Motocykel SUpersport kupa

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Motocykel SUpersport kupa

Príspevok od používateľa AXO »

hmm nejako sa mi nezda ze by v sekcii poradna pri kupe nebola tema na pomoc pri kupe motorky(aj ked je sice prevda, ze tato sekcia je zaradena pod POCITACE) ale sekciu AUTO-MOTO som nenasiel...

a teraz k veci, kamarat co nema internet ma poziadal ze ci by som mu nenasiel nejaku motorku supersport, nahac...proste rychlu motorku na cesty...ale ja nemam ziadne skusenosti s motorkami, a uprimne povedane ani sa nejako nevyznam, preto sa obraciam sem na forum so ziadostou o najdenie vhodnej motorky....

mal 4 poziadavky: nech to je supersport(alebo tak nejako by sa to malo volat), nech to ide aspon 275km/h, nech to stoji maximalne 120 000 ± 5 000 Sk a nech to je nejaka znamejsia firma(honda, yamaha, kawasaki, suzuki, aprilia...uz ma nic take nenapada)

ak tu uz je podobna tema, pls nezozerte ma, ale vazne som ju nenasiel(hladal som motorka, motorku, motocykel, ale nic take co by sa blyzilo k veci)

a moje "poznatky" myslim si ze nic co ma menej ako 600ccm asi nebude splnat tu rychlost ci ?

a ozaj :smt039 :smt003 HAPPY BIRTHDAY HOJKO.COM
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no rubrika auto moto ci nieco obdobne tu nie je, cize si to najst ani nemohol

v kazdom pripade kamarat musi ratat, ze za tu cenu zozenie motorku vo veku cca 10 rokov a nemusi to byt vysloveny supersport, skor dakeho cestaka, ci 600 ci 900 ccm
a ta 600 naozaj asi nebude splnat tu rychlost, asi nic v tej cenovej hladine ju nebude dosahovat

taka Honda CBR 900RR Fire Blade by vsak nebola odveci 8)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:no rubrika auto moto ci nieco obdobne tu nie je, cize si to najst ani nemohol

v kazdom pripade kamarat musi ratat, ze za tu cenu zozenie motorku vo veku cca 10 rokov a nemusi to byt vysloveny supersport, skor dakeho cestaka, ci 600 ci 900 ccm
a ta 600 naozaj asi nebude splnat tu rychlost, asi nic v tej cenovej hladine ju nebude dosahovat
hmm asi mas pravdu, lebo som zatial nenasiel nic co by islo nad 240km/h.. no asi mu brnknem a uvidim co mi na to povie

napr Honda CBR 600 F2 alebo Yamaha FZR 600 R na tachometri maju 280 max, takze neviem kolko cca by mohli frcat

TUTO som nasiel nejake tie hondy aj fire blade ale ja neviem ako su na tom s rychlostou...

kibo nj ja som nevedel ze davaju az taku rezervu na tachometre :D to mozno keby si chcel tuningovat
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ta Honda CBR 900RR Fire Blade splna podmienku :wink: maximalka cca 275-280

:lol: aj embecka mala na tachometri 180 :lol:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Zatial to vyzera ze jedna z tychto dvoch: PRVA a DRUHA
Zaxman napísal:by ma zaujimalo kde pojde 280km/h na slovenskych cestach .....ak to kce len pre frajerinu tak nech si kupi budik či jak sa to vola kde je tachometer až do 380
no ale motorka ti da 100 do 5 sek. a pochybujem ze na dialnici to nerozmakas pod 30 sek na 280km/h...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

by ma zaujimalo kde pojde 280km/h na slovenskych cestach .....ak to kce len pre frajerinu tak nech si kupi budik či jak sa to vola kde je tachometer až do 380

vieš ono si to každy mysli ze vpoho na dialnici si to štradne ale vetšine pri 200 redne ja by som mu odporučil si spožičovne požičať motorku a skusit či fakt využije tu motorku ktoru si kupi lebo ak nie tak len ušetri ked si kupi niečo slabšie

nekcem ho podcenovat ale ta rychlosst robi svoje nech si to skusi najprv radšej
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

skus sa kuknut na www.motoride.sk , to je specializovane forum na to.., a tam ti dobre poradia :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm pocitam ze ked nepozna vhodny model ktory by chcel, tak s motorkami zacina ... a neni nic horsie ako sadnut hned na riadne nabrusenu masinu ktora dava 250km/h ... na machrovanie nech si kupi bublifuk .. nikto nema nervy stavat stale krize popri cestach ... preto mu odporuc nieco co ide napr. 200 max. aj ked aj to je dost velka rychlost ...

... inak so skusenosti kamarata motorkara za Fazer 600 (Yamaha) .. skvela turistika/naháč ... alebo supersport Yamaha R6 ... ale pochybujem ze ta pojde okolo 120k ... treba pozret aj autobazare.eu a hladat moto ...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

mna by skorej zaujimalo, ake mas skusenosti s moto. kupovat si hned SS je dost riskantne podla mna. precitaj si par tem na motoride a myslim ze ostanes pri zemi. hovorim to len pre tvoje dobro....
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hezo napísal:mna by skorej zaujimalo, ake mas skusenosti s moto. kupovat si hned SS je dost riskantne podla mna. precitaj si par tem na motoride a myslim ze ostanes pri zemi. hovorim to len pre tvoje dobro....
neide vzdy o skusenosti :wink:
niekedy staci talent alebo vasen. :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Motocykel SUpersport kupa

Príspevok od používateľa PACO8 »

AXO napísal:mal 4 poziadavky: nech to je supersport(alebo tak nejako by sa to malo volat), nech to ide aspon 275km/h, nech to stoji maximalne 120 000 ± 5 000 Sk a nech to je nejaka znamejsia firma(honda, yamaha, kawasaki, suzuki, aprilia...uz ma nic take nenapada)
a moje "poznatky" myslim si ze nic co ma menej ako 600ccm asi nebude splnat tu rychlost ci ?
Toto mi staci na to aby som sa bal vyst na cestu v rovnakom case ako ty :roll:
Mal si uz aspon motorku? Kde chces vyuzivat rychlost 275km/h? Kolko mas rokov?
Tvoje poziadavky vyzeraju na to ze si motorku videl maximalne na obrazku. Neuraz sa ale zaciatocnikovi takato motorka do ruk nepatri.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Motocykel SUpersport kupa

PACO8 napísal:Toto mi staci na to aby som sa bal vyst na cestu v rovnakom case ako ty :roll:
Mal si uz aspon motorku? Kde chces vyuzivat rychlost 275km/h? Kolko mas rokov?
Tvoje poziadavky vyzeraju na to ze si motorku videl maximalne na obrazku. Neuraz sa ale zaciatocnikovi takato motorka do ruk nepatri.
calm down boy, on to nechce pre seba ale zhana to jeho kamarat :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Ten riadok som asi preskocil :oops:
Ale aj tak na zaciatok takato motorka nie je vobec vhodna a podla tych poziadavok jeho kamarata si myslim ze to nebude zrovna skuseny jazdec :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze aby som to upresnil: kamarat mal enduro(alebo cross, ja si nepamatam, lebo som ju videl tak 5 krat) 250ccm mam pocit ze to bola honda CR(alebo XR nie som si isty) 250. jazdil na nej dva roky(samozrejme nie stale, ale tak rok a pol by to mohlo byt) mal rad jazdu po lese, po poliach, no proste po terene, ale aj tak najradsej chodil po cestach, sice nesiel rychlo lebo dezen mu dost zavadzal zadne koleso..... pred mesiacom ju predal, a chce jazdit po cestach len..takze ma poziadal aby som mu nejaku nasiel(s pomocou internetu a aj fora hojko)...on vie dost o motorkach, opravoval si ju sam, najazdil dost km, no proste on je v teme motocykel ako doma...len ja som to napisal tak laicky, bo sa do toho nevyznam.. tie poziadavky mi boli povedane odbornejsie...len som ich nenapisal tak ako mi boli povedane...

dnes isiel obzret a povozit sa na TUTO motorku, a chce na nej prist z levoce osobne az do ZA... on ma 25 rokov a asi 8 sa venuje motorkam (ze mal jawu, simsona a este cosi, ale to osm ho nepoznal)....... on vie co robi(teda aspon myslim)

To hezo: nemohol by si poslat nejake odkazy na tie clanky na motoride ? nemam co robit, tak ze by som sa povzdelaval aj ja ?
Napísať odpoveď