Asi trosku trapne ale prosim vas mohli by ste mi dako ukazat / navod / naucit ako sa bozkavat ? ja som z toho fakt vytrepany fakt pls bo uz chodim s jednou holkou a ked sa dozvie ze sa neviem oblizovat tak sa asi picnem pls dali by ste mi dake rady ???
v prvom rade si premenuj temu
a myslim ze to sa naucis hned pri prvej puse... len improvizuj, nejaky navod ktory by bol uspesny na 100% asi neni. je toa si vec ktoru sa naucis najrychlejsie na svete a bude ta bavit hadam az do konca zivota
kamo, to sa neda naucit... proste ziskas prax casom a skusenosti tiez.... len sa netreba bat proste ked k tomu pride, ver mi, ze hned budes vediet, co treba robit... myslim, ze neexistuje clovek, co sa nevie bozkavat...
Podľa mňa to vôbec nie je trápne, aj keď by si jej rovno povedal, že si sa ešte nebozkával a keď jej to nepovieš, tak to určite ani nezistí. Ono to pôjde nejako samo, neboj.
bolek napísal:Podľa mňa to vôbec nie je trápne, aj keď by si jej rovno povedal, že si sa ešte nebozkával a keď jej to nepovieš, tak to určite ani nezistí. Ono to pôjde nejako samo, neboj.
chalani byvaju vacsinou hrdi....
a inak podla mna nie je dobre navody citat, lepsie je naucit sa svojpomocne
omfg hlavne ju neoslintaj jak neviem co a kludne jej to povedz, bud chlap neboj sa toho , pokial ta niekam posle tak ju posli aj ty...
tie navody na internete sux, radsej odporucam skocit do mesta do pajzlu, tam si dat kondom do ust a olizovat sa s detmi a tam mozes skusat rozne finty aj zelo pripadne vytiahnut