr
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
pls rad by som vedel co by ste povedali na tento build a poradili mi co v nom mam zle a pod. (samozrejme odovodnit) berte na ohlad ze hram na freecku tak niektore talenty nejdu
napr. two-handed weapon specialization
http://www.wowhead.com/?talent=LhGxdhbqMcdbZVVzVMxo
http://www.wowhead.com/?talent=LhGxdhbqMcdbZVVzVMxo
-
bombastik24
Light Expert
sprava
mohol bi mi niekto pomoc mam problem s patchami na worl of warcraft . Naistaloval som zakladnu verziu a ked som sa tam pokusil dat patch tak mi to neslo a musel som ho ece raz preinstalovat nema nekdo navod ako to spravit dakujem. k+ 
Re: sprava
nainstaluj WoWko potom nainstaluj TBC a potom instaluj vsetky patche po poradi ako boli vydane, resp inak ti to ani pojdebombastik24 napísal:mohol bi mi niekto pomoc mam problem s patchami na worl of warcraft . Naistaloval som zakladnu verziu a ked som sa tam pokusil dat patch tak mi to neslo a musel som ho ece raz preinstalovat nema nekdo navod ako to spravit dakujem. k+