co si myslite o pauze vo vztahu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Darylka
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Darylka »

caute vsetci...Mam/21/ rokov a mam problem vo vztahu-potrebujem poradit.Moj priatel/24/ mi po 11 mesiacoch nasho vztahu povedal ze potrebuje minimalne mesiac pauzy.Vraj ma zmatok a pochybnosti co bude dalej lebo v poslednej dobe mu pripada nas vztah ako stereotypny a vraj ku mne chodieval len z povinnosti.No ale na druhej strane nechce aby sme sa rozisli.Toto vsetko sposobila jeho kamoska,ktora mu nahovorila ze tiez mala vztah,ktory jej nevysiel vraj preto lebo nedala v nom pauzu a tak to potom skoncilo.A tak spochybnila ešte viac mojho priatela.On nevie co ma dalej robit vraj ma v hlave zmatok a potrebuje si to vyjasnit...o pauze nemam nikomu vraviet lebo vraj co by o tom povedali nasi spolocni kamarati a rodicia.Nechce ma stratit no nadruhej strane mi hovoril ze ak zisti ze ma nema az tak rad ako pred tym tak sa so mnou rozide.Ešte mi povedal ze kludne si pocas pauzy mozme prezvanat,pisat a stretavat sa a ze aj pusy /nie bozky/si mozeme davat.Ja tomu vobec nechapem a teraz i ja mam v hlave poriadny zmatok.Neviem co mam robit .Prijmem vsetky nazory a rady! keby ste chceli vediet viac tak mi piste... Vopred dakujem!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zalezi od cloveka ... Mam znameho co mal s priatelkou mesiac pauzu a su spolu odvtedy dalsich 6mesiacov.
A zas ja si neviem predstavit pojem Pauza vo vztahu ... Co to znamena??
Ze sa s priatelkou nebudem vidiet po dobu pauzy??, ze jej mam zavolat max 1x za tyzden a aj to v priatelskej urovni??, ze ju nemam bravat na obedy/vecere??, ze sa moze spravat jak keby bola nezadana??
Neviem si realne v sebe vysvetlit ten pojem. Pripada mi to ako keby sa vytracalo to puto ... naco potrebuje pekne fungujuci a v buducnosti realny vztah pauzu??
Priatelku lubim kazdu sekundu ci v zlom alebo v dobrom cize odomna Pauzu cakat nikdy nemusi. Lebo ja si zivot uz bez nej neviem predstavit. A tak by to malo byt vzdy.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

niesom sam kto si mmysli ze pauza = rozchod
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

Dieg0 napísal:niesom sam kto si mmysli ze pauza = rozchod
plne suhlasim,pauza narusa to krasne puto .... po pauzu uz podla mna vztah nikdy nebude ako predtym lebo tam ta pauza v tej minulosti stale bude :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

diedo nie si sam... podla mna je pauza taky 50% rozchod.... alebo sa da povedat ze priprava na rozchod.... nemam to rad.... ked tu babu milujem tak si na nu nezvyknem. akoby prestal na tebe hladat daco nove.. jednoducho si zvykol a je to tak. pauza ma vyriesit aky problem?... ze si na teba odvykne a potom ekd budete spolu (ak dakedy budete) bude si an teba zase len zvykat?..... skuste si dat len viac volnosti... byvajte spolu menej a planujte vylety an ktory sa casto stavaju "trapne" zazitky ktore vas budu stale zblizovat aj ked si myslite ze sa to uz neda... ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jaj vuž :lol:
Ja si to overovat nemusim a urcite sa v pokrocilom veku niekde v zamestani stane ze ides na sluzobku napr na tyzden alebo len na par dni. Aj to je odlucenie a je to doba za ktoru ti bude (v mojom pripade mi budes) chybat a zistis ze ho milujes ... Aspon myslim :D A prekvapenie vo vztahu: Svet je obrovsky ... aj Slovensko. Mas nesmierne mnozstvo atrakcii, moznosti prekvapit ...
Staci si predstavit napr Prenajatu chatu v Tatrach v zime vnutri Horiaci krb, Tichucko, Vonava vecera od Priatela/Priatelky, Prestrete zo svieckami, v kupelni uz vana napustena tepluckou vodou, nahladine plavajuce Lupienky ruzi, Nejaka ticha romanticka hudba atd... :wink: Keby nahodou chybala Jacuzzi tak staci trochu strukovin a bublinky su zarucene.
Zda sa mi ze toto je prekrasne ozivenie vztahu :)
Darylka
Amateur
Amateur

pokracovanie

priatel nie je romantik
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

"Ved je to lahke, ty zmen parfem a ja vodu po holeniiiii.."
poznam ten pocit, stava sa ale pauzu neodporucam
Darylka
Amateur
Amateur

mi-chau napísal:"Ved je to lahke, ty zmen parfem a ja vodu po holeniiiii.."
poznam ten pocit, stava sa ale pauzu neodporucam
Ale ja som nemala navyber ...
mi-chau
Darca
Darca

no... mozno sa ti vrati, ak nie tak ti za to nestoji..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Darylka napísal:priatel nie je romantik
:|
Tak to je tazke ... :surrender:
v SS napísal:aj mne priatel povedal ze so mnou to mysli vazne a ze nikdy mi pauzu neda lebo si nevie to ani predstavit
Hmm tak chlapec to dodrzal :sly:
v SS napísal:...no a teraz je realita ina ...sama neviem ako sa ma spravat k nemu ked sa stretneme...a ani neviem kto vymyslel pauzu vo vztahu ...podla mna ako vztah mozes stopnut pauzou ako keby si na mesiac nemal ziaden vztah a potom bez problemov pokracujes???podla mna je to divne a nemyslela som si ze ma to raz postretne...
Neviem no pre mna to normalne nieje ... Ked uz nejakym obrovskym zazrakom tak by som sa pocas pauzy spraval ako zadany. Rozhodne by som sa nespraval stylom: "jo som Mesiac Single mozem si uzivat"
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ja to vidim tak ze tvoj partner este nie je na teba pripraveny... vie ake je to s tebou a teraz pochybuje (a osobne si myslim ze ho laka skusit nieco ine) ale teba si chce nechat v zalohe.
Myslim ze nieco take ako pauza je maximalna blbost ked tak ho pritlac nech sa vyjadri co rovno chce. Aj pre teba bude lepsie ak budes mat vedla seba cloveka na ktoreho sa mozes spolahnut.
Darylka
Amateur
Amateur

Shark NX napísal:"jo som Mesiac Single mozem si uzivat"
no ale on vravel ze mame pauzu zo zavezkami a to ma uplne zmiatlo sama neviem co mam robit
reznick napísal:Myslim ze nieco take ako pauza je maximalna blbost.
aj podla mna je to blbost i sama som mu to vravela ale on trval na pauze
mi-chau
Darca
Darca

A mozno je to len jeho sposob rozchodu, len ta nechce ranit. Kto vie.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na tvojom mieste by som to zatial nechal tak ... A cakal ci mi zavola ... Ak sa ani nehne a po mesiaci by povedal ze sa cakal som ze ty zavolas alebo ze sak sme mali pauzu tak by to si tak dobre neskoncilo. Ak by sa ozval a spraval sa normalne milo, prijemne tak by som pouvazoval ;)
Darylka
Amateur
Amateur

Shark NX napísal:Na tvojom mieste by som to zatial nechal tak ... A cakal ci mi zavola ... Ak sa ani nehne a po mesiaci by povedal ze sa cakal som ze ty zavolas alebo ze sak sme mali pauzu tak by to si tak dobre neskoncilo. Ak by sa ozval a spraval sa normalne milo, prijemne tak by som pouvazoval ;)
dnes mi prezvonil a aj napisal sms ...a ked som mu prezvonila tak mi hned odzvonil a pauzu mame od vcera ... myslela som si ze je to nejkay system rozchodu ale ako sam mi vravel ze on nie je svina a ze vie ako nejaky chalani vyuzivaju pauzu ako rozchod ale on chce len pauzu ....ale ked zisti ze ma nema rad ako pred tym tak je rozchod... hlavou sa mi viria same otazky a myslienky co a ako dalej...mesiac? mesiac sa mam trapit co bude dalej??? hmm... nemam tolko sily a neviem ci to zvladnem preto som sa tu prihlasila aby mi niekto pomohol ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pauza vo vzťahu? A čo keby ste sa neskôr zobrali? Vari by ste si dali pauzu v manželstve? Kus nahlavu podľa mňa :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Pauza so zavazkami??? tak toto som este nepocul. To ako ti este bude nieco diktovat???.
Mas 21... a nie 15 tak mu daj najavo co od neho ocakavas pokial v tejto jeho hre nebudes mat iniciativu tak to dopadne zle. Mozno po mesiaci pride za tebou a budete opat spolu ale ak je pauza podla teba hlupost a ty mu to nedas particne pocitit tak vas vztah nebude vztahom dvoch osob ktore si vazia jeden druheho.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Napadlo ma presne to, čo napísal Soviet, čo keď by ste boli manželia. Existovalo by niečo ako pauza? Imho, pauza je blbosť, buď vzťah funguje so všetkým a za každých okolností, či sú dobré, či občas zlé alebo je lepší rozchod...
etnis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa etnis »

no ja si tiez myslim ze pauza vo vztahu, to neni riesenie
Napísať odpoveď