tak prosím skúste poradiť čo by sa mohlo spraviť alebo čo
kamarátkin ex
kamarátkin ex
mám kamarátku (spolužiačku), ako sme dobrý kamaráti ale má jeden problém, s jej bývalim frajerom sa rozišla a on to asi tak nejak ťažko znáša, nabúchaný feťák, po čase sa jej nejak zapáčil spolužiak( aj môj, tak začali spolu chodiť - možno blbosť ako spolužiaci ale čo už, láska je láska
) a on to proste nemohol vystáť (jej ex) tak jej zakazoval za ním chodiť a ju začal aj BIŤ ! (ako facky ale dosť silné.... to sa stalo minulý piatok keď chcela ísť za nami a frajerom do mesta ale v tom ju zastavil na vlakovej stanici ( z turč. teplíc do MT) tak vtedy sa to stalo že od neho dostala.. tak ako mňa aj ostatných to za do*ralo a on, jej frajer, ako on nieje z tých čo by sa išli byť( ako ho nepodceňujem ale on na to nie je), tak nevie čo má robiť, či to dať na políciu alebo čo a aj keby ho sapáci zobrali tak by to mal u zadku( slošne povedané), robil by to znova..
-
Murder_Inc
Star
Takyto podobny pripad som zazil...Kamos si tiez zacal s babou, ktora mala ex frajera takeho, nazveme to "trosku mimo" a on vedel strasne ziarlit a ked sa len objala s niekym tak na nu zacal nadavat a potom mi kamos hovoril, ze aj facky dostavala...Tak sme ho udali, no on dostal este vacsie nervy a napadol aj mojho kamosa. A to uz ani mne nebolo jedno, tak sme sa dohodli, ze mu to trochu vysvetlime...Tak sme usili na neho budu a asi desiati sme si ho tam podali
Ja nie som tiez velmi na bitky, ale tak kamos je kamos a nebudem sa len tak pozerat.
Takze ja by som ti poradil najskor policia a ked ani to nepomoze, tak potom bitka. Ale osobne som neni za taketo riesenie, lebo bitkou sa nic nevyriesi.
Takze ja by som ti poradil najskor policia a ked ani to nepomoze, tak potom bitka. Ale osobne som neni za taketo riesenie, lebo bitkou sa nic nevyriesi.
ako takemu typkovi by som taku jednu *****, ze by sa naspamatal do konca zivota a hned by sa aj naucil, ze dievcata sa bit nemaju. a zistil by aj ci je to prijemny pocit ak ho niekto mlati. Takeho debila ztlct ako zito. Ziadna policia, ta neporiesi nic, treba kamaratov resp. zdatneho kamarata, ktory by ho kus postrasil. Chlapec sa doserie a bude pokoj.
-
Nopredsaja
Amateur
však hej, ale on nieje taký vyrývač ako, nepodceňujem ale mylsím že by dostal, dokáže vyhubovať riadne, taký ditkát, ale na bitku on nieje.... ale sa ešte raz dopočujem, že sa niečo také stalo, tak beriem kamošov a ideme do teplícwolodo napísal:aky ma na to nazor jej terajsi frajer?... on by mal mat najvacsiu chut mu nieco spravit... nie?
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmmm... len aby si sa to ten raz dozvedel 
myslim ze by sa mal ten jej frajer co najskor vybrat za nim len s 2-3 kamosmi a nech si to vyriadi sam, nech ani jeden kamarat nepovie ani slovo ale nech len hovori a da mu diktat a keby sa nieco stalo tak sa kamarati uz nebudu len prizerat... nebude to ani trapne ale ucinok to mat bude... treba mu povedat ze co bolo bolo a co je to je... a najlepsie by bolo keby pri nom stala aj jeho frajerka.... nech si to uvedomi a uz sa jej nedotkne
myslim ze by sa mal ten jej frajer co najskor vybrat za nim len s 2-3 kamosmi a nech si to vyriadi sam, nech ani jeden kamarat nepovie ani slovo ale nech len hovori a da mu diktat a keby sa nieco stalo tak sa kamarati uz nebudu len prizerat... nebude to ani trapne ale ucinok to mat bude... treba mu povedat ze co bolo bolo a co je to je... a najlepsie by bolo keby pri nom stala aj jeho frajerka.... nech si to uvedomi a uz sa jej nedotkne
-
Shark NX
Addict
Ja sa len cudujem preco jej terajsi frajer nezakrocil.
Sak keby mi priatelka povedala ze ju byvaly len potiahol za vlasy tak si z neho spravim retarder pred barakom.
Co sa ma byvaly co do nej starat a uz duplom sa jej nespravne dotykat
Jednoznacne by som ho najprv udal a ak by Zeleni nekonali tak by som mu oplieskal hlavu o chodnik
Sak keby mi priatelka povedala ze ju byvaly len potiahol za vlasy tak si z neho spravim retarder pred barakom.
Co sa ma byvaly co do nej starat a uz duplom sa jej nespravne dotykat
Jednoznacne by som ho najprv udal a ak by Zeleni nekonali tak by som mu oplieskal hlavu o chodnik
-
erytrocyt
VIP
Yella: Jedno reálne a účinné riešenie vidím v tom, že spomínaná slečna to povie doma otcovi. Otec si svoju dcéru nenechá demolovať. Je zbytočné volať políciu, aj keď nie je to na škodu. Možno pomôže, polícia zasa až tak zlá nie je. Policajti môžu mladému pánovi vysvetliť ručne stručne ako sa veci majú. Ale jej otec, ten si to nenechá. Ak to vezmem od seba. Ak by som mal dcéru, a jej expriateľ by ju začal fyzicky napádať, už len mužská a otcovská hrdosť by mi nedovolila nechať to tak.
Ak je jej otec menšieho vzrastu, určite má kolegov, kamarátov, ktorí si s mladým poradia.
No ale je tu možnosť polície. Slečna nech podá na najbližšom policajnom oddelení trestné oznámenie, policajti to možno vyriešia.
Ak nevyriešia a môže byť aj to, že otca nemá, vezmite to do rúk vy... Slzotvorný plyn, a taká nakladačka akú bude spomínať ešte s bakuľou v ruke na dôchodku. No stále pozor. Je rozdiel bitka a bitka.
Ak je jej otec menšieho vzrastu, určite má kolegov, kamarátov, ktorí si s mladým poradia.
No ale je tu možnosť polície. Slečna nech podá na najbližšom policajnom oddelení trestné oznámenie, policajti to možno vyriešia.
Ak nevyriešia a môže byť aj to, že otca nemá, vezmite to do rúk vy... Slzotvorný plyn, a taká nakladačka akú bude spomínať ešte s bakuľou v ruke na dôchodku. No stále pozor. Je rozdiel bitka a bitka.
sak si to precitaj poriadne... vtedy sla za nim tak tam asi nemohol byt. ale suhlasim, co je to za luzra co sa nezastane svojej zenskej? "on nie je z tych co by sa sli bit" ... omg ja tiez nevyhladavam konflikty ale ak by niekto ublizil mojej holke tak si pis ze to idem riesit rucne-strucne aj keby bol chlap raz taky velky ako ja. naco je zene chlap ktory ju nevie obranit...?zelovoc napísal:len mi nejde do hlavy, to tam jej frajer nebol ked ju bil? to si ju nevie ochranit? tiez sa nebijem ale ta frajerku by som si chranil aspon telom. a preco to riesis ty a nie jej frajer? to je co za luzra?