GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pekne demon.. mas peknu stranku.. dobre videa.. a popravde zavidim tym ktori to uz teraz hraju :cry:
momentalne asi jedina hra ktoru by som si za posledny pol rok naozaj z chuti zahral

celkovo ako kukam fyzika aut je uz na vyssej urovni... pekne dobrzdovanie.. piskanie brzd.. -_-
grafika.. tiene nasvetlovanie.. jaj boha.. a destrukcia vozidiel.. ani nehovorim.. a celkom pekne auta su tam
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

neviete ci tam su take tie "skilly" ako v GTA SA ? ze pouzivanim danej veci sa vylepsuje character, a zbrane maju mensi hladacik, auta su ovladatelnejsie, atd..... ?

bo ako som tak kukal videa, tak chodil zo strany na stranu, cele auto akosi moc pruzi, ved pri zaboceni sa hned cele a poriadne nahne do strany... alebo to je konzolovou verziou ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:bo ako som tak kukal videa, tak chodil zo strany na stranu, cele auto akosi moc pruzi, ved pri zaboceni sa hned cele a poriadne nahne do strany... alebo to je konzolovou verziou ?
nie.. to zalezi aj od auta.. nie je to konzolovou verziou.. vsak tam isiel s tym jeepom.. tak je jasne ze pruzi.. a pruzi pekne jemne a nie ako v predoslych GTA.. ach dpc keby som si to tak mohol zahrat uz pekne doma :P
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Dem0n napísal:Tu mate rovno 6 gameplay trailerov (shacky-cam):

http://www.recenzeher.eu/novinka/zabery ... ia-gta-iv/
hmm a 3 videa su uz vymazane :? //pozeram ze uz ste pridali druhe //a pozeram ze aj z tym je uz kopa fuc :))

tie auta mi pripadaju trochu prehnane kolisave...s hummerom sa hned hodit na strechu? a to ani nesiel rychlo....alebo ako kyvalo s tym kabrioletom :?

ale inak to vyzera super :P
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

tak dúfam že utorok sa mi podarí zohnať ps3 verziu :P
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

hezo napísal:tak dúfam že utorok sa mi podarí zohnať ps3 verziu :P
ja tiez...dufam ze gameexpres bude mat,pojdem tam osobne
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:nie.. to zalezi aj od auta.. nie je to konzolovou verziou.. vsak tam isiel s tym jeepom.. tak je jasne ze pruzi.. a pruzi pekne jemne a nie ako v predoslych GTA.. ach dpc keby som si to tak mohol zahrat uz pekne doma :P
ved mrkni http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27191&r=top druhe video, ide tam na jeepe, ok to berem ze sa ledva udrzi na kolesach, ale pred koncom uz sedi v kabriolete, a kolisanie sa vobec nezmenilo
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no neviem, na tie videa na mna az tak nazaposobili... vyzera to na klasiku s inovenou grafikou, no ale nejdem vraviet, mozno sa prekvapim...
Dufal som ze tie auta uz konecne urobia poriadne ale mne sa moc nezdaju...auta v gta mi vzdy prisli dost divne, no co uz :(

Kazdopadne by som si to zahral velmi rad,najma pokial bude pribeh a misie minimalne take dobre ako v SA ... :)
Skoda ze na to nemam komp :(
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Theking, nikto na to nemá komp.
Dúfam že chápeš :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

alfonz napísal:Theking, nikto na to nemá komp.
Dúfam že chápeš :)
a preco by nemal? ta verzia co bude koncom roka sa na PC nebude dat spustit?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no chalani da sa kupit na PGS alebo neakom inom shope? asi ju kupim :) 8)

ak by niekto nepochopil tak XboX -ovu verziu
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tak som to uz dnes zahral 2 hodinky - pytajte sa co vas zaujima...
mna to dost sklamalo... ale kazdemu sa paci nieco ine. Ja ako velky gta fan som cakal viac... co sa da uz robit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

rochedo
napis z coho si sklamany... mne sa to z videii moc moc pozdava.. a ako bolo pisane.. je tam stale taka vec ze si upgradujes skilly ?
a co jazda s autami.. aka je ?
zevraj zbrani je mnoho... a grafika ? co na nu povies ? misie su ake ? alebo tie si ani nehral ?
lol :P
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

takze :) :
vsetko je iba moj nazor - kazdemu sa paci ine cize kazdy to musi skusit sam.
grafika: nieje najlepsia ale ani najhorsia, taky priemer, animacie pekne, paci sa mi euphoria... ked sa Niko postavi na schody tak mu nezapadaju nohy, cize sa prisposobuje prostrediu... vadi mi fps - ktore niekedy klesa a ked sa pozerate do dialky - je tam bloom cize rozmazane, stromy vyzeraju smiesne :D ale celkovo grafika je pekna...
auta: na ovladanie si velmi treba zvyknut - hlavne na tu fyziku... brzdenie je fakt cudne ako to bolo vidiet z videi... pri pouziti rucnej brzdy pri vysokej rychlosti sa cele auto prevrati :lol:
zatial som hral iba misie a len tak pobehoval... pribeh je zatial dobry.
zo zbrani mam zatial nozik a deviatku - ovladanie je super - pri miereni je auto lock a kamera sa priblizi to mi hned preslo do krvi.
hlavne som sklamany z fyziky aut a z ovladania postavy - pri pohybe do stran sa postava cudne naklana a vyzera to dost blbo. ovladanie mohli este doladit :)
este sa kludne pytaj - k viem, odpoviem :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

rochedo napísal:este sa kludne pytaj - k viem, odpoviem :)
uz som sa pytal aj ja, aj šu-do ze ci tam je upgradeovanie skillov :) a tym padom by sa mohla trochu poriesit aj ovladatelnost aut...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

zatial co som hral 2 hodiny ziadne skilly tam niesu - akurat tam zostalo to, ze si mozes doplnat zdravie napr. kupis hot dog za 1 dollar alebo hamburger
tiez som skusal skocit do vody a Niko vie plavat :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

moje pocity po 2 hodinach hrania uplne rovnake..ovladanie mohli poladit a ta fyzika aut je riadne cudna teda brzdit sa neda poriadne..grafika je na blizko v poriadku ale na dialku to vykresluje dost cudne kvoli tomu bloomu ale inak v pohode..ale celkovo ma ta hra nechytila ako san andreas napriklad..ale vravim je to celkom dobre a racenzenti vraveli ze trva kym si clovek na tu hru zvykne tak radse este nehodnotim..v sobotu si zahram viac a poviem dalsie pocity..
Mike55
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mike55 »

rochedo napísal:takze :) :
vsetko je iba moj nazor - kazdemu sa paci ine cize kazdy to musi skusit sam.
grafika: nieje najlepsia ale ani najhorsia, taky priemer, animacie pekne, paci sa mi euphoria... ked sa Niko postavi na schody tak mu nezapadaju nohy, cize sa prisposobuje prostrediu... vadi mi fps - ktore niekedy klesa a ked sa pozerate do dialky - je tam bloom cize rozmazane, stromy vyzeraju smiesne :D ale celkovo grafika je pekna...
auta: na ovladanie si velmi treba zvyknut - hlavne na tu fyziku... brzdenie je fakt cudne ako to bolo vidiet z videi... pri pouziti rucnej brzdy pri vysokej rychlosti sa cele auto prevrati :lol:
zatial som hral iba misie a len tak pobehoval... pribeh je zatial dobry.
zo zbrani mam zatial nozik a deviatku - ovladanie je super - pri miereni je auto lock a kamera sa priblizi to mi hned preslo do krvi.
hlavne som sklamany z fyziky aut a z ovladania postavy - pri pohybe do stran sa postava cudne naklana a vyzera to dost blbo. ovladanie mohli este doladit :)
este sa kludne pytaj - k viem, odpoviem :)
Přesně tak, mám z toho stejný pocit. Jako já myslím, že moc slibovali. Kdyby nedělali kvuli tomu takový rozruch, tak bych to bral, ale u těch videí(ještě před gameplay) to vypadalo jako dokonalá hra, ale to jsem se mýlil. :cry:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

hej,hej aj ja si myslim ze po tych sluboch a hype by to mala byt uplne ina hra..je to taka zvlastna zmena pre mna po tych "old-gen" GTAckach..
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no, kazdopadne mali pravdu s tym, ze ide o revolucnu zmenu, to ovladanie je ta revolucia... ovladanie a fyzika niektorych aut je asi najvacsie moje sklamanie... ale este to mozu u mna zachranit dokonalou PC verziou :)
Napísať odpoveď